Keystone logo

2 Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική Εξωτερικών Χώρων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)
  • Αρχιτεκτονικές Σπουδές
  • Αρχιτεκτονική Εξωτερικών Χώρων
Πεδία μελέτης
  • Αρχιτεκτονικές Σπουδές (2)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική Εξωτερικών Χώρων

    Ένας συνεργάτης πτυχίο διαρκεί περίπου μισή όσες πιστώσεις πτυχίο για να κερδίσουν, έτσι συνήθως δύο χρόνια. Είναι συνήθως προσφέρονται σε σχεδόν οποιοδήποτε σχολείο, είτε πρόκειται για ένα τεχνικό κολέγιο, ένα κολέγιο κοινότητα ή ένα μεγαλύτερο πανεπιστήμιο.

    Τι είναι Αναπληρωτής of Arts στην Αρχιτεκτονική Τοπίου; Αυτό συνεργάτης βαθμό που συνήθως εστιάζει σε διάφορες πτυχές του σκάφους, όπως η χαρτογράφηση και φυτικά φροντίδα, τα μαθηματικά, την αισθητική και μερικά μαθήματα γενικής παιδείας. Αυτό το πρόγραμμα είναι συνήθως σχεδιασμένα έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν είτε να εισέλθουν γρήγορα στο εργατικό δυναμικό ως αρχιτέκτονας τοπίου ή να συνεχίσουν τις μοίρες για ακόμα περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης.

    Ένα πλεονέκτημα της μελέτης για Αναπληρωτής of Arts στην Αρχιτεκτονική Τοπίου είναι ότι συνήθως παίρνει γρήγορα στους φοιτητές την ελάχιστη ποσότητα πιστοποίησης που συνήθως απαιτούνται για να μπορέσουν να εισέλθουν στον τομέα της αρχιτεκτονικής τοπίου.Μπορεί επίσης να δώσει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη πρόγραμμα σπουδών με μαθήματα γραφής και επικοινωνίας, που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα σε κάθε τομέα.

    Το κόστος συχνά διαφέρει σημαντικά μεταξύ των σχολείων. Από κολέγια συνήθως χρεώνουν ανά ώρα πίστωσης και ένας συνεργάτης βαθμός είναι γενικά πολύ συμπυκνωμένο, έρευνα προσεκτικά τα προγράμματα σπουδών πολλών σχολείων για να καθορίσει ποια μαθήματα θέλετε να επικεντρωθεί σε.

    Ενώ πολλές θέσεις εργασίας αρχιτεκτονικής τοπίου απαιτούν πτυχία Bachelor ή υψηλότερο, μπορεί να υπάρχουν ακόμη πολλά που απαιτούν μόνο μια συγγενή βαθμό. Οι μαθητές συνήθως δεν αδέσποτα πολύ μακριά από το να είναι το σχεδιασμό του τοπίου διαχειριστές του έργου ή βοηθοί σε μεγαλύτερες εταιρείες σχεδιασμού και έργων, αλλά η γενική εκπαίδευση και η φιλελεύθερη μαθήματα τεχνών σε μια Συνεργάτης των Τεχνών στην Αρχιτεκτονική Τοπίου συχνά οι μαθητές την εμπειρία να διακλαδίζονται σε άλλους τομείς, εφόσον χρειάζονται ή επιθυμούν.

    Αφού οι μαθητές να αποφασίσουν αν θέλουν να παρακολουθήσουν μια πιο παραδοσιακή πανεπιστήμιο ή μια πιο εμπορική προσανατολισμένη επαγγελματική σχολή, το τελευταίο βήμα είναι απλά να καθορίσει ακριβώς ποια διδακτέα ύλη και η τιμή ταιριάζει στόχους και τις ανάγκες τους καλύτερα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.