Το Σαββατοκύριακο Vogue Teen είναι ένα διήμερο πρόγραμμα κατάλληλο για δεκαέξι και δεκαεπτά χρονών. Αυτό το μάθημα Σαββατοκύριακου προσφέρει μια μοναδική θέα της βιομηχανίας μόδας μέσω του φακού της British Vogue.


Σχετικά με το μάθημα


Σάββατο:
  • Η εξέλιξη της μόδας: εργαστήριο Timeline
  • Ένταξη τάσεων
  • Ο κύκλος της μόδας: Παίξτε στο πεζοδρόμιο
  • Εισαγωγή στη Μάρκα Μόδας
Κυριακή:
  • Εισαγωγή στα ΜΜΕ
  • Ομαδικό έργο: εργαστήριο Miss Vogue / Teen Vogue
  • Εργασία στη Μόδα: Καριέρα
Εκτός από την ακρόαση συνομιλιών σε βασικά θέματα, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή στις συζητήσεις, στις ομαδικές δραστηριότητες και στις εργασίες του έργου. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών στο μάθημα είναι 50, με την ομάδα να χωρίζεται σε μικρότερες ομάδες.
Το μεσημεριανό γεύμα και τα αναψυκτικά θα παρέχονται και τις δύο μέρες. Λάβετε υπόψη ότι δεν παρέχουμε διαμονή και ότι η φροντίδα μας για φοιτητές επεκτείνεται μόνο στην τάξη - οι γονείς / κηδεμόνες υποχρεούνται να επιβεβαιώσουν την αποδοχή της πολιτικής μας περί προστασίας.
Δεν πρόκειται για αξιολόγηση ή επίσημη πιστοποίηση, αλλά θα λάβετε Πιστοποιητικό Συμμετοχής.
Το Σαββατοκύριακο Vogue Teen απευθύνεται αποκλειστικά σε δεκαέξι και δεκαεπτά χρονών και όλοι οι σπουδαστές υποχρεούνται να φέρουν το διαβατήριό τους για να επαληθεύσουν την ηλικία τους κατά την άφιξή τους και τους κανονισμούς για τη Μετανάστευση του Ηνωμένου Βασιλείου και της Visa. Όποιος δεν παρέχει απόδειξη ηλικίας δεν μπορεί να συμμετάσχει - ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις για περαιτέρω λεπτομέρειες.


Ημερομηνίες μαθήματος

13
20


Δίδακτρα μαθήματος

2019: £ 540 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ


Προυποθέσεις εισόδου


Οι υποψήφιοι για αυτό το μάθημα πρέπει να είναι δεκαέξι ή δεκαεπτά χρονών κατά τη διάρκεια του μαθήματος, και μη μητρική-αγγλικά ομιλητές απαιτείται να είναι ικανός σε γραπτή και προφορικά αγγλικά.

Οι θέσεις στο Σαββατοκύριακο Vogue Teen κατανέμονται σύμφωνα με την αρχή της "πρώτης επείγουσας προσφοράς", υπό την προϋπόθεση ότι τα άτομα πληρούν τις απαιτήσεις ηλικίας και γλώσσας.

Αφού ολοκληρώσετε και υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας, θα απευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών, όπου θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να καταβάλετε το πλήρες τέλος διδάκτρων για το μάθημά σας εκ των προτέρων. Μόνο μετά την πληρωμή σας θα γίνει κράτηση της θέσης σας στο μάθημα.

Η πλήρης καταβολή των τελών πρέπει να καταβληθεί πριν από την έναρξη όλων αυτών των μαθημάτων. Η θέση σας στο μάθημα δεν είναι εγγυημένη μέχρι να ληφθεί ολόκληρη η πληρωμή.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους Όρους και Προϋποθέσεις μας και καταλαβαίνουμε την πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων πριν την κράτηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποConde Nast College »

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
540 GBP
£ 540 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη

Welcome to the Condé Nast College!