Keystone logo
Ιρλανδία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Ιρλανδία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 19
  • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Budapest, Ουγγαρία
  • + 62 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Ιρλανδία

  Dublin Cultural Institute Limited στοχεύει στην παροχή ποιοτικών μαθημάτων αγγλικής γλώσσας σε μαθητές σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας τους και να υποστηρίξουμε τους μαθητές μας κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στην Ιρλανδία.

  • Dublin Docklands, Ιρλανδία

  The Institute of Banking (IOB) είναι ένα επαγγελματικό δίκτυο με 33.600 μέλη που εργάζονται στον τομέα των τραπεζικών και διεθνών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το IOB είναι αναγνωρισμένο κολέγιο του University College Dublin (UCD). Είναι ένα κέντρο αριστείας στην παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με προγράμματα για μέλη σε κάθε στάδιο της καριέρας τους.

  • Thomas Street, Ιρλανδία

  Liffey College είναι ένα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που βρίσκεται στην ιστορική και πολιτιστική περιοχή του Δουβλίνου. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το Guinness Storehouse, τον καθεδρικό ναό Christ Church, το Κάστρο του Δουβλίνου, το Temple Bar και την Grafton Street. Υπάρχουν επίσης πολλά καφέ, εστιατόρια και άλλες παροχές σε κοντινή απόσταση.

  • Cork, Ιρλανδία

  Το Συμβούλιο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Cork (CETB) ιδρύθηκε το 2013 με την ενσωμάτωση των VEC του Cork City και County Cork και τον Ιανουάριο του 2014, η κατάρτιση του Fás στο Cork ανήκε στην αρμοδιότητα του Cork ETB. Για πρώτη φορά, η περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση (FET) έγινε μέρος μιας ενιαίας, συνεκτικής, ολοκληρωμένης δομής.

  • Blackrock, Ιρλανδία

  Καλώς ορίσατε στο Blackrock Further Education Institute (BFEI), το οποίο βρίσκεται στο χωριό Blackrock, Δουβλίνο - πρώην Senior College Dún Laoghaire (SCD), το Κολλέγιο μετεγκαταστάθηκε από το Dún Laoghaire τον Ιούνιο του 2014 και μετονομάστηκε ως Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Ιρλανδία

  Είτε θέλετε να μεταβείτε απευθείας στην απασχόληση ή να προχωρήσετε στο τρίτο επίπεδο, το Dun Laoghaire Further Education Institute σας καλωσορίζει στην επόμενη φάση της εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας. Παρέχουμε εξαιρετική εκπαίδευση σε πολλές πτυχές των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του ήχου, της υγείας και του αθλητισμού, του σχεδιασμού, της αειφόρου ενέργειας, της πληροφορικής και της τεχνολογίας και των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών.

  • Cashel, Ιρλανδία

  Προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση στην Κινησιολογία και παράγουμε αποτελεσματικούς, ικανούς επαγγελματίες για να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για συμπληρωματικές θεραπείες σήμερα. Οι απόφοιτοί μας βοηθούν ανθρώπους σε όλη την Ιρλανδία και τον κόσμο.

  • Tipperstown, Ιρλανδία

  Το Ινστιτούτο Μάρκετινγκ είναι το επαγγελματικό σώμα για τους μάρκετινγκ της Ιρλανδίας. Υπάρχει «για να επιτρέψει στους έμπορους να δημιουργήσουν μεγάλες μάρκες και υπέροχες σταδιοδρομίες». Αυτό το κάνει μοιράζοντας τις βέλτιστες πρακτικές, τις γνώσεις και το περιεχόμενο των εμπειρογνωμόνων, οικοδομώντας την κοινότητα των εμπόρων και βοηθώντας τους εμπόρους στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

  • Naas, Ιρλανδία

  Το Irish Institute of Training & Development , που ιδρύθηκε το 1969, είναι ο μη κερδοσκοπικός επαγγελματικός φορέας που εκπροσωπεί μέλη που ασχολούνται με την κατάρτιση και ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων στην Ιρλανδία. Τα 2.000+ μέλη μας εργάζονται σε επιχειρήσεις, βιομηχανία, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εθελοντικά, κοινότητες, εκπαίδευση και δημόσιο τομέα.

  • Kildare, Ιρλανδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Ιρλανδία

  Το Coláiste Dhúlaigh College of Advanced Education (CDCFE) προσφέρει μαθήματα Post Leaving Certificate (PLC) στα επίπεδα QQI 5 και 6 και στο Ανώτερο Εθνικό Δίπλωμα σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων.

  • Mountjoy, Ιρλανδία

  Εδώ στο διεθνές διεθνές κολέγιο της Βίβλου, η αριστεία στη βιβλική εκπαίδευση και την ανάπτυξη ηγεσίας βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που κάνουμε. Είμαστε ένα πολυεθνικό κολέγιο της Βίβλου και επιδιώκουμε να υπηρετήσουμε την εκκλησία στην Ιρλανδία για πάνω από τριάντα χρόνια.

  • County Dublin, Ιρλανδία

  Στο The Institute Of Education , δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την επιλογή του θέματος. Με 26 μαθήματα διαθέσιμα, οι μαθητές έχουν την ευελιξία να επιλέξουν το συνδυασμό των θεμάτων για το πιστοποιητικό αποχώρησης που ταιριάζει καλύτερα στις δυνάμεις τους, τα ενδιαφέροντα και τις μελλοντικές φιλοδοξίες τους.

  • Dublin, Ιρλανδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...