Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Προπαρασκευαστικού/Θεμελιακού Έτους

Ένα προπαρασκευαστικό ή θεμελιακό έτος είναι μια μονοετής εισαγωγή σε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών πτυχίου και προετοιμάζει τους φοιτητές για την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο. Αυτά τα προγράμματα εκπαιδεύουν τους φοιτητές σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως οι Τέχνες, οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες, οι Επιχειρήσεις, οι Βιολογικές Επιστήμες και οι Βιοεπιστήμες, η Μηχανική, η Τεχνολογία, οι Φυσικές Επιστήμες και πολλά άλλα. Η ποικιλία των διαφορετικών προπαρασκευαστικών και θεμελιακών ετών μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την έρευνά σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή προπαρασκευαστικά έτη που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα προγράμματα Προπαρασκευαστικού Έτους

Cardiff Metropolitan University

Διεθνές Ίδρυμα Μάθημα

Ιανουάριος 11, 2019
Αυτό το μάθημα προορίζεται να παρέχει ένα όχημα για τους διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την αγγλική γλώσσα και να εξοικειωθούν με τις συμβάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το μάθημα θα λάβουν 120 μεταβιβάσιμες ακαδημαϊκές μονάδες και θα βοηθηθούν στην υποψηφιότητά τους για τα ε… [+]πιλεγμένα μαθήματα προόδου είτε στο Cardiff Metropolitan University είτε σε άλλα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. [-]

Myerscough College

(FdA) στην Επαγγελματική Ανθοπωλεία και Ανθοπωλείο

Ιανουάριος 14, 2019
Το μάθημα παραδίδεται στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Myerscough και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Central Lancashire. Το μάθημα αποτελεί ένα βήμα μπροστά για τον floral designer, σχεδιασμένο ως εισαγωγή στις εμπορικές πτυχές του floral design σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα μελετηθούν παραδοσιακά, χρονικά, σύγχρονα και πειραματικά σχέδια. Ενσωματωμένα μέσα σε … [+]αυτά τα σχέδια είναι οι τελευταίες τάσεις στον χειρισμό του νωπού φυτικού υλικού και των πειραματικών σχεδίων με τη χρήση σύγχρονων διακοσμητικών αξεσουάρ. [-]

Pyatigorsk State University

Προετοιμασία μαθήματος ρωσικής γλώσσας

Ιανουάριος 8, 2019
Παρέχει ένα ακαδημαϊκό έτος προ-πανεπιστημιακού προγράμματος πλήρους φοίτησης για μη Ρώσους ομιλητές ως συνδυασμό όλων των πτυχών της ρωσικής γλώσσας (Μιλώντας, Ανάγνωση, Γραφή, Λεξιλόγιο, Γραμματική) καθώς και μερικά στοιχεία της Ρωσικής Ιστορίας και Κοινωνικής Επιστήμης. Το Πρόγραμμα πραγματοποιεί συνολικά 1.080 ώρες με προτεραιότητα στη ρωσική γλώσσα.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Προπαρασκευαστικό/Θεμελιακό Έτος;

Ένα προπαρασκευαστικό έτος είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να προετοιμάσει τους σπουδαστές για το πρώτο τους έτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα προγράμματα προπαρασκευαστικού έτους συνήθως αποτελούνται από μαθήματα ξένων γλωσσών για όσους δεν έχουν ως μητρική γλώσσα τη γλώσσα σπουδών. Θεμελιακά μαθήματα προπτυχιακού επιπέδου μπορεί επίσης να συμπεριλαμβάνονται σε ένα προπαρασκευαστικό έτος. Ένα προπαρασκευαστικό έτος διαφέρει από ένα θεμελιακό έτος από τα μαθήματα που απαιτούνται και τον στόχο των σπουδών.

Ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης ενός Προπαρασκευαστικού Έτους;

'Ενα προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση από τη δευτεροβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι σπουδαστές που έχουν επιλέξει να σπουδάσουν στο εξωτερικό, βρίσκουν κι αυτοί ωφέλιμα τα μαθήματα ξένων γλωσσών σε ενα προπαρασκευαστικό έτος όχι μόνο κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων σπουδών τους αλλά και στη σταδιοδρομία τους. Ένα προπαρασκευαστικό έτος μπορεί βοηθήσει να τεθούν οι βάσεις για ένα προπτυχιακό δίπλωμα, ένα πρόγραμμα συνοδευτικού πτυχίου ή bachelor.

Τι σπουδάζουμε σε ένα Προπαρασκευαστικό Έτος;

Οι σπουδαστές κυρίως παρακολουθούν μαθήματα στη γλώσσα των σπουδών κατά τη διάρκεια του προπαρασκευαστικού τους έτους. Τα μαθήματα γλώσσας στο προπαρασκευαστικό έτος είναι εντατικά και αποσκοπούν στην προώθηση της ευχέρειας στη γλώσσα στο σημείο που θα μπορεί να παρακολουθηθούν με επιτυχία οι ακαδημαϊκές σπουδές. Μαθήματα γλώσσας προπαρασκευαστικού έτους είναι διαθέσιμα στα Αγγλικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά και πολλά άλλα. Τα μαθήματα γλώσσας προπαρασκευαστικού έτους δεν καλύπτουν μόνο την ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση στη γλώσσα που μαθαίνει κανείς, αλλά και την ιστορία και πολιτισμό.

Τι είδους βελτίωση σταδιοδρομίας μπορείτε να περιμένετε με ένα Προπαρασκευαστικό Έτος;

Ανοίγοντας την πόρτα στις προπτυχιακές σπουδές, ένα προπαρασκευαστικό έτος μπορεί επίσης να δημιουργήσει την ευκαιρία για σημαντικές επαγγελματικές βελτιώσεις. Είτε ο σπουδαστής αποφοίτησε πρόσφατα από σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ή είναι κάποιος που επιστρέφει στις σπουδές μετά από μια περίοδο εργασίας, ένα προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση της επιτυχίας σε ένα πρόγραμμα πτυχίου. Οι απόφοιτοι προγραμμάτων πτυχίου που παρακολουθούν ένα προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να βρουν ευκολότερο το να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό με μεγαλύτερο επίπεδο αυτοπεποίθησης - όχι μόνο στις γλωσσικές τους ικανότητες, αλλά και στην κατανόηση του θέματος που σπούδασαν.

Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση ενός Προπαρασκευαστικού Έτους;

Το κόστος της παρακολούθησης ενός προπαρασκευαστικού έτους μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα τη σχολή, τη χώρα και το θέμα που παρακολουθεί κανείς. Ένα προπαρασκευαστικό έτος μπορεί να συγκριθεί στην τιμή με ένα έτος σε ένα πρόγραμμα πτυχίου, ή μπορεί να κοστίσει λιγότερο. Είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με τη σχολή ή το πανεπιστήμιο που προσφέρει το πρόγραμμα προπαρασκευαστικού έτους για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος. Το τμήμα εισαγωγών της σχολής μπορεί επίσης να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την οικονομική βοήθεια υπό τη μορφή υποτροφιών, αν είναι διαθέσιμες.

Γιατί να παρακολουθήσει κανείς ένα Διαδικτυακό Προπαρασκευαστικό Έτος;

Ένα διαδικτυακό προπαρασκευαστικό έτος είναι μια ευκαιρία για τον καθένα να ολοκληρώσει αυτή την απαραίτητη προϋπόθεση, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει σημαντικά το πρόγραμμα του. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας της ηλεκτρονικής εκμάθησης που προσφέρεται στα διαδικτυακά μαθήματα προπαρασκευαστικού έτους βοηθά να έρθει η τάξη στον σπουδαστή. Οι σπουδαστές του διαδικτυακού προπαρασκευαστικού έτους έχει όλα τα οφέλη εκείνων που παρακολουθούν μαθήματα στο χώρο του πανεπιστημίου, ενώ επίσης επωφελείται από ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα τάξης. Τα διαδικτυακά προγράμματα προπαρασκευαστικού έτους είναι εξίσου αυστηρά με εκείνα στο χώρο του πανεπιστημίου, και οι απορρέουσες βαθμολογούμενες ώρες προσμετρούν το ίδιο.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα προπαρασκευαστικού έτους, τόσο διαδικτυακά όσο και στο χώρο του πανεπιστημίου, διαβάστε περισσότερα σε αυτή την ιστοσελίδα. Μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες σχεδικά με όποια προγράμματα σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας την εύχρηστη ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα με τις λεπτομέρειες του προγράμματος.