Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το εντατικό μάθημα διάρκειας δέκα εβδομάδων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές μια μοναδική εικόνα για τη βιομηχανία της μόδας. Το μάθημα χωρίζεται σε τρεις κύριους τομείς σπουδών: Fashion Media, Fashion Marketing και Visual Communication for Fashion.


Σχετικά με το μάθημα


Η μονάδα οπτικής επικοινωνίας εκτελείται καθόλη τη διάρκεια του μαθήματος, υποστηρίζοντας τη μάθηση στα Fashion Media and Marketing με πρακτικές δεξιότητες. Ένας βασικός στόχος είναι να δοθεί στους σπουδαστές μια σειρά ευκαιριών για να αυξήσουν την πρακτική τους εμπειρία, όπως η παροχή μιας ευκαιρίας για το σχεδιασμό και το στυλ μιας φωτογραφίας στο κολέγιο στούντιο φωτογραφίας. Από την αρχή, οι φοιτητές ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται για την παραγωγή ποιοτικών αποτελεσμάτων που θα αποτελέσουν τη βάση ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου. Οι μαθητές θα μάθουν τα βασικά ή θα αναπτύξουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους σε σχετικό λογισμικό όπως το InDesign και το Photoshop.
Κατά τη διάρκεια της μονάδας Fashion Media, η οποία εκτελείται κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του μαθήματος, οι μαθητές αναλύουν τις πρόσφατες εξελίξεις στα ψηφιακά μέσα και αξιολογούν τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν τη βιομηχανία περιοδικών. Ο στόχος είναι επίσης να αυξηθεί η κατανόηση των ποικίλων ρόλων μέσα σε ένα περιοδικό, καθώς και η διαδικασία δημιουργίας ενός νέου τεύχους ενός τίτλου Condé Nast. Το έργο για αυτό το θέμα περιλαμβάνει την εργασία σε μια ομάδα και την ανάπτυξη μιας σειράς μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ιδεών, της διαχείρισης του έργου και της λεκτικής και διαπροσωπικής επικοινωνίας.
Η μονάδα μάρκετινγκ μόδας είναι το επίκεντρο του δεύτερου μισού του μαθήματος και επιτρέπει στους μαθητές να επικεντρωθούν σε ένα χώρο προσωπικού ενδιαφέροντος μέσα στη βιομηχανία της μόδας. Το έργο της μονάδας είναι να αναπτύξει μια στρατηγική μάρκετινγκ, η οποία επικοινωνείται σε οπτικές, λεκτικές και γραπτές μορφές. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική για μια καθιερωμένη μάρκα μόδας ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο για μια νέα εκκίνηση. Τα βασικά θέματα περιλαμβάνουν τις αρχές του μάρκετινγκ, της PR, της αγοράς και της εμπορίας, καθώς και το branding.


Δομή προγράμματος


Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές θα ενθαρρυνθούν να επικεντρωθούν στην επαγγελματική τους εξέλιξη και θα έχουν ένα πολυάσχολο πρόγραμμα βιομηχανικών συνομιλιών και επισκέψεων σε μουσεία και γκαλερί. Εκτός από την εξερεύνηση της πρακτικής της βιομηχανίας μόδας, οι μαθητές θα εξετάσουν επίσης την κουλτούρα και το πλαίσιο της μόδας και θα εξετάσουν την εξέλιξή της.
Πρόκειται για μια εκπαίδευση πλήρους φοίτησης. Το πρόγραμμα επιτρέπει τον προσωπικό χρόνο σπουδών ώστε να δοθεί στους σπουδαστές η ευκαιρία να παράγουν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα εργασίας. Οι φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν τουλάχιστον δεκαπέντε ώρες διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων κάθε εβδομάδα.
Εισαγωγή στα ΜΜΕ


Ημερομηνίες μαθήματος

Οι προσλήψεις αρχίζουν κάθε Ιανουάριο, Απρίλιο και Οκτώβριο

9 Οκτωβρίου - 14 Δεκεμβρίου 2018

15 Ιανουαρίου - 22 Μαρτίου 2019

30 Απριλίου - 5 Ιουλίου 2019


Δίδακτρα μαθήματος

2019: £ 8.832 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης Three Stage (βλ. Τρόπος υποβολής αίτησης) και να έχουν ένα καλό επίπεδο αγγλικής γλώσσας (βλ. Ενότητα Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας).

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι από την έναρξη του μαθήματος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποConde Nast College »

Τελευταία ενημέρωση September 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 30, 2019
Οκτ. 2019
Duration
10 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,832 GBP
£ 8.832 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 30, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 13, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Σεπτ. 20, 2019

Απρ. 30, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 5, 2019

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Σεπτ. 20, 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 13, 2019
Άλλη

Inside the Condé Nast College of Fashion and Design