Η πανεπιστημιούπολη της πόλης Heredia έγινε πρόσφατα ένα επίσημο εξεταστικό κέντρο SIELE, όπου οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τις εξετάσεις SIELE και να πάρουν μαθήματα εκ των προτέρων για να προετοιμαστούν ανάλογα. Τα διαπιστευμένα μας ισπανικά μαθήματα είναι σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

Τι είναι το SIELE;

Το SIELE αντιπροσωπεύει το Διεθνές Κέντρο Αξιολόγησης της Ισπανίας και είναι το πιο αναγνωρισμένο ισπανικό πιστοποιητικό επάρκειας στον κόσμο και έχει εγκριθεί από το Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca και το Universidad de Buenos Aires.

Χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση ισπανικών επιπέδων σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) και για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας των σπουδαστών.

Η εξέταση πιστοποιεί το βαθμό επάρκειας της ισπανικής γλώσσας σε τέσσερις εξετάσεις:

  • ΑΝΑΓΝΩΣΗ
  • Ακούγοντας
  • Κατανόηση
  • Γραπτή έκφραση και αλληλεπίδραση, και προφορική έκφραση και αλληλεπίδραση

Υπάρχουν πέντε λεπτομέρειες εξέτασης

Το SIELE είναι αρθρωτό, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε είτε να πάρετε την πλήρη εξέταση (και οι τέσσερις δοκιμές, που ονομάζεται SIELE GLOBAL) είτε να πάρετε ένα τμήμα / δοκιμή τη φορά. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι τρεις ώρες. Στο τέλος όλων των εξετάσεων, θα λάβετε μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση, η οποία θα ισχύει για δύο χρόνια και η οποία θα περιλαμβάνει τη βασική βαθμολογία που αντιστοιχεί στο CEFR.

Ανεξάρτητες λεπτομέρειες

Αυτή η μέθοδος προσφέρει τέσσερις δυνατούς συνδυασμούς των παραπάνω αναφερόμενων δοκιμών που αποτελούν την εξέταση GLOBAL SIELE:

  • S1: Ανάγνωση και ακρόαση κατανόησης
  • S2: Ανάγνωση κατανόησης και γραπτή έκφραση και αλληλεπίδραση
  • S3: Ακρόαση κατανόησης και προφορικής έκφρασης και αλληλεπίδρασης
  • S4: Ομιλία και αλληλεπίδραση

Η διάρκεια ποικίλει ανάλογα με τον συνδυασμό δοκιμών. Στο τέλος του ανεξάρτητου συνδυασμού τρόπων ή δοκιμών, θα λάβετε μια διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση / δήλωση, η οποία θα ισχύει για δύο χρόνια και η οποία θα περιλαμβάνει το βασικό σκορ που αντιστοιχεί στο CEFR.

Ποιες είναι οι επιλογές μου; Πώς και πότε μπορώ να εγγραφώ;

Η εξέταση SIELE προσφέρεται μόνο την Παρασκευή (9 π.μ., 1:30 μ.μ. και 6 μ.μ.) στην πανεπιστημιούπολη της πόλης Heredia. Για την προετοιμασία των εξετάσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε ισπανικά μαθήματα όλο το χρόνο σε μία ή και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις Heredia ή Samara. Δεν θα υπάρξουν εξετάσεις ή μαθήματα αν η Παρασκευή εμπίπτει στις ημερομηνίες σχολικής λήξης.

Επιλογή 1 - Είστε έτοιμοι να λάβετε τις εξετάσεις;

Εάν θέλετε απλώς να πάρετε τις εξετάσεις SIELE πρέπει να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας SIELE και να επιλέξετε το Intercultura Heredia ως το εξεταστικό σας κέντρο. Η πληρωμή πρέπει να γίνεται μέσω της πλατφόρμας SIELE με την επιγραφή. Θα λάβετε έναν κωδικό για να ενεργοποιήσετε την εξέταση για την ημερομηνία που έχετε εγγραφεί.

Επιλογή 2 - προετοιμασία SIELE και εξετάσεις

Πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα για τις εξετάσεις SIELE σας;

Πάρτε μαθήματα στο ισπανικό σχολείο μας στην Heredia ή / και στη Samara και επιλέξτε το επίπεδο σπουδών που είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να εγγραφείτε μόνο σε ισπανικά μαθήματα ομάδας ή να τα συνδυάσετε με εξατομικευμένα ιδιωτικά μαθήματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μόνο ιδιωτικές τάξεις μόνο για να εστιάσετε στις προβληματικές περιοχές σας. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική εάν ο χρόνος προετοιμασίας της προεπιλογής σας είναι περιορισμένος. Πήγαινε στην ισπανική φόρμα εγγραφής!

Μπορώ να πάρω την προετοιμασία στη Sámara και την εξέταση αργότερα στην Heredia;

Ναι, μπορείτε, εκτός από την τελευταία σας εβδομάδα, που θα πρέπει να ολοκληρώσετε στην Heredia, καθώς η εξέταση θα γίνει την Παρασκευή της τελευταίας σας εβδομάδας των τάξεων. Κατά την τελευταία σας εβδομάδα, είναι επίσης σημαντικό να λάβετε μια εισαγωγή στην τεχνολογία που απαιτείται για την εξέταση και η οποία προσφέρουμε μόνο στην Heredia.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIntercultura Costa Rica »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 27, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
178 USD
Ξεκινώντας από $ 178 για τις εξετάσεις μόνο.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη