Keystone logo
Κίνα

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Κίνα 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 178
  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • Haidian District, Κίνα

  Το Schwarzman Scholars είναι ένα πλήρες χρηματοδοτούμενο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ενός έτους σε παγκόσμιες υποθέσεις στο Πανεπιστήμιο Tsinghua στο Πεκίνο, Κίνα. Ως η πρώτη υποτροφία που δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στο γεωπολιτικό τοπίο του 21ου αιώνα, οι Schwarzman Scholars φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων ηγετών που θα συνεργαστούν για να εμβαθύνουν την κατανόηση μεταξύ της Κίνας και του υπόλοιπου κόσμου. Κάθε χρόνο, επιλέγονται έως και 200 υποψήφιοι για αυτό το εξαιρετικά επιλεκτικό πρόγραμμα. Οι μελετητές επιλέγονται με βάση τις ηγετικές τους ιδιότητες και τη δυνατότητα να κατανοήσουν και να γεφυρώσουν τις πολιτισμικές και πολιτικές διαφορές. Ζουν στο Πεκίνο για ένα χρόνο εντατικής μελέτης, βελτιώνοντας τις ηγετικές ικανότητες μέσω ενός προγράμματος σπουδών που σχεδιάστηκε και διδάσκεται από κορυφαίους ακαδημαϊκούς από ιδρύματα διεθνούς κατάταξης. Αν και τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά, οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να σπουδάσουν Mandarin. Οι μελετητές περνούν επίσης σημαντικό χρόνο έξω από την τάξη σε πολιτιστική εμβάπτιση για να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση της Κίνας – παρακολουθώντας διαλέξεις, εργαστήρια και ομάδες συζήτησης. καθώς και καθοδήγηση και συμβουλή από ηγέτες σε όλους τους τομείς.

  • Hangzhou, Κίνα

  Westlake University είναι ένας νέος τύπος πανεπιστημίου υψηλής ποιότητας με προσανατολισμό στην έρευνα με έδρα την ιστορική κινεζική πόλη Hangzhou - μια εκπληκτική πόλη γνωστή σε όλη την Ασία για τη μακρά ιστορία, τον πλούσιο πολιτισμό, τις καλές τέχνες και τα όμορφα τοπία της. Το πανεπιστήμιό μας ιδρύθηκε από εξέχοντες, παγκοσμίως αναγνωρισμένους επιστήμονες και μελετητές. Γινόμαστε γρήγορα ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο για την επιστήμη, τη μηχανική και την καινοτομία.

  • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες
  • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 4 περισσότερο

  Περισσότερο από μια μη κερδοσκοπική σχολή επιχειρήσεων, η Hult είναι μια δυναμική πολυπολιτισμική κοινότητα που εκπαιδεύει, εμπνέει και συνδέει μερικά από τα πιο προνοητικά επιχειρηματικά ταλέντα στον κόσμο. Αντιστρέφουμε την παραδοσιακή προσέγγιση της εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας εμπειρίες μάθησης με πράξη για να μετατρέψουμε τις δεξιότητες των μαθητών από τη στιγμή που θα έρθουν μαζί μας, σε έναν εξαιρετικό επιχειρηματία, από τη στιγμή που αποφοιτούν.

  • Valbonne, Γαλλία
  • Belo Horizonte, Βραζιλία
  • + 6 περισσότερο

  Το SKEMA Business School είναι ένα από τα μεγαλύτερα Grande Ecoles της Γαλλίας με 9.500 φοιτητές από περισσότερες από 120 εθνικότητες, 160 καθηγητές και 7 πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο (Βραζιλία, Κίνα, Γαλλία, Νότια Αφρική και ΗΠΑ) και έχει υψηλή κατάταξη σε πολλά γαλλικά και διεθνείς κατατάξεις για πολλά από τα προγράμματά της.

  • Shanghai, Κίνα

  Το University of Shanghai for Science and Technology (USST) είναι ένα δημοτικό πολυτομεακό κλειδί που εφαρμόζεται για πανεπιστήμιο προσανατολισμένο στην έρευνα με τον πυρήνα της μηχανικής, όπου η μηχανική, η επιστήμη, τα οικονομικά, η διαχείριση, η λογοτεχνία, η νομοθεσία, η τέχνη και άλλοι κλάδοι είναι καλά σε συντονισμένη ανάπτυξη .

  • Paris, Γαλλία
  • Angers, Γαλλία
  • + 8 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Crans-Montana, Ελβετία
  • Marbella, Ισπανία
  • + 1 περισσότερο

  Τρεις διεθνείς πανεπιστημιουπόλεις, περισσότερες από εκατό εθνικότητες που σπουδάζουν μαζί μας - όταν λέμε «Παγκόσμια Εκπαίδευση Φιλοξενίας» το εννοούμε πραγματικά. Είτε ψάχνετε για προπτυχιακά είτε μεταπτυχιακά προγράμματα, το Les Roches προσφέρει ακαδημαϊκή αυστηρότητα με μια καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

  • Beijing, Κίνα

  Καλώς ήλθατε στο Business School, Πανεπιστήμιο Renmin της Κίνας (RMBS)! Ως ένα από τα κορυφαία σχολεία επιχειρήσεων της Κίνας, το RMBS μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μακρύτερη ιστορία της εκπαίδευσης διοίκησης στην Κίνα, που χρονολογείται από το 1950. Τα δυνατά σημεία του σχολείου μας στηρίζονται στην πλούσια συσσώρευση πνευματικών περιουσιακών στοιχείων του πατρικού πανεπιστημίου μας στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, μια μακροχρόνια παράδοση στενής ολοκλήρωσης μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, στενής συνεργασίας με επιχειρήσεις και κυβερνήσεις, και μια μεγάλη βάση αποφοίτων.

  • Jiaxing, Κίνα

  Το Πανεπιστήμιο Zhejiang International Business School (ZIBS) ιδρύθηκε στη διεθνή πανεπιστημιούπολη ZJU στο Haining τον Νοέμβριο του 2018 για να διευκολύνει την ακαδημαϊκή και εταιρική ανταλλαγή μεταξύ της Δύσης και της Ανατολής. Με μια κληρονομιά ακαδημαϊκής αριστείας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας από την Κίνα, η ZIBS αγκαλιάζει και ενσαρκώνει το μέλλον. Η σχολή επιχειρήσεων προετοιμάζει υπεύθυνους και επίδοξους ηγέτες, και το οικοσύστημα που εξυπηρετεί, για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός ολοένα και πιο περίπλοκου παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Συνδέοντας ανθρώπους και ιδέες, η ZIBS διαμορφώνει το μέλλον των επιχειρήσεων στη νέα παγκόσμια οικονομική εποχή.

  • Shanghai, Κίνα

  Στις 8 Ιουνίου 2002 ιδρύθηκε η Νομική Σχολή και 25 εκατομμύρια γιουάν RMB προορίζονταν για την πραγματοποίηση της πρώτης φάσης κατασκευής. Έτσι, η Νομική Σχολή εντάχθηκε σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης. Ενώ έμεινε στη βασική του αποστολή εκπαιδεύσεως των φοιτητών του Δικαίου, η Σχολή απέκτησε το δικαίωμα να μεταβιβάσει μεταπτυχιακά σε 8 κλάδους 2 και κλάδους 1, το δικαίωμα να προσδώσει νομική εξειδίκευση στο Juris, καθώς και το δικαίωμα παρέχει το δίπλωμα διδακτορικού δικαίου στο συνταγματικό δίκαιο και το διοικητικό δίκαιο.

  • Bordeaux, Γαλλία
  • Marseille, Γαλλία
  • + 4 περισσότερο

  Το KEDGE Business School είναι μια κορυφαία γαλλική σχολή διαχείρισης με 4 πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία (Παρίσι, Μπορντό, Μασσαλία και Τουλόν), 3 συνεργαζόμενες πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία (Αβινιόν, Μπαστιά και Μπαγιόν) και 4 στο εξωτερικό (2 στην Κίνα στη Σαγκάη και στο Σούζου και 2 στην Αφρική στο Ντακάρ και στο Αμπιτζάν). Η κοινότητα του KEDGE αποτελείται από 15.000 φοιτητές (23% από τους οποίους είναι ξένοι φοιτητές), 180 μόνιμους καθηγητές (45% από τους οποίους είναι διεθνείς), 274 διεθνείς ακαδημαϊκούς εταίρους και 75.000 πτυχιούχους σε όλο τον κόσμο. Το KEDGE προσφέρει 36 μαθήματα διαχείρισης και σχεδίασης για φοιτητές και επαγγελματίες και αναπτύσσει εξατομικευμένα μαθήματα για εταιρείες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

  • Nantes, Γαλλία
  • São Paulo, Βραζιλία
  • + 3 περισσότερο

  Συνεργάτης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Νάντης, το L'École de design Nantes Atlantique είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφιερωμένο στα επαγγέλματα σχεδιασμού, σε συνεργασία με το l'Université de Nantes.

  • Yangpu District, Κίνα

  Το Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) είναι μια σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε σύμφωνα με το μοντέλο διαχείρισης και τα πρότυπα των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο, εστιάζοντας στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση οικονομικών ταλέντων και την έρευνα χρηματοπιστωτικών ομάδων. Το σχολείο ιδρύθηκε στα τέλη του 2016 και άνοιξε επίσημα τον Ιούνιο του 2017, με μια βασική ομάδα καθηγητών αποτελούμενη από εξαιρετικούς μελετητές που προσλήφθηκαν από όλο τον κόσμο.

  • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Budapest, Ουγγαρία
  • + 62 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...