Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακριβώς επειδή κάποιος μιλάει Αγγλικά, δεν σημαίνει ότι είναι ικανός να διδάξει. Διδασκαλία απαιτεί τεχνική και διδακτική βελτίωση. Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε μια τριπλή πιστοποίηση, η οποία θα σας δώσει τα διαπιστευτήρια απαραίτητες για την επιτυχία στην καριέρα της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.

Πρόσφατη έρευνα στη Βραζιλία δείχνει τη σημασία της μετακίνησης προς χώρες, που μιλούν τη γλώσσα για να ολοκληρωθεί η κατάρτιση των εκπαιδευτικών. Με τη συμμετοχή σε ορισμένα προγράμματα μπορεί να adquerir κάποια πιστοποιητικά όπως η FCE, CAE, TOEIC, TOEFL ή ακόμα και το CPE, αλλά κανένα από αυτά τα πιστοποιητικά αποδείξουν την ικανότητά τους στη γλώσσα της διδασκαλίας όσους δεν μιλούν.

ΜΑΘΗΜΑ

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη: 1- Θα έχετε μαθήματα στην έδρα μας στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Salt Lake City. Αυτά τα μαθήματα διδάσκονται από εκπαιδευτικούς καταρτισμένους και εξειδικευμένους στην κατάρτιση των εκπαιδευτικών. 2 Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα πρέπει να εργάζονται και την πιστοποίηση TESOL / TEFL. Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που περιλαμβάνει 120 ώρες εγκεφαλικό επεισόδιο που μπορεί να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πολλοί εκπαιδευτικοί συμπληρώσουν τα δύο μέρη, ενώ βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους σχετικά με την ολοκλήρωση του προγράμματος. Θα πρέπει επίσης να κάνει μια αγγλική εξετάσεις πιστοποίησης στο τέλος του προγράμματος, που θα σας δώσει το πιστοποιητικό του ECT "Inglês πιστοποίησης δοκιμής". Η δοκιμή αυτή αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Brigham Young και το οποίο διοικείται από LUMOS / καθ 'ύψος.

PARTIClPANTES • Ο αιτών πρέπει να έχει ολοκληρώσει το λύκειο ή κολέγιο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, δεδομένου ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους κανόνες της διδασκαλίας και την παραμονή των εκπαιδευτικών σε κάθε χώρα. • Ο υποψήφιος πρέπει να έχει μια καλή ευχέρεια στη γλώσσα για παρουσιάσεις και διαλέξεις θα απαιτηθούν, καθώς και την προετοιμασία των σχεδίων μαθημάτων και άλλων υλικών. • υποψήφιος θα πρέπει να αποδείξει την επάρκεια στην γλώσσα μέσω της δοκιμής του TOEFL IBT / ελάχιστο 80 σημεία ή έτσι στη δοκιμή που υποβλήθηκε από LUMOS (ΕΡΤ), στο οποίο 65 σημεία θα πρέπει να απαιτείται επιπλέον μια συνέντευξη μέσω τηλεδιάσκεψης στα αγγλικά. • Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μια ζωντανή webnar με τους διευθυντές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Lumos όπου περαιτέρω λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν και τις αμφιβολίες μπορούν να αποσαφηνιστούν.

ΤΙΜΗ

Δίδακτρα, Δοκιμών και Πιστοποίησης είναι US $ 1700. Το ποσό αυτό καλύπτει το σύνολο του διδακτικού υλικού, βιβλία και δοκιμές που απαιτούνται για την πιστοποίηση. Το κόστος της διαμονής, διατροφής και μεταφοράς είναι μέχρι το μαθητή.

CERTIFICAOES

  1. ECT- Inglês πιστοποίησης δοκιμής - TALL & BYU. Αγγλικά πιστοποιητικού στις τέσσερις κλάδους, Κατανόηση προφορικού λόγου, γραφής, ανάγνωσης και Επικοινωνίας / Ερμηνεία. Ο υποψήφιος λαμβάνει το πιστοποιητικό για να επιτευχθεί μια βαθμολογία τουλάχιστον 75% σε κάθε μάθημα.

  2. TESOL / TEFL - Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και απαιτείται σε πολλές χώρες, έτσι ώστε ένας δάσκαλος μπορεί να διδάξει αγγλικά. Το πιστοποιητικό αυτό θα εκδίδεται από την Παγκόσμια Γλωσσική κατάρτιση στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συνεργασία με Lumos Ξένων Γλωσσών.

  3. Lumos Πιστοποιητικό Σολτ Λέικ - Στο τέλος του προγράμματος θα λάβετε ένα πιστοποιητικό της ολοκλήρωσης και της συμμετοχής σε διεθνές σεμινάριο κατάρτισης των εκπαιδευτικών στο σχολείο μας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLumos Language School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη