Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ετοιμαστείτε για το τεστ TOEFL στη Βοστώνη

Μια υψηλή βαθμολογία iBT TOEFL είναι το κλειδί για την είσοδο εκατοντάδες κολέγια και σχολές σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες. εδώ στο ASC Αγγλικά έχουμε την προετοιμασία των μαθητών μας για την επιτυχία στο TOEFL από το 1998. ASC αγγλικά ήταν ένα από τα πρώτα σχολεία της ΠΕΣ στην περιοχή της Βοστώνης για να διδάξουν στους μαθητές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να παρουσιάζουν υψηλές επιδόσεις στις εξετάσεις IBT TOEFL.

προγραμματιστές πρόγραμμα σπουδών μας παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης που προσφέρονται από το ETS να προετοιμάσει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών IBT TOEFL οποία άρχισε να διδάσκει τον πρώτο μήνα η IBT TOEFL εισήχθη. Σε αντίθεση με το παλιό εξετάσεις TOEFL, αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγγλικά ή μιλούν άπταιστα αυτό, δεν μπορείτε να περάσετε τις εξετάσεις TOEFL. πρόγραμμα σπουδών IBT ASC επικεντρώνεται στην ανάγκη του συγκεκριμένου μαθητή δεξιότητες για να άσσο τις εξετάσεις.

Κατά μέσο όρο, οι μαθητές μας να αυξήσει τις επιδόσεις τους κατά 15-30 βαθμούς μετά τη λήψη μαθήματα προετοιμασίας μας.

TOEFL Προετοιμασία Highlights γκολφ

  • Έμπειροι εκπαιδευτές παρέχουν την προσωπική προσοχή, ενώ την παρακολούθηση της προόδου σας
  • Οι μαθητές μας να αυξήσει τις επιδόσεις τους κατά 15-30 πόντους

Πώς είναι ASC του TOEFL Prep διαφορετικό από τα άλλα σχολεία;

Πολύτιμο χρόνο και την πρακτική στην τάξη λαμβάνοντας προσομοίωση εξετάσεων υπολογιστή Ενώ πολλά άλλα προγράμματα TOEFL που βασίζονται κυρίως σε δοκιμές ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε ASC θα περάσετε πολύτιμο χρόνο στην τάξη στρατηγικές μάθησης δοκιμή-λήψη.

Βελτιωμένη δεξιότητες μελέτης που θα σας βοηθήσουν πολύ καιρό μετά παίρνετε το iBT TOEFL διεθνείς φοιτητές μας θα μάθουν καλές σημείωση-λήψη των δεξιοτήτων, πρακτική μαντέψουν τη σημασία του λεξιλογίου λέξεων που βασίζονται σε ενδείξεις πλαίσιο και παραφράσω περίπλοκες πληροφορίες προφορικώς και γραπτώς.

ατομική Προσοχή

Δύο φορές κάθε συνεδρία, οι μαθητές μας θα συναντηθεί με τους εκπαιδευτές ASC για να συζητήσουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους και να διαμορφώσει μια στρατηγική δοκιμή-λήψη ώστε να μπορούν να μεγιστοποιήσουν iBT TOEFL τους βαθμολογίες!

Λεπτομέρειες προγράμματος

Η πορεία μας προετοιμασία iBT TOEFL πληροί 5 ημέρες την εβδομάδα για ένα σύνολο 21 ώρες κάθε εβδομάδα. Οι μαθητές μας εργάζονται με πολλαπλές προσεκτικά εκπαιδευμένους δασκάλους που χρησιμοποιούν ETS αυθεντικά υλικά προετοιμασίας IBT TOEFL καθώς και εκπαιδευτικό υλικό από άλλες μεγάλες εκδότες που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πραγματική ETS IBT TOEFL θέματα εξετάσεων.

Δύο φορές κάθε μήνα, οι εκπαιδευτικοί μας έχουν μια one-on-one συμβουλευτική συνεδρία με κάθε ένα από τους μαθητές τους. Οι δυνάμεις των μαθητών και τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση συζητηθεί. Αυτή η εξατομικευμένη και προσωπική φροντίδα θέτει ASC αγγλικά, εκτός από άλλα σχολεία της ΠΕΣ στην περιοχή της Βοστώνης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποASC English »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
16 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,850 USD
Αρχική συνεδρία 16 εβδομάδων.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη