Keystone logo

3 Ανώτερο Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Ανώτερο Πιστοποιητικό
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Ανώτερο Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

    Ένα προηγμένο πιστοποιητικό λαμβάνεται συνήθως ως μέρος ενός προγράμματος που απευθύνεται σε μη παραδοσιακούς φοιτητές φιλελεύθερων τεχνών ή επαγγελματίες που έχουν πτυχίο πλοίαρχος και ελπίζουν να ενισχύσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Το μήκος των προγραμμάτων πιστοποιητικών ποικίλλει, αλλά τα περισσότερα ολοκληρώνονται σε ένα έως δύο χρόνια.

    Τι είναι ένα προηγμένο πιστοποιητικό στις μελέτες τροφίμων και ποτών; Επίσης γνωστά ως προγράμματα διαχείρισης της φιλοξενίας, αυτές οι προσφορές απευθύνονται σε επαγγελματίες και επαγγελματίες του χώρου εστιατορίων που θέλουν να αυξήσουν τις γνώσεις τους για την κουζίνα και τον ρόλο της μπύρας, του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών στην εμπειρία του εστιατορίου. Τα μαθήματα μπορούν να καλύψουν το ζευγάρωμα τροφίμων και κρασιού, τη διαχείριση ποτών, το επαγγελματικό ψήσιμο και τις κουζίνες του κόσμου.

    Τα προηγμένα πιστοποιητικά στις μελέτες για τα τρόφιμα και τα ποτά τυπικά αποδίδουν μια ποικιλία πρακτικών δεξιοτήτων που είναι χρήσιμες πέρα ​​από μια σταδιοδρομία στον τομέα της μαγειρικής. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν τον προϋπολογισμό, να εφαρμόσουν την ανάλυση στην επίλυση προβλημάτων και να επιδείξουν προηγμένες δεξιότητες σχεδιασμού.

    Η διαχείριση της φιλοξενίας τείνει να είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα που προσφέρεται σε διάφορα διεθνή σχολεία. το κόστος ποικίλλει μεταξύ των ιδρυμάτων. Συνιστάται οι μαθητές να απευθύνονται απευθείας σε κάθε σχολείο για να ενημερωθούν για τα δίδακτρα και το κόστος εγγραφής.

    Πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας μπορεί να είναι ανοιχτές σε άτομα με προηγμένα πιστοποιητικά στις μελέτες τροφίμων και ποτών, συχνά σε παγκόσμια κλίμακα. Οι τίτλοι εργασίας μπορούν να ποικίλουν από το διακομιστή κρασιών, τον υπεύθυνο τροφοδοσίας, τον διαχειριστή υπηρεσιών ποτών και τον συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής στον ερευνητή σεφ. Οι σπουδαστές συνήθως αφήνουν αυτά τα προγράμματα με μια κατανόηση των τρεχουσών τάσεων στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών και την ικανότητα να εφαρμόζουν αυτές τις γνώσεις σε ένα διαφορετικό και γρήγορο χώρο εργασίας.

    Τα μαθήματα για ένα προηγμένο πιστοποιητικό στις σπουδές τροφίμων και ποτών προσφέρονται σε διεθνές επίπεδο, είτε με πλήρη είτε με μερική απασχόληση. Για να βρείτε το καλύτερο σχολείο για εσάς, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.