Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ξεκινήστε τη Διδασκαλία Καριέρας σας

Η ιδέα της διδασκαλίας των αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών προσελκύει μια ποικιλία ανθρώπων από όλες τις γωνιές του αγγλόφωνου κόσμου, από φοιτητές που διανύουν ένα χρονικό διάστημα χάσματος σε ταξιδιώτες μακράς διαρκείας σε εκείνους που αποφάσισαν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους (και τον τρόπο ζωής τους ) και εκείνους που έχουν αποσυρθεί. Η διδασκαλία των αγγλικών στο εξωτερικό είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας δώσει τη σπάνια ευκαιρία να βυθιστείτε σε έναν ξένο πολιτισμό και να μάθετε για μια χώρα και τους ανθρώπους της, ενώ ταξιδεύετε και κερδίζετε χρήματα. Υπάρχουν επίσης πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες για τη διδασκαλία της αγγλικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας στη Νότιο Αφρική.

Η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών είναι μια ικανοποιητική και ανταμείβοντας σταδιοδρομία. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για τη διδασκαλία διάφορων επιπέδων και ηλικιακών ομάδων, από το νηπιαγωγείο έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση και το Business English. Τα περισσότερα μαθήματα αγγλικής ή ξένης γλώσσας είναι μαθήματα με επίκεντρο τον σπουδαστή, επικοινωνίας και δραστηριότητας, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν και να μαθαίνουν τα αγγλικά σε ένα διεγερτικό και ενδιαφέρον περιβάλλον ενώ διασκεδάζουν. Το μάθημα TESOL θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.


Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

 • Άτομα που ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία στην αγγλική ξένη ή δεύτερη γλώσσα διδασκαλία που δεν έχουν καμία διδακτική εμπειρία.
 • Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν επαγγελματικά στον τομέα της ξένης ή δεύτερης γλώσσας διδασκαλίας.


Απαιτήσεις εισδοχής

Για να εγγραφείτε στο μάθημα TESOL, πρέπει να πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Ελάχιστο 18 ετών.
 • Γνώση της πρώτης γλώσσας στην αγγλική γλώσσα.
 • Ελάχιστο εθνικό πιστοποιητικό ανωτάτου επιπέδου (βαθμός 12).
 • Ένα πτυχίο συνιστάται ιδιαίτερα για λόγους απασχόλησης μετά το μάθημα, αν και δεν είναι απαραίτητο.
 • Η επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης πριν από την πορεία και της συνέντευξης.
 • Πρόσβαση σε υπολογιστή, εκτυπωτή και διαδίκτυο.


Δομή μαθημάτων

Το μάθημα αποτελείται από θεωρητικά και πρακτικά στοιχεία. Κατά τη διάρκεια των συνόδων εισόδου, οι εκπαιδευτές μας θα καλύψουν θεωρητικές πτυχές, όπως γλωσσική ευαισθητοποίηση, μεθοδολογία διδασκαλίας και βασικές αρχές διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας. Η συνιστώσα διδακτικής πρακτικής του μαθήματος προσφέρει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν μαθήματα σε πραγματικούς μαθητές ξένων γλωσσών από τις τοπικές κοινότητες.


Περιεχόμενο μαθήματος

 1. Βασικές αρχές διδασκαλίας Αγγλικών
 2. Στρατηγικές διδασκαλίας
  • Οι θερμαστές
  • Παροχή οδηγιών και οργάνωση δραστηριοτήτων
  • Αποσαφήνιση και εξαναγκασμός
  • Δραστηριότητες διδασκαλίας και μάθησης
  • Χρησιμοποιώντας βίντεο και ταινίες
  • Χρησιμοποιώντας τραγούδια και μουσική
  • Οπτικά βοηθήματα
  • Σφάλμα και διόρθωση σπουδαστών
 3. Διαχείριση σχολικής τάξης
 4. Σχεδιασμός μαθήματος
 5. Γλώσσα και δεξιότητες
  • Λεξιλόγιο
  • Γραμματική
  • ΑΝΑΓΝΩΣΗ
  • Γραφή
  • Ακούγοντας
  • Ομιλία
 6. Πόροι και υλικά για τη διδασκαλία αγγλικών
  • Αξιολόγηση και εκμετάλλευση βιβλίων μαθημάτων
 7. Δοκιμές, αξιολόγηση και αξιολόγηση των γενικών αγγλικών
 8. Εισαγωγή σε άλλα περιβάλλοντα διδασκαλίας
  • Διδασκαλία μονοφωνικών και πολύγλωσσων τάξεων
  • Διδασκαλία επιχειρηματικών αγγλικών
  • Διδασκαλία τάξεων εξέτασης
  • Διδασκαλία των νέων μαθητών
 9. Εργασία στη διδασκαλία αγγλικών
 10. Διδακτική πρακτική


Διδακτική προσέγγιση

Το μάθημα στοχεύει στην ανάπτυξη βασικών πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων για να εξοπλίσει τους εκπαιδευόμενους με την εμπιστοσύνη, τους πόρους και τις γνώσεις που θα χρειαστούν για να διδάξουν και να συνεχίσουν την ανάπτυξή τους ως εκπαιδευτικοί. Η προσέγγιση του TESOL περιλαμβάνει συμμετοχική μάθηση, όπου οι εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία μάθησης και διδασκαλίας.


Μέθοδοι αξιολόγησης

Η αξιολόγηση είναι συνεχής και δεν υπάρχει τελική εξέταση. Οι ασκούμενοι αξιολογούνται με βάση την πρακτική διδασκαλία τους καθώς και ένα χαρτοφυλάκιο γραπτών εργασιών. Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς το μάθημα, οι εκπαιδευόμενοι υποχρεούνται να περάσουν όλες τις γραπτές εργασίες και μαθήματα διδασκαλίας.


Πιστοποίηση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν Πιστοποιητικό Ικανοτήτων από το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand.


Διάρκεια μαθήματος

Το μάθημα TESOL είναι ένα μάθημα επαφής 120 ωρών που περιλαμβάνει έξι ώρες παρατηρημένης και αξιολογούμενης διδακτικής πρακτικής. Το μάθημα TESOL πλήρους απασχόλησης είναι ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και καλό είναι να μην έχετε καμία εξωτερική δέσμευση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα μαθήματα πλήρους απασχόλησης εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 17:00.

Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης προσφέρεται δύο βράδια την εβδομάδα και τα πρωινά το Σάββατο, για περίοδο 12 εβδομάδων. Οι βραδινές μαθήσεις πραγματοποιούνται από τις 18:00 έως τις 21:00 και οι τάξεις του Σαββάτου τρέχουν από τις 09:00 έως τις 13:00.


Αμοιβή μαθημάτων

R15,800


TESOL μέσω της Blended Learning

Το μάθημα TESOL μέσω Blended Learning έχει σχεδιαστεί για υποψήφιους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαίδευση κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος TESOL στο χώρο ή που είναι γεωγραφικά απομακρυσμένοι από έναν παροχέα εκπαίδευσης TESOL. Η μελέτη του διαδικτύου μέσω της WITS Language School είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεταφέρετε τις σπουδές σας απευθείας στο σπίτι σας. Έχετε τον έλεγχο και την ευελιξία να σχεδιάσετε το πρόγραμμα σπουδών σας γύρω από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας και να μελετήσετε πού και πότε θέλετε. Το μάθημα παραδίδεται από τους ίδιους εκπαιδευτές που εκπαιδεύονται στο μάθημα TESOL στο χώρο της WITS Language School , εξασφαλίζοντας έτσι ότι λαμβάνετε τα ίδια υψηλά πρότυπα διδασκαλίας από έμπειρους εκπαιδευτές.


Ποιος πρέπει να παρευρεθεί;

 • Άτομα που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα TESOL πλήρους ή μερικής απασχόλησης στο WITS Language School στο Γιοχάνεσμπουργκ.
 • Άτομα που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης ή δεύτερης γλώσσας που δεν έχουν εκπαιδευτική εμπειρία.
 • Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν επαγγελματικά ως καθηγητές Αγγλικών ως ξένης ή δεύτερης γλώσσας.


