Keystone logo

3 Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) Προγράμματα σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
  • Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία
Πεδία μελέτης
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts) Προγράμματα σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία

Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβουν ένα πλήρες πρόγραμμα, αλλά δεν έχουν δεσμευτεί σε τέσσερα χρόνια, ένας συνεργάτης βαθμός θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Συνήθως μόνο διάρκειας δύο ετών, το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για την περαιτέρω εκπαίδευσή σας. Σας δίνει τις βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να ανταγωνιστεί στον επιλεγμένο τομέα των σπουδών σας ή στην καριέρα σας.

Μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας, "Τι είναι Αναπληρωτής of Arts στην Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας;" Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σας βοηθά να αποκτήσουν δεξιότητες επικοινωνίας που σχετίζονται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. μαθήματα σας μπορεί να περιλαμβάνει δημόσια ομιλία, την ανθρώπινη επικοινωνία, μικρές ανακοινώσεις ομάδα, την κριτική σκέψη και την προφορική ερμηνεία. Οπτική επικοινωνία, την επαγγελματική ετοιμότητα και ιστορική συνείδηση ​​θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μέρος του προγράμματός σας. Μπορεί να υπάρχουν σεμινάρια και διαλέξεις που θα πρέπει να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε, καθώς και.

Εκτός από την απόκτηση μεγαλύτερης δεξιότητες ζωής, θα είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγαλύτερη συνεισφορά στην κοινωνία με την πρωτόγνωρη τις γνώσεις σας. Με αυτές τις δεξιότητες, μπορείτε να αισθάνονται σίγουροι ζητώντας αφεντικό σας για μια αύξηση. Κάθε πιστοποίηση σε ένα βιογραφικό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα υψηλότερο μισθό για μια νέα θέση εργασίας, καθώς και.

Το κόστος που συνδέεται με μια συγγενή πρόγραμμα πτυχίο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας εξαρτώνται από το πανεπιστήμιο θα παρακολουθήσουν. Το κόστος ποικίλλει από χώρα σε χώρα και σχολείο σε σχολείο. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε προτίμησε το πανεπιστήμιό σας για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα.

Μετά την αποφοίτησή του με ένα Associate of Arts στην Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι να ακολουθήσει το πτυχίο πανεπιστημίου, αν αυτός είναι ο στόχος σας. Αν όχι, θα είστε προσόντα για μια καριέρα ως δελτίο ειδήσεων αναλυτής, εκφωνητής ραδιοφώνου, διευθυντής ταλέντο, μοντέρ ή μηχανικός προβολής κινηματογραφικών ταινιών. Μπορείτε να ψάξω για δουλειά στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, κινηματογραφικές ταινίες ή online media.Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες, όπως μηχανικούς, τεχνικούς, διευθυντές, εγκαταστάτες, ήχου πληρώματα και τηλεοπτικές προσωπικότητες.

Για να βρείτε το πανεπιστήμιο που ταιριάζει καλύτερα την επιθυμία σας για μια Associate of Arts στην Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κάνει μια μικρή έρευνα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.