Keystone logo
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 110
  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι για φοιτητές που προσεγγίζουν τη μάθηση ως τρόπο ζωής. Παρέχουμε μια υποστηρικτική κοινότητα όπου φοιτητές και καθηγητές αλληλεπιδρούν μαζί στη μαθησιακή διαδικασία. Το IE University διαθέτει μια εξατομικευμένη, φοιτοκεντρική κοινότητα με πλούσια ποικιλία ατόμων, ιδεών και προσεγγίσεων. Κάθε χρόνο, περισσότερες από 130 εθνικότητες εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη του, με πάνω από το 75% των φοιτητών του να προέρχονται από χώρες εκτός Ισπανίας. Το IE University είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο και από τους πιο αναγνωρισμένους συλλόγους για την υψηλής ποιότητας διδασκαλία του. Με καινοτόμο όραμα, επιχειρηματικό πνεύμα και εστίαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, το IE University δεσμεύεται να εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Η βασισμένη στην πρακτική προσέγγισή μας στη μάθηση ξεκινά από την τάξη και συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να γίνουν διεθνείς επαγγελματίες. Εάν θέλετε μια εμπνευσμένη και προκλητική εκπαίδευση που θα διαμορφώσει ποιοι είστε και ποιοι θα γίνετε, το IE University θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, θα σας συνδέσει με τον κόσμο και θα σας καθοδηγήσει στο μοναδικό μονοπάτι που απαιτείται για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) στο Ντουμπάι είναι μία από τις κορυφαίες σχολές διαχείρισης επιχειρήσεων φιλοξενίας στον κόσμο και αναπόσπαστο μέρος της παγκόσμιας εταιρείας πολυτελών ξενοδοχείων, Jumeirah Group. Είναι κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικής εκπαίδευσης στον τομέα της φιλοξενίας πανεπιστημιακού επιπέδου και προσφέρει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν μελλοντικούς ηγέτες στον τομέα της φιλοξενίας. Όλα τα προγράμματα σπουδών είναι πλήρως διαπιστευμένα από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Institute of Hospitality στο Ηνωμένο Βασίλειο και το THE-ICE (Διεθνές Κέντρο Αριστείας στον Τουρισμό και την Εκπαίδευση Φιλοξενίας) στην Αυστραλία.

  • Paris, Γαλλία
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 1 περισσότερο

  Ιδρύθηκε το 1970, το Université Paris Pantheon-Assas είναι ο κληρονόμος του «La Sorbonne», του πρώην Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris από τον 13ο αιώνα. Το Πανεπιστήμιο είναι εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένο ως το κορυφαίο γαλλικό πανεπιστήμιο νομικής για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου αριστείας, με σεβασμό σε όλους τους τομείς των Νόμων.

  • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες
  • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 4 περισσότερο

  Περισσότερο από μια μη κερδοσκοπική σχολή επιχειρήσεων, η Hult είναι μια δυναμική πολυπολιτισμική κοινότητα που εκπαιδεύει, εμπνέει και συνδέει μερικά από τα πιο προνοητικά επιχειρηματικά ταλέντα στον κόσμο. Αντιστρέφουμε την παραδοσιακή προσέγγιση στην εκπαίδευση χρησιμοποιώντας εμπειρίες μάθησης με πράξη για να μετατρέψουμε τις δεξιότητες των μαθητών από τη στιγμή που θα έρθουν σε εμάς, σε έναν εξαιρετικό επιχειρηματία, από τη στιγμή που αποφοιτούν.

  • North Ras Al Khaimah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Northwood University , International Program Center (IPC) -Ras Al Khaimah, ΗΑΕ είναι μέρος του πολυεθνικού Ομίλου Ιδρυμάτων Knowledgucate, με έδρα τα ΗΑΕ. Η Knowledgucate κατέχει και διαχειρίζεται μια αλυσίδα παιδαγωγικών σχολείων, σχολείων K-12, Προπανεπιστημιακά κολέγια, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά κολέγια καθώς και ένα Πανεπιστήμιο στην Ινδία. Επίσης, διαθέτει και λειτουργεί εκπαιδευτικά ιδρύματα στα ΗΑΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από την προσφορά προγραμμάτων στον διαδικτυακό χώρο.

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Canadian University Dubai (CUD) προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που βασίζονται σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο διεθνές πρόγραμμα σπουδών. Βρίσκεται στη ζωντανή επιχειρηματική περιοχή της πόλης, το CUD δίνει στους μαθητές τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτης τάξεως καναδική εκπαίδευση ενώ βιώνουν τον δυναμικό τρόπο ζωής του Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  • Jumeirah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Guadalajara, Μεξικό
  • + 1 περισσότερο

  Μια επαγγελματική, διαπιστευμένη σχολή κινηματογράφου με ανεξάρτητο πνεύμα, η Raindance διδάσκει αρχάριους και έμπειρους κινηματογραφιστές από το 1992. Το ήθος μας επικεντρώνεται στην ανεξαρτησία και τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με το δικό σας στυλ.

  • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Britts Imperial College, UAE είναι Ακαδημαϊκό Κέντρο & Εκπαιδευτικός Συνεργάτης τεσσάρων κορυφαίων παγκοσμίως αναγνωρισμένων βρετανικών και ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που απονέμονται από αυτά τα πανεπιστήμια σε επίδοξους μαθητές από όλο τον κόσμο. Καθοδηγούμενο από μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών ως Διοικητικό Συμβούλιο, με δεκαετίες εμπειρίας, το Britts Imperial College καυχιέται για μια οραματιστή ηγετική ομάδα από όλο τον κόσμο. Το Britts Imperial College είναι διαπιστευμένο από διάφορους αναγνωρισμένους φορείς εξετάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και καλωσορίζει φοιτητές από περισσότερες από 31 χώρες. Πανεπιστημιακά πτυχία κορυφαίας κατάταξης παγκοσμίως διαπιστευμένα, μεταφορά γονικής πανεπιστημιούπολης στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. με διαμονή και ευκαιρίες εργασίας μετά τις σπουδές, ικανότητα εργασίας κατά τη διάρκεια σπουδών στα ΗΑΕ, υβριδική μεθοδολογία διδασκαλίας σε συνδυασμό με υποτροφίες και ευέλικτη δομή πληρωμής , είναι οι παράγοντες που ξεχωρίζουν στο Britts Imperial College.

  • Al Jazirah Al Hamra, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 8 περισσότερο

  Ascencia Business School παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν Διεθνή Πανεπιστημιακά Προγράμματα ενώ ζουν στα ΗΑΕ. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας μια ποιοτική, οικονομικά αποδοτική εκπαίδευση και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα. Ascencia Business School έχει καλή κατανόηση της τοπικής αγοράς και τεράστια εμπειρία στη διαχείριση της εκπαίδευσης από το 2006. Εξερευνήσαμε την αγορά της Μέσης Ανατολής και βρήκαμε τρόπους για την επιτυχημένη εμπορία του πλήρως διαπιστευμένου, εγκεκριμένου και αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών. Τα μαθήματά μας παραδίδονται από διδάσκοντες από τη Δύση που κατέχουν διδακτορικά και προέρχονται από ακαδημαϊκούς και έχουν σχετική βιομηχανική εμπειρία.

  • Lusaka, Ζάμπια
  • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 3 περισσότερο

  Texila American University αναπτύσσει μεγάλα μυαλά στον τομέα της ιατρικής για περισσότερο από μια δεκαετία. Εκπροσωπούμενη από μια παράδοση καινοτομίας και έρευνας, σπάζουμε νέους λόγους, προωθούμε τα όρια της γνώσης και επηρεάζουμε τη ζωή των μαθητών μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση για ένα μέλλον που θα καθορίσει το έργο και την αναγνώρισή μας στη διεθνή σκηνή.

  • Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το διεθνώς κορυφαίο Khalifa University είναι το ένα πανεπιστήμιο στα ΗΑΕ με τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά προγράμματα που αντιμετωπίζουν όλο το φάσμα των στρατηγικών, επιστημονικών και βιομηχανικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο μετασχηματισμός της γνώσης των ΗΑΕ και ο ταχύτατα εξελισσόμενος κόσμος μας. Η παγκόσμιας κλάσης σχολή και οι υπερσύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις της παρέχουν μια απαράμιλλη μαθησιακή εμπειρία σε φοιτητές από τα ΗΑΕ και το εξωτερικό. Το πανεπιστήμιο συγκεντρώνει τα καλύτερα στην επιστήμη, τη μηχανική και την ιατρική στα ΗΑΕ, για να προσφέρει εξειδικευμένα πτυχία που μπορούν να πάρουν πολλά υποσχόμενους απόφοιτους λυκείου μέχρι τους κορυφαίους κατόχους διδακτορικών τίτλων.

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το MDX Dubai είναι η πρώτη στο εξωτερικό πανεπιστημιούπολη του φημισμένου Πανεπιστημίου Middlesex που εδρεύει στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο). Η πανεπιστημιούπολη άνοιξε το 2005 και έχει πάνω από 3.800 φοιτητές που σπουδάζουν από περισσότερες από 118 εθνικότητες. Ένα παγκοσμίου επιπέδου βρετανικό πανεπιστήμιο με βαθμολογία 5 αστέρων από την Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Ντουμπάι, το MDX Dubai είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα που προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο στα ΗΑΕ.

  • Ras Al-Khaimah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2008 και έχει άδεια από την κυβέρνηση του Ras Al Khaimah. Προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε διάφορους κλάδους.

  • Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης (MBZUAI) του Mohamed bin Zayed στο Αμπού Ντάμπι, είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα μεταπτυχιακού επιπέδου, που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για τοπικούς και ξένους φοιτητές στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Το MBZUAI στοχεύει να υποστηρίξει την πρόοδο της επιστημονικής έρευνας, ανάπτυξης, μεταφοράς και χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω της εισαγωγής MSc και Ph.D. προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να εκπληρώσουν το πνευματικό τους δυναμικό σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον. Ο στόχος του MBZUAI είναι να επιτύχει ακαδημαϊκή και ερευνητική αριστεία σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, βοηθώντας τους σπουδαστές του να πετύχουν την καριέρα τους και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους για να αντιμετωπίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.

  • Academic City, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...