Keystone logo
Αυστραλία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Αυστραλία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 156
  • Toronto, Καναδάς
  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • + 5 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Αυστραλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Αυστραλία

  Καλώς ήλθατε στο RGIT Australia, ένα από τα κορυφαία ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) της Αυστραλίας. Στο RGIT Australia, οι μαθητές μας είναι η προτεραιότητά μας και είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους. Ο βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στους μαθητές ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

  • Melbourne, Αυστραλία

  Η διεύθυνση και το προσωπικό του Brighton Institute Of Technology του Μπράιτον (BIT) θα ήθελαν να καλωσορίσουν θερμά όλους τους νέους και τους επαναπατριζόμενους μαθητές. Το BIT προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εθνικά αναγνωρισμένων και πλήρως διαπιστευμένων μαθημάτων που παρέχουν στους μαθητές δεξιότητες και γνώσεις για να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ή στο Pathways για περαιτέρω εκπαίδευση.

  • Ipswich, Αυστραλία

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 είναι ένας Εγγεγραμμένος Οργανισμός Κατάρτισης εγκεκριμένος για την παροχή αναγνωρισμένων σε εθνικό επίπεδο εκπαίδευσης και προσόντων.

  • Kangaroo Point, Αυστραλία

  Ο Shafston λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, εκπαιδεύοντας μαθητές τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Επαγγελματικά Μαθήματα. Υπήρξαν περισσότεροι από 120.000 μαθητές που εκπαιδεύτηκαν στο Shafston, από περισσότερες από 100 χώρες από την ίδρυσή του το 1996. Το σχολείο έχει λάβει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας του νούμερο 1 αγγλικού σχολείου στην Αυστραλία το 2013, 2014 και 2019 από το Ryugaku Journal.

  • Croydon, Αυστραλία

  Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών του SMBC βασίζεται και είναι κορεσμένο στη Βίβλο - τον εμπνευσμένο λόγο του Θεού. Η μελέτη στο SMBC θα σας δώσει μια βαθιά και συστηματική κατανόηση της Βίβλου, της θεολογίας της και της εφαρμογής της σε όλες τις πτυχές της ζωής.

  • Shepparton, Αυστραλία

  Η GOTAFE είναι ο μεγαλύτερος πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης στην περιφερειακή Βικτώρια. Προσφέροντας πάνω από 130 μαθήματα σε οκτώ πανεπιστημιουπόλεις, η GOTAFE παρέχει υπηρεσίες σε 11 περιοχές τοπικής αυτοδιοίκησης με εκτιμώμενο πληθυσμό άνω των 240.000 ατόμων. Εξυπηρετούμε περισσότερους από 9.000 μαθητές ετησίως κατά μέσο όρο, απασχολούμε πάνω από 500 υπαλλήλους και είμαστε εγγενές μέρος των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε.

  • Surry Hills, Αυστραλία

  Τα κεντρικά γραφεία της CBC βρίσκονται στο Surry Hills, λίγα λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σταθμό και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις κύριες συγκοινωνιακές, εκπαιδευτικές, αθλητικές, κυβερνητικές και τουριστικές εγκαταστάσεις της πόλης. Η CBC διαθέτει μια ομάδα εκπαιδευτών που όλοι έχουν ζωντανή και σχετική εμπειρία στους τομείς που διδάσκουν. Οι εκπαιδευτές πρέπει όλοι να έχουν εργαστεί στη βιομηχανία τα τελευταία 2-3 χρόνια και να διατηρήσουν την εμπειρία τους στη βιομηχανία. Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι μαθητές έχουν πρόσβαση στην τελευταία τεχνογνωσία της βιομηχανίας και μπορούν να μάθουν τα τρέχοντα πρότυπα της βιομηχανίας. Προσπαθούμε πάντα για την υψηλότερη ποιότητα και παρέχουμε μαθήματα που δεν είναι μόνο ενημερωτικά αλλά ελκυστικά και υποστηρικτικά.

  • Pyrmont, Αυστραλία

  Ιδρύθηκε το 2006, το Warwick Institute of Australia (WIA) είναι ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο κολέγιο επιχειρήσεων και πληροφορικής που βρίσκεται στην καρδιά του Σίδνεϊ CBD της Αυστραλίας. Προσφέρουμε μια σειρά από αναγνωρισμένα εθνικά επαγγελματικά προσόντα στους τομείς Ανάπτυξης Λογισμικού (IT), Διαχείριση Μάρκετινγκ, Διαχείριση Έργων, Επιχειρήσεις και Εκπαίδευση Ηγεσίας.

  • Sydney, Αυστραλία

  Καλωσορίζουμε όλους τους Αυστραλούς και διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναλάβουν ένα πρόγραμμα Foundation ή προπτυχιακές πανεπιστημιακές σπουδές. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) προσφέρει άμεση Pathway σε ένα πανεπιστημιακό πτυχίο. Με ευέλικτα κριτήρια εισόδου, οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα δίπλωμα SIBT και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε σπουδές δευτέρου έτους πτυχίου πανεπιστημίου.

  • Adelaide, Αυστραλία

  Δεν πήρατε την Αυστραλιανή Τριτοβάθμια Κατάταξη Εισαγωγής (ATAR) που θέλετε; Θέλετε να αλλάξετε καριέρα; Θέλετε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης; Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε το γρηγορότερο Pathway στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας (UniSA), τον ιδιαίτερα σεβαστό συνεργάτη μας από το 2001

  • Albert Park, Αυστραλία

  Το International Institute of Leadership Studies (IILS) προσφέρει μια σειρά πιστοποιήσεων για κυβερνητικούς οργανισμούς, επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς. Αυτά τα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω εσωτερικών διαλέξεων, ανοιχτών προγραμμάτων και διαδικτυακής αυτο-μελέτης μέσω της εικονικής πανεπιστημιούπολης που παρέχεται από τον συνεργάτη μας, το Κέντρο Πιστοποίησης Ηγεσίας.

  • Burwood, Αυστραλία

  Deakin College είναι μια άμεση Pathway προς το Πανεπιστήμιο Deakin. Το κολέγιο παρέχει την εμπειρία των φοιτητών Deakin και υποστηρίζει την επιτυχή μετάβαση σε περαιτέρω σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Στο Deakin College , θα συμμετάσχετε περίπου 3.000 Αυστραλοί και διεθνείς φοιτητές που εγγράφονται στα μαθήματά μας.

  • Sydney, Αυστραλία

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) είναι ένας κορυφαίος Εγγεγραμμένος Οργανισμός Κατάρτισης (RTO) που παρέχει ποιοτικά μαθήματα σε διεθνείς και εγχώριους φοιτητές. Τα μαθήματά μας είναι προσαρμοσμένα στους μαθητές μας, διασφαλίζοντας ότι θα λάβουν την καλύτερη εκπαίδευση και έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση στο μέλλον.