Keystone logo
Μαλαισία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Μαλαισία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 32
  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  Από την ίδρυσή του το 1983, το Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) ιδρύθηκε από το Methodist Council of Education. Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην καρδιά της Κουάλα Λουμπούρ.

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  Το ταξίδι μας ως Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) ξεκίνησε το 1990 σε 6 μονάδες 4-ορόφων καταστημάτων στο Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, ενώ περιμέναμε την ολοκλήρωση της ειδικά σχεδιασμένης μόνιμης πανεπιστημιούπολης μας στο Bandar Utama, μια νέα και επιτυχημένη πόλη μικτής ανάπτυξης στην Petaling Jaya. Μετά την μετεγκατάσταση στην μόνιμη πανεπιστημιούπολη, η KBU άλλαξε το όνομά της σε KBU International College. Το 2015 ανεβάσαμε το πανεπιστήμιο και μετονομάσαμε το First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Μαλαισία

  Πιστεύουμε ότι τα άτομα διαθέτουν ταλέντα καθώς και ικανότητες και εάν καλλιεργηθούν, μορφωθούν και εκπαιδευτούν μέσω μιας ανοιχτής μεταφοράς γνώσεων από οποιονδήποτε πολιτισμό ή πολιτισμό στον κόσμο, θα είναι σε θέση να διαδραματίσουν ρόλο στην ανάπτυξη του εαυτού τους, της κοινωνίας και του έθνους. Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία, στοχεύουμε στην παραγωγή επαγγελματικών και ημι-επαγγελματικών πτυχιούχων με ακαδημαϊκή αριστεία, υψηλές ηθικές και ηθικές αξίες.

  • Alor Gajah, Μαλαισία

  Το λογότυπο Kolej Universiti Agrosains (UCAM) είναι εμπνευσμένο από τρία (3) φύλλα που συμβολίζουν την ωριμότητα. Μια σειρά από τρία (3) χρώματα είναι συνήθως μια προοδευτική αλλαγή στη διαδικασία ανάπτυξης.

  • Kampung Kuala Muda, Μαλαισία

  Ως εξειδικευμένο κολέγιο, η μοναδική προσέγγιση του MERITUS στην εκπαίδευση είναι να προσφέρει έναν πρακτικό και αποτελεσματικό συνδυασμό παραδοσιακής, σύγχρονης και βιωματικής μάθησης για να εξασφαλίσει την επιτυχία. Σε αντίθεση με άλλα κολέγια που επικεντρώνονται μόνο στους ακαδημαϊκούς, το MERITUS έχει δεσμευτεί να παράγει καλά στρογγυλεμένους αποφοίτους