Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα Web Developer Professional είναι ένα πλήρες πακέτο διπλωμάτων διάρκειας 12 εβδομάδων, πλήρους απασχόλησης, σχεδιασμένο για αρχάριους.

Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να πετύχουν σε μια καριέρα ως κατώτερος προγραμματιστής web front-end.

Το πρόγραμμα Web Developer Professional έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία ως προγραμματιστής web-ready web-ready. Σε αυτό το εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων θα μάθετε τις βασικές τεχνικές δεξιότητες για αυτή τη σταδιοδρομία, συμπεριλαμβανομένων των HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, PHP και WordPress.

Θα μάθετε επίσης σχετικά με τον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό ιστοσελίδων και τον τρόπο χρήσης εργαλείων δημιουργίας όπως το Gulp και το Webpack. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας με μια σειρά μεμονωμένων έργων και στο τέλος του προγράμματος θα εργαστείτε σε μια μικρή ομάδα για να δημιουργήσετε ένα πραγματικό έργο για έναν συνεργάτη της RED.

Διδακτέα ύλη

HTML5

Μάθετε τη γλώσσα σήμανσης του ιστού και τη βιοτεχνία καλά δομημένη, σημασιολογική HTML.

CSS3

Αναπτύξτε τις εμπειρίες ιστού που ανταποκρίνονται στο κινητό για τους χρήστες και προσθέστε την αλληλεπίδραση με το CSS3.

JavaScript

Δημιουργήστε το ίδρυμά σας JavaScript με την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού της ανάπτυξης front-end.

JQuery

Φέρτε τους ιστότοπούς σας στη ζωή με το jQuery και χρησιμοποιήστε το για να αλληλεπιδράσετε με τα δημοφιλή API ιστού χρησιμοποιώντας το Ajax.

ΧΑΨΙΑ

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τους δρομείς των εργασιών JavaScript για να βελτιώσετε και να αυτοματοποιήσετε τη ροή εργασιών ανάπτυξης.

SASS

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τους προεπεξεργαστές CSS και ενσωματώνετε τις βέλτιστες πρακτικές Sass στη ροή εργασιών ανάπτυξης.

PHP

Βυθιστείτε στην PHP και μάθετε τα βασικά αυτής της δημοφιλούς γλώσσας διακομιστή, συμπεριλαμβανομένης μιας απαλής εισαγωγής στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.

WordPress

Δημιουργήστε θέματα και plugins του WordPress και μάθετε άλλα βασικά στοιχεία του WordPress, όπως προσαρμοσμένους τύπους θέσεων, πεδία και ταξινομίες, καθώς και το νέο API REST.

Git και GitHub

Κύρια έκδοση ελέγχου χρησιμοποιώντας Git και ανοιχτού κώδικα κώδικα σας στο GitHub.Git και GitHub

Ταξίδι σπουδαστών

Η μέρα σας

Η δέσμευσή μας σε μια πλήρως αφοσιωμένη διαδικασία μάθησης επεκτείνεται στη δημιουργία ενός ενεργοποιητικού περιβάλλοντος όπου έχετε το χρόνο να εργαστείτε και να παίξετε.

Μεθοδολογία ενεργού μάθησης

Οι εκπαιδευτές διευκολύνουν μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι άκρως διαδραστικά και να εμπλέκονται στη βελτιστοποίηση του ποσοστού κράτησής σας. Είμαστε παθιασμένοι για να κάνουμε τη διασκέδαση μάθησης.

Βιομηχανία φιλοξενούμενων ομιλητών

Οι ηγέτες που διδάσκονται στη βιομηχανία καλούνται συχνά να βοηθήσουν στην παροχή ειδικών θεμάτων και να μοιραστούν εμπνευσμένες γνώσεις σχετικά με την κατάσταση του κλάδου.

Εφαρμοσμένη Μάθηση βάσει Έργου

Θα σας δοθεί χρόνος να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για έργα πελατών. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εκπαιδευτές, οι μέντορες και οι TA θα είναι διαθέσιμοι για να σας δώσουν καθοδήγηση και σχόλια σχετικά με την εργασία σας.

Προσωπικός

Οι τεχνικές δεξιότητες και η γνώση είναι ένα πράγμα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μαλακές δεξιότητες είναι πραγματικά αυτό που θα σας κάνει ένα βασικό μέλος οποιασδήποτε ομάδας. Η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση και η συνεργασία είναι τα θέματα στα οποία εστιάζουμε στο πρόγραμμα PPD μας.

Ομότιμων

Η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος όχι μόνο να αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αξιολογήσετε την ποιότητα του έργου ενός μέλους της ομάδας, αλλά και να μάθετε πώς να λαμβάνετε και να εκφράζετε εποικοδομητική ανάδραση σε αυτά.

Δικτύωση

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε εταιρείες και επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ψηφιακούς ρόλους για να κατανοήσουν καλύτερα τις εταιρικές κουλτούρες και περιβάλλοντα.

Εργαζόμαστε με τους Grades μας μέχρι να βρουν μια δουλειά

Η Ομάδα Υποστήριξης Καριέρας μας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει μέσα από τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας σας. Θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης, θα σας παρουσιάσουν στο δίκτυο RED και θα σας προπονήσουν κατά τη διάρκεια συνέντευξης εργασίας και διαπραγμάτευσης. Θα σας δοθεί επίσης συνεχής υποστήριξη από τους εκπαιδευτές σας. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση με επαγγελματίες του κλάδου και την παροχή αναφορών σε πιθανούς εργοδότες. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τους αποφοίτους μας έως ότου γίνει προσφορά εργασίας στους οικείους τομείς σπουδών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποRED Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
12 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,950 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη