Keystone logo
Λιθουανία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Λιθουανία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 22
  • Klaipėda, Λιθουανία

  Η 1η Ιανουαρίου 1991 είναι η ημέρα της επίσημης έναρξης των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Klaipeda. Αυτή είναι η ημερομηνία που έδωσε στην πόλη Klaipeda το καθεστώς της πανεπιστημιακής πόλης και άνοιξε περισσότερες ευκαιρίες στην περιοχή της Δυτικής Λιθουανίας και στους κατοίκους της να ακολουθήσουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και καριέρα στις επιστήμες.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • Kaunas, Λιθουανία

  Ανακαλύψτε ένα μέρος εμπειριών που διαμορφώνουν τη ζωή σε μια μοναδική φιλελεύθερη ατμόσφαιρα, ένα ζωντανό δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον και μια ποικιλόμορφη κοινότητα εμπνευσμένων φοιτητών και μελετητών

  • Klaipėda County, Λιθουανία

  Το Lithuania Business College (LBC) είναι ένα σύγχρονο, ανοιχτό στην κοινωνία και ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1994 και προετοιμάζει επαγγελματίες κοινωνικών και φυσικών επιστημών που επικεντρώνονται στη λιθουανική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας. Το LTVK συνεπάγεται πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, διεθνείς ανταλλαγές και ελεύθερο χρόνο τυπικό για φοιτητές. Αποστολή. Το Lithuania Business College είναι αποφασισμένο να προετοιμάσει δημιουργικούς, καταρτισμένους επαγγελματίες, να δημιουργήσει συνθήκες δια βίου μάθησης με τη χορήγηση επαγγελματικού πτυχίου και να πραγματοποιήσει την εφαρμοσμένη έρευνα που είναι απαραίτητη για την περιφερειακή ανάπτυξη. Οραμα. Το Lithuania Business College είναι ένα καινοτόμο, διαφανές, κοινωνικά ενεργό και υπεύθυνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, διεθνώς αναγνωρισμένο, ευέλικτο στις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας.

  • Kaunas, Λιθουανία

  Το Kaunas University of Applied Sciences (στα Λιθουανικά - Kauno Kolegija ) είναι ένα δημόσιο πολυκλαδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στη Λιθουανία (μία από τις τρεις χώρες της Βαλτικής) που παρέχει εκπαίδευση στους τομείς της μηχανικής, της τεχνολογίας, των κοινωνικών επιστημών, των ανθρωπιστικών επιστημών, των τεχνών, της ιατρικής και της υγείας επιστήμες. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών Bachelor με πρακτική προκατάληψη για περίπου 5500 φοιτητές που σπουδάζουν σε 4 σχολές.

  • Kaunas, Λιθουανία

  Το Πανεπιστήμιο είναι το μεγαλύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για βιοϊατρικές επιστήμες στη Λιθουανία, ενσωματώνοντας με επιτυχία μελέτες, έρευνα και κλινική πρακτική. Το LSMU αποτελείται από δύο κύριες ακαδημίες: την Ιατρική Ακαδημία και την Κτηνιατρική Ακαδημία.

  • Vilnius, Λιθουανία
  • Kaunas, Λιθουανία
  • + 1 περισσότερο

  Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο του Βίλνιους - το παλαιότερο και μεγαλύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Λιθουανίας. Από την ίδρυσή του τον 16ο αιώνα, το Πανεπιστήμιο του Βίλνιους, ως αναπόσπαστο μέρος της ευρωπαϊκής επιστήμης και πολιτισμού, έχει ενσωματώσει την έννοια του κλασικού πανεπιστημίου και την ενότητα των σπουδών και της έρευνας.

  • Kaunas, Λιθουανία

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences είναι ένα ανεξάρτητο καθολικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που στοχεύει να πραγματοποιήσει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών επιστήμης και επιχειρήσεων που διαχειρίζονται με βάση το Ignatian Pedagogical Paradigm.

  • Kaunas, Λιθουανία

  Kaunas University of Technology , το KTU είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά πανεπιστήμια στα Βαλτικά. Γνωστή για τους δεσμούς της με τις επιχειρήσεις, την ηγετική θέση στην επιστημονική έρευνα, τα ευέλικτα διεπιστημονικά προγράμματα σπουδών και την αξέχαστη εμπειρία σπουδών, η KTU προωθεί γρήγορα τη θέση της στην καλύτερη επιλογή μελέτης στην περιοχή.

  • Vilnius County, Λιθουανία

  Στην τρέχουσα δομή του, το Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) ιδρύθηκε το 2008 μέσω της ενσωμάτωσης του Vilnius Technical College στο Vilnius College of Construction and Design. Η καταγωγή της Τεχνικής Σχολής χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930 (η Τεχνική Σχολή).

  • Šlienava, Λιθουανία

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) είναι εγκατεστημένο κοντά στην πόλη Κάουνας (κεντρική Λιθουανία) και παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση - πτυχιούχους επαγγελματικού πτυχίου.

  • Klaipėda, Λιθουανία
  • Vilnius, Λιθουανία
  • + 1 περισσότερο

  Το SMK University of Applied Sciences είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βασίζεται στην καινοτομία και την ποιότητα που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας Βίλνιους και στην πόλη-λιμάνι της Βαλτικής Θάλασσας Klaipėda. Το 2018 η SMK άνοιξε μια νέα Πανεπιστημιούπολη στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας Κάουνας. Ιδρύθηκε το 1994, το SMK έχει αναπτυχθεί για να τοποθετηθεί στην κορυφή της κατάταξης ιδιωτικών κολεγίων της Λιθουανίας και επί του παρόντος είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λιθουανία.

  • Kaunas, Λιθουανία

  Lithuanian Sports University ( LSU ) είναι περήφανο που είναι το μόνο εξειδικευμένο πανεπιστήμιο στη Λιθουανία, το οποίο ενώνει το Κίνημα και την Αθλητική Επιστήμη για πάνω από οκτώ δεκαετίες.

  • Vilnius, Λιθουανία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Λιθουανία

  Κατατάσσεται στην QS World University Rankings ως ηγέτης στη χώρα λόγω της διεθνότητάς του, το VMU είναι το μόνο δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λιθουανία και ένα από τα λίγα στην περιοχή όπου μεταδίδεται μια ευρεία φιλελεύθερη εκπαίδευση στις τέχνες. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να αλλάξουν και να οργανώσουν το πρόγραμμά τους ελεύθερα, δευτερεύοντα σε έναν τομέα και κύρια σε άλλο, να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με διεθνή ανταλλαγή και να προετοιμαστούν για αυτά τα ταξίδια παρακολουθώντας μερικά από τα διαθέσιμα 30 μαθήματα ξένων γλωσσών. Ως αντανάκλαση των παγκόσμιων ακαδημαϊκών τάσεων, όλο και περισσότερες διαλέξεις (ξεχωριστά μαθήματα, ακόμη και ολόκληρα προγράμματα σπουδών) διδάσκονται στα αγγλικά, πολλές από αυτές από καθηγητές από το εξωτερικό. Το VMU προσφέρει προγράμματα Bachelor και Master, τα οποία διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Κάθε εξάμηνο πανεπιστήμιο συγκεντρώνει την πολύχρωμη διεθνή κοινότητα, η οποία ενώνει εκπροσώπους από σχεδόν 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.