Keystone logo
Αυστρία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Αυστρία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 53
  • Krems an der Donau, Αυστρία

  Το Κέντρο Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Μέσων και Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Krems εστιάζει σε κοινωνικά σχετικά ζητήματα που προκύπτουν από τη συνεχή τεχνολογική πρόοδο, την ψηφιοποίηση και τις σχετικές κοινωνικές αλλαγές. Κύριοι τομείς έρευνας είναι το διεθνές, ευρωπαϊκό και αυστριακό δίκαιο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας (εμπορικά σήματα, σχέδιο και ευρεσιτεχνία), το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης, το δίκαιο προστασίας δεδομένων, το δίκαιο ανταγωνισμού και ο διατομεακός τομέας του δικαίου της καινοτομίας. Στο πλαίσιο της αυξανόμενης ψηφιοποίησης και δικτύωσης σε εθνικό και διεθνές πλαίσιο, η εις βάθος γνώση και κατανόηση της πνευματικής ιδιοκτησίας, του δικαίου των μέσων ενημέρωσης και της καινοτομίας είναι βασικά προσόντα. Αντίστοιχα, το Κέντρο προσφέρει εξειδικευμένα πανεπιστημιακά προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες πρακτικές απαιτήσεις. Τα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Κέντρου βασίζονται σε αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας και προσανατολίζονται στις απαιτήσεις υψηλών ικανοτήτων της σχετικής πρακτικής.

  • 143, Αυστρία

  Η δημόσια πολιτική σήμερα βρίσκεται σε μια παγκόσμια, πολυεπίπεδη κρίση. Η ανατροπή της ζυγαριάς προς μια πιο ασφαλή ειρήνη, κοινωνική δικαιοσύνη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα –για να αναφέρουμε μόνο μερικά– απαιτεί καινοτόμο και επιχειρηματική δέσμευση για το κοινό καλό. Η οικοδόμηση ενός πολυεπιστημονικού και παγκόσμιου θεσμού αφοσιωμένου στις αξίες της ανοιχτής κοινωνίας και η δημιουργία ισχυρών και ευέλικτων δεσμών μεταξύ της έρευνας και της πρακτικής είναι ένας τρόπος να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι, γενικά, αποτυχία των ελίτ πολιτικής να αντιμετωπίσουν τα πιο επείγοντα προβλήματα της εποχής μας. . Το Τμήμα Δημόσιας Πολιτικής του Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης προσφέρει τέσσερα μεταπτυχιακά στη δημόσια πολιτική και το πρόγραμμα δημόσιας πολιτικής του Διδάκτορα της Φιλοσοφίας στις Πολιτικές Επιστήμες. Τα προγράμματα σπουδών είναι προσαρμοσμένα για φοιτητές από όλο τον κόσμο που αναζητούν σταδιοδρομία στον δημόσιο, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η επιτυχής δέσμευση για το δημόσιο καλό στον σημερινό κόσμο απαιτεί επίσης καλύτερη, δικαιότερη εκπροσώπηση διαφορετικών προοπτικών. Για το σκοπό αυτό, το DPP είναι δυναμικά χωρίς αποκλεισμούς, προσελκύοντας φοιτητές και καθηγητές από διαφορετικά υπόβαθρα και αξιοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία πηγών γνώσης. Οι φοιτητές του DPP είναι οι μελλοντικοί κοινωνικοί και πολιτικοί επιχειρηματίες, εξοπλισμένοι να κάνουν καινοτόμες συνεισφορές στην επίλυση των ύψιστων προκλήσεων δημόσιας πολιτικής του 21ου αιώνα.

  • Linz, Αυστρία

  Στον 21ο αιώνα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ολοένα και ταχύτερα προοδευτική ανάπτυξη, η εκπαίδευση και η περαιτέρω κατάρτιση αποτελούν πολύτιμο πλεονέκτημα και σημαντικότερο από ποτέ. Τα σύνθετα τεχνολογικά και οικονομικά ζητήματα και η μεγάλη ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον δίνουν στις εταιρείες και τους διευθυντές τους αποφάσεις που λαμβάνονται με βάση την εμπειρία, τη γνώση και την ικανότητα. Ως εκ τούτου, η δια βίου μάθηση και τα περαιτέρω επαγγελματικά προσόντα είναι απαραίτητα. Είναι καθήκον των παρόχων κατάρτισης να παρέχουν την υποδομή για αυτές τις ευκαιρίες περαιτέρω κατάρτισης. Η KMU Akademie & Management AG, η οποία ιδρύθηκε το 2006, γνώριζε από την αρχή αυτή την ευθύνη. Ωστόσο, αναγνώρισε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που θέλουν να σπουδάσουν με μερική απασχόληση αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση: να εξισορροπήσουν την εργασία, την οικογένεια και τις σπουδές. Έχοντας υπόψη αυτήν την απαίτηση, οι υπεύθυνοι στην KMU Akademie ανέπτυξαν μια ιδέα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση που ήταν ανεξάρτητη από τον χρόνο και τον τόπο. Από το 2011, το KMU Akademie , σε συνεργασία με το Middlesex University, προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα μερικής απασχόλησης που πληρούν ακριβώς αυτές τις απαιτήσεις.

  • Graz, Αυστρία

  Το φοιτητικό μας σώμα αποτελείται από μελλοντικούς ακαδημαϊκούς ειδικούς και διευθυντικό προσωπικό για τον κλάδο. Όλα τα προγράμματα σπουδών μας εστιάζονται στους βασικούς τομείς της επιχειρηματικής επιτυχίας. Τα οκτώ προγράμματα Bachelor και έξι μεταπτυχιακά στις επιχειρήσεις και την τεχνολογία οργανώνονται χρονικά ώστε να είναι συμβατά με την πλήρη απασχόληση. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν ένα εξωεπαγγελματικό πρόγραμμα Bachelor αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προετοιμαστούν για να ξεκινήσουν νωρίς την καριέρα τους.

  • Koper, Σλοβενία
  • Salzburg, Αυστρία
  • + 4 περισσότερο

  Το Alma Mater Europaea είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης εστιασμένης στην καριέρα σε τομείς σπουδών με ανεπαρκή σταδιοδρομία. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχετικά, ενημερωμένα, διεπιστημονικά και διαδραστικά.

  • Palaiseau, Γαλλία
  • Vienna, Αυστρία
  • + 1 περισσότερο

  Το EIT Manufacturing (EITM) Master School είναι μέρος του EIT Manufacturing, μιας ευρωπαϊκής ένωσης κορυφαίων πανεπιστημίων, βιομηχανιών και ερευνητικών κέντρων που συνδέονται με τον μεταποιητικό τομέα, με στόχο την ώθηση της ευρωπαϊκής μεταποίησης να γίνει παγκοσμίως ανταγωνιστική και βιώσιμη για την κοινωνία. Συγκεντρώνοντας τις τρεις πλευρές του «τριγώνου της γνώσης»: τις επιχειρήσεις (μεγάλες εταιρείες και ΜΜΕ), τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα ερευνητικά κέντρα, το EITM θέλει να αυξήσει τη συνεργασία και την ολοκλήρωση μεταξύ εκπαίδευσης, επιχειρήσεων και έρευνας.

  • Rovereto, Ιταλία
  • Trento, Ιταλία
  • + 2 περισσότερο

  Το Πανεπιστήμιο του Τρέντο ιδρύθηκε το 1962 και πάντα στόχευε στην οικοδόμηση συμμαχίας και αμοιβαίας αποτελεσματικότητας με Ιταλικά και ξένα ιδρύματα και οργανισμούς. Το 1982 το Πανεπιστήμιο (μέχρι τότε ιδιωτικό) έγινε δημόσιο, με καταστατικό που εγγυόταν την αυτοδιοίκηση.

  • Saint Pölten, Αυστρία

  Με περισσότερους από 3.700 φοιτητές, το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του St. Pölten είναι βασικός παράγοντας στον αυστριακό τομέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες στην περιοχή. Το πανεπιστήμιό μας διακρίνεται μέσω του προσανατολισμένου στο μέλλον και σταθερά αυξανόμενου αριθμού προγραμμάτων σπουδών, της ισχυρής διεπιστημονικής συνεργασίας και της ερευνητικής του εστίασης.

  • Vienna, Αυστρία

  Η Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) είναι ένα κέντρο αριστείας για τη χρηματοδότηση. Βρίσκεται στη Βιέννη (Αυστρία), ιδρύθηκε από το Ινστιτούτο Προηγμένων Σπουδών (IHS), το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το WU (Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης). Αυτά τα τρία θεσμικά όργανα ένωσαν τις δυνάμεις τους και την εμπειρογνωμοσύνη τους για τη δημιουργία ενός κόμβου στη Βιέννη με στόχο την παραγωγή διεθνούς αναγνώρισης και την παροχή ανταγωνιστικής διδακτορικής εκπαίδευσης.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Delft, Κάτω Χώρες
  • + 11 περισσότερο

  Το EIT RawMaterials Academy - SUMA προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε πραγματικές προκλήσεις. Βραβευμένο από το EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το EIT Label είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που χορηγείται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  Το EIT RawMaterials Academy - SINReM προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε προκλήσεις της πραγματικής ζωής. Βραβευμένο από το EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το EIT Label είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που χορηγείται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  Το EIT RawMaterials Academy - EMerald προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας στις πραγματικές προκλήσεις. Βραβευμένο από το EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το EIT Label είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που χορηγείται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  Το EIT RawMaterials Academy - AMIS προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε πραγματικές προκλήσεις. Βραβευμένο από το EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το EIT Label είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που χορηγείται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

  • Eisenstadt, Αυστρία

  Η eLearning Academy for Communication, που εδρεύει στην Αυστρία, προσφέρει καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως στον τομέα του μάρκετινγκ, της διαχείρισης και της επικοινωνίας που οι φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν από το σπίτι σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Μπούργκενλαντ και την εταιρεία κατάρτισης του Austrian Institute of Management.

  • Salzburg, Αυστρία

  Το Z_GIS είναι ένα διεπιστημονικό κέντρο ικανότητας για γεωπληροφορική, που ενσωματώνει βασική και εφαρμοσμένη έρευνα με μεταπτυχιακές σπουδές και δραστηριότητες προβολής. Με την εφαρμογή καινοτόμων χωρικών εννοιών και μεθοδολογιών, συμβάλλουμε στη διαχείριση των κοινωνιών, των επιχειρήσεων και των περιβαλλόντων μας.