Keystone logo

1 Μερικής απασχόλησης Ανώτερο Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Συμβουλευτική σε Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Ανώτερο Πιστοποιητικό
  • Νότια Αφρική
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Κοινωνική Εργασία
  • Συμβουλευτική
  • Κέιπ Τάουν
  • Μερικής απασχόλησης
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μερικής απασχόλησης Ανώτερο Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Συμβουλευτική

    Κέιπ Τάουν της πόλης είναι κυρίαρχης πόλης της Νότιας Αφρικής, και η νομοθετική πρωτεύουσα που μπορεί να φιλοξενήσει το εθνικό κοινοβούλιο. Διαθέτει ένα φημισμένο λιμάνι, και αξιοθέατα, όπως το Cape Point και το βουνό Table που είναι τουριστικά αξιοθέατα. Cape Town διαθέτει ένα καλά οργανωμένο σύστημα των δημόσιων πανεπιστημίων.

    Τα περισσότερα προγράμματα συμβουλευτικής προσφέρουν στους φοιτητές μια ποικιλία μαθημάτων στην ψυχολογία και την κλινική πρακτική για να επιλέξουν. Ορισμένα τυπικά θέματα περιλαμβάνουν θεωρίες και προσεγγίσεις στην συμβουλευτική, τις μεθόδους έρευνας,τις δεξιότητες αρωγής ομάδων, των ζητημάτων δεοντολογίας, της συμβούλευσης οικογενειών και ζευγαριών, καθώς και της τραυματοθεραπείας.

    Μια χώρα που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Αφρικής, της Νότιας Αφρικής, έχει μια πλούσια κουλτούρα που δεν θα πάρετε ποτέ αρκετά, ενώ περιοδείες ή τις σπουδές τους εδώ. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν εδώ Αφρικάνδερ και τα αγγλικά, καθώς και ολλανδικά. Η πανεπιστημιακή ζωή της συντριπτικής Νότιας Αφρικής, του Πανεπιστημίου του Γιοχάνεσμπουργκ, ή σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο θα είναι το μυαλό ανατίναξη. Θα αγαπήσετε την αλληλεπίδραση με το Bantus εδώ και το τροπικό κλίμα της περιοχής.

    Ένα ανώτερο πιστοποιητικό απονέμεται μετά την ολοκλήρωση ενός μεταπτυχιακού επιμορφωτικού προγράμματος. Είναι ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να συνεχίσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση για να βελτιώσουν τις πιθανότητες προαγωγής ή να αυξήσουν τις ευθύνες τους στον χώρο εργασίας.

    Η μερική μάθηση επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πτυχίο ή προσόντα ακόμη και αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο με πλήρη απασχόληση. Κάποιος μπορεί να μάθει με τον δικό του ρυθμό, συγκεντρώνοντας σταδιακά πιστωτικές μονάδες που μετρούν για την τελική πρόκριση.