Απαιτήσεις εισδοχής

Για να εγγραφείτε στο μάθημα TESOL μέσω Blended Learning, πρέπει να πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Ελάχιστο 18 ετών.
 • Γνώση της πρώτης γλώσσας στην αγγλική γλώσσα.
 • Ελάχιστο εθνικό πιστοποιητικό ανωτάτου επιπέδου (βαθμός 12).
 • Ένα πτυχίο συνιστάται ιδιαίτερα για λόγους απασχόλησης μετά το μάθημα, αν και δεν είναι απαραίτητο.
 • Επιτυχής ολοκλήρωση μιας ηλεκτρονικής αξιολόγησης.
 • Δύναται να παρακολουθήσει μια πρακτική συνιστώσα μιας εβδομάδας στην WITS Language School στο Γιοχάνεσμπουργκ.
 • Αξιόπιστη πρόσβαση σε υπολογιστή και στο διαδίκτυο.


Δομή μαθημάτων

Το μάθημα είναι δομημένο ως ένα πολυκαναλικό μάθημα, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Ένα διαδικτυακό στοιχείο διάρκειας 12 εβδομάδων, το οποίο εκπαιδεύεται μέσω της αυτοδιδασκαλίας και της ηλεκτρονικής υποστήριξης από τους εκπαιδευτές των εκπαιδευτικών.
 • Ένα εβδομαδιαίο στοιχείο επί τόπου που πρέπει να παρακολουθήσετε αμέσως μετά το online στοιχείο.


Μέθοδοι αξιολόγησης

Η αξιολόγηση είναι συνεχής και διαμορφωτική και δεν υπάρχει τελική εξέταση. Καθώς προχωράτε στο μάθημα, θα λάβετε εποικοδομητική ανατροφοδότηση σχετικά με την απόδοσή σας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας Οι υποψήφιοι αξιολογούνται με βάση την πρακτική διδασκαλία τους, καθώς και ένα χαρτοφυλάκιο γραπτών εργασιών. Οι υποψήφιοι πρέπει να επιτύχουν ελάχιστο βαθμό 50% σε κάθε ένα από αυτά τα συστατικά.


Πιστοποίηση

Πιστοποιητικό ικανότητας στο TESOL μέσω της Blended Learning απονέμεται για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.


Διάρκεια μαθήματος

Το εξάρτημα εξ αποστάσεως μάθησης του μαθήματος διαρκεί για περίοδο 12 εβδομάδων, συν επιπλέον εβδομάδα επιτόπου διδασκαλίας και πρακτικής διδασκαλίας. Χρειάζεται τυπικά 120 ώρες για να ολοκληρωθεί το εξάρτημα εκμάθησης εξ αποστάσεως. Κάθε εβδομάδα, οι υποψήφιοι ολοκληρώνουν περίπου 10 ώρες αυτοδιδασκαλίας.


Κατάλυμα

Παρακαλώ σημειώστε: Το τέλος για το πρόγραμμα TESOL μέσω Blended Learning δεν περιλαμβάνει κανένα κόστος (ταξίδι, μεταφορά, διαμονή ή παρεπόμενη) που ενδέχεται να προκύψει από τον φοιτητή, ενώ παρακολουθεί το WITS Language School μαθήματος στο WITS Language School .


Αμοιβή μαθημάτων

R11,700

Υπάρχει μια σειρά μαθημάτων TESOL που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιλέξτε από τα 120-ωρη μαθήματα μας ή επιλέξτε το μάθημα TESOL μέσω Blended Learning.

-


2018 Ημερομηνίες μαθήματος *

Μαθήματα TESOL πλήρους και μερικής απασχόλησης

Πλήρης απασχόληση


TESOL μέσω της Blended Learning

Ηλεκτρονικά εξαρτήματα


* Οι τάξεις θα λειτουργούν με βάση τον αριθμό των εγγραφών φοιτητών ανά πρόσληψη

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
WITS Language School

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποWITS Language School »

Τελευταία ενημέρωση July 17, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Νοεμ. 2019
Duration
4 - 12 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,800 ZAR
Επί-πανεπιστημιούπολη: R15,800. Μικτή αμοιβή μάθησης: R11,700
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Νοεμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη