Keystone logo

6 Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Λογιστικά
  • Λογιστική και Χρηματοοικονομικά
Πεδία μελέτης
  • Οικονομικές Σπουδές (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Αναπληρωτής Τεχνών είναι ένα πρόγραμμα βαθμό που είναι διαθέσιμα σε μια σειρά κλάδων. Τα προγράμματα που προσφέρονται στα σχολεία σε όλο τον κόσμο και τυπικά να λάβει δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Πιστώσεις μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν σε ένα πρόγραμμα σπουδών τεσσάρων ετών, ή οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να εισέλθουν απευθείας στο εργατικό δυναμικό.

Τι είναι Αναπληρωτής Τεχνών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική; Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για ορισμένες οικονομικές πτυχές της επιχείρησης και κάτω λογιστική σταδιοδρομία επίπεδο. Τυπικές κατηγορίες μπορεί να περιλαμβάνουν χρηματοοικονομικής λογιστικής, μισθοδοσίας, Διοικητική Λογιστική, συστήματα γραφείου και των διαδικασιών, επιχειρηματική μαθηματικά, εισαγωγή στη φορολογία, το δίκαιο των επιχειρήσεων, μικροοικονομία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Κάθε πρόγραμμα ποικίλλει, αλλά μερικές κοινές έννοιες μπορεί να περιλαμβάνει τη διαχείριση των οικονομικών, του προϋπολογισμού εξισορρόπηση, χρησιμοποιώντας τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και τις βασικές αρχές της επιχείρησης.

Αυτό το πρόγραμμα είναι επωφελές για τους φοιτητές που θέλουν να εργαστούν με τους αριθμούς, αλλά θέλετε να ξεκινήσετε με μια καριέρα νωρίτερα παρά αργότερα.Λογιστική αναμένει επίσης υψηλότερο από το μέσο όρο ρυθμό ανάπτυξης που βοηθά με τις μελλοντικές προσλήψεις.

Οι δαπάνες που συνδέονται με την απόκτηση αυτού του βαθμού μπορεί να διαφέρουν δραστικά από το ένα σχολείο στο άλλο. Παράγοντες που εμπλέκονται περιλαμβάνουν την τοποθεσία του σχολείου και το μήκος του προγράμματος. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα θεσμικά όργανα για να μάθετε τι τα δίδακτρα και θα πρέπει να αναμένεται τέλη.

Τα άτομα με πτυχίο ως συνεργάτης μπορεί να τεθεί σε μια ποικιλία της σταδιοδρομίας επίπεδο εισόδου. τίτλους θέση μπορεί να περιλαμβάνουν λογιστής, λογιστής του προσωπικού, λογιστικές υπάλληλος, ταμίας, μισθοδοσίας υπάλληλος, διευθυντής γραφείου, βοηθοί διοίκησης, και τον ταμία. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, ώστε να είναι επιλέξιμες για πιο προηγμένες θέσεις, όπως ελεγκτή, τράπεζα εξεταστή, αναλυτής έλεγχο του προϋπολογισμού, αναλογιστή, ισχυρίζεται ρυθμιστή, αρχιλογιστή του κόστους, και τις φορολογικές ειδικός.

Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση online βάση δεδομένων μας.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.