Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

TOEFL προετοιμασία

Συμμετάσχετε σε ένα από τα τρία μας μαθήματα TOEFL Προετοιμασία και ετοιμαστείτε για τη λήψη της TOEFL (Test της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας)!

Εντατική τάξη TOEFL Προετοιμασία

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει εντατικές εργασίες για την ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή και δεξιοτήτων, καθώς και στρατηγικές για την προσέγγιση TOEFL καθήκοντα και τις δοκιμές στον υπολογιστή. Οι μαθητές λαμβάνουν δύο μίνι-εξετάσεις και ένα πλήρες πρακτική εξέταση σε κάθε κύκλο. Το πλήρες πρόγραμμα είναι οκτώ εβδομάδες. εντατική τάξη μας TOEFL πληροί Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ με 14:10 μμ. Τα δίδακτρα είναι $ 780 για 4 εβδομάδες. Η απαιτούμενη κείμενο για την πορεία TOEFL προετοιμασία είναι σήμερα $ 97. 2017 επίσημες ημερομηνίες έναρξης μας είναι: 17 Γενάρη (Τρίτη) 13 Φεβρουαρίου 13 Μαρτίου, 10 Απριλίου, 8 Μαΐου, 5 Ιουνίου, 3 Ιουλίου 31 Ιουλίου 28 Αυγούστου 25 Σεπτεμβρίου 23 Οκτωβρίου 20 Νοεμβρίου 18 Δεκεμβρίου Ωστόσο, οι φοιτητές μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε Δευτέρα! ο I-20 μορφή για ένα F-1 φοιτητική βίζα μπορεί να εκδοθεί για τους φοιτητές στην Εντατική τάξη TOEFL Προετοιμασία που είναι τουλάχιστον 16 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση ενός F-1 φοιτητική βίζα και τις απαιτήσεις για την απόκτηση ένα έντυπο I-20, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ημι-Εντατική Evening TOEFL Προετοιμασία Class

Έντασης ημι βραδινά μαθήματα TOEFL μας πληρούν Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 18:40-20:45. Το πλήρες πρόγραμμα είναι 24 εβδομάδες. Τα δίδακτρα είναι $ 260 για 4 εβδομάδες. Η απαιτούμενη κείμενο για την πορεία TOEFL προετοιμασία είναι σήμερα $ 97. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε Τρίτη.

Ημι-Εντατική Σάββατο TOEFL Προετοιμασία Class

ημι-εντατικά μαθήματα το Σάββατο TOEFL μας πληρούν 9:00 π.μ. - 13.05 μ.μ., συμπεριλαμβανομένων ένα διάλειμμα 20 λεπτών με τα πόδια. Το πλήρες πρόγραμμα είναι 40 εβδομάδες. Τα δίδακτρα είναι $ 160 για 4 εβδομάδες. Η απαιτούμενη κείμενο για την πορεία TOEFL προετοιμασία είναι σήμερα $ 97. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε Σάββατο.

Εγγραφή

Για να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες TOEFL προετοιμασία μας, ο φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει μια αίτηση και να καταβάλλουν τέλος αίτησης $ 50. Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 14. Η εφαρμογή μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση στην http://ilidc.com/esl/enroll. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν επίσης να έρχονται στο σχολείο μας και να εφαρμόζουν στο πρόσωπο. Τα προηγμένα αγγλικά δεξιότητες που απαιτούνται για την εγγραφή. Ένα τεστ θα δοθεί σε όλους τους νέους φοιτητές.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δευτέρα-Πέμπτη: 9 π.μ. - 19:00
Παρασκευή: εννέα - 15.30 μ.μ.
Σάββατο: εννέα - 12.30 μμ
Δεν απαιτείται ραντεβού. Η δοκιμή δεν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Πολιτική πληρωμής

Τα δίδακτρα για τις πρώτες 4 εβδομάδες πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου πριν ο μαθητής αφήνεται στην τάξη.

Ερωτήσεις;

Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εισδοχής μας στο + 1-202-362-2505 ή ili@ilidc.com.

Λαμβάνοντας το TOEFL

Η τάξη παρασκεύασμα δεν περιλαμβάνει την εγγραφή ή τη λήψη του επίσημη δοκιμή. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ILI δεν είναι ένα εξεταστικό κέντρο για το TOEFL. Για να βρείτε ένα εξεταστικό κέντρο ή να εγγραφείτε για την επίσημη δοκιμή, παρακαλώ πηγαίνετε στο www.ets.org/toefl.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποInternational Language Institute (ILI) »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
8 - 24 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
780 USD
Δίδακτρα: $ 780 για 4 εβδομάδες (πλήρους απασχόλησης)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη