Keystone logo

20 Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science) Προγράμματα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
Πεδία μελέτης
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (20)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science) Προγράμματα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)

Ένα σχετικό πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις σε έναν τομέα χωρίς την ανάγκη να ακολουθήσουν ένα τετραετές πτυχίο. Συνήθως, τα προγράμματα διαρκούν δύο χρόνια και παρέχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να αποκτήσουν απασχόληση εισόδου σε επίπεδο τομέα σπουδών. Η πιστωτική μοίρα μπορεί συνήθως να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση ανώτερης εκπαίδευσης στο μέλλον.

Τι είναι Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στα ΜΜΕ; Αυτά τα μαθήματα προετοιμάζουν τους μαθητές για μια εργασία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με καλά στρογγυλεμένες μελέτες για να αναπτύξουν δεξιότητες που απαιτούνται για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν τις αρχές του σχεδιασμού, της ανάπτυξης περιεχομένου, της παραγωγής ψηφιακών μέσων, της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, της παραγωγής φωνής, του σχεδιασμού ήχου, της επεξεργασίας μουσικής, της σκηνοθεσίας, της κινηματογραφίας και των γραφικών κινήσεων και των τεχνικών καταγραφής τέχνης. Η εκμάθηση είναι συχνά πρακτική και θα δώσει στους μαθητές μια κατανόηση της πλήρους διαδικασίας παραγωγής των μέσων ενημέρωσης.

Οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε έναν συνεργάτη της εφαρμοσμένης επιστήμης στα μέσα μπορούν να μεταφερθούν για να δημιουργηθούν πολλές προαιρετικές πορείες και ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι θα απολαμβάνουν συχνά την επαγγελματική κινητικότητα σε έναν ενδιαφέροντα και καλά πληρωμένο τομέα. Οι μαθητές μαθαίνουν τις τρέχουσες τεχνικές με νέες τεχνολογίες και ιδέες για να τους κάνουν ιδιαίτερα περιζήτητους υπαλλήλους.

Καθώς τα προγράμματα ποικίλλουν, το ίδιο συμβαίνει και με το κόστος που συνδέεται με αυτά. Να είστε βέβαιος να διερευνήσει τα πιθανά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης, του κόστους και του χρονοδιαγράμματος για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα που είναι ευθυγραμμισμένο με τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Με έναν συνεργάτη της εφαρμοσμένης επιστήμης στα μέσα ενημέρωσης, οι απόφοιτοι θα έχουν τα προσόντα να εργάζονται σε πολλές βιομηχανίες. Ορισμένες βιομηχανίες που προσλαμβάνουν επαγγελματίες εκπαιδευμένους στα μέσα ενημέρωσης είναι κινηματογραφικές ταινίες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, επιχειρήσεις και μουσική. Τα προγράμματα ποικίλλουν σε εστίαση από τους ειδικούς γενικών μέσων ενημέρωσης σε πιο στοχευμένες βιομηχανίες, έτσι ώστε η εργασία που πληροίτε τις προϋποθέσεις εξαρτάται από το πρόγραμμά σας. Πολλοί απόφοιτοι εργάζονται ως σκηνοθέτες, κινηματογραφιστές, παραγωγοί και σκηνοθέτες ή σε ειδικότητες μετά την παραγωγή. Άλλοι φοιτητές ασχολούνται με τη γραφιστική, τη ραδιοφωνία και την καταγραφή τέχνες.

Τα διαθέσιμα προγράμματα διαφέρουν και πολλά μπορείτε να υποβάλετε αίτηση online. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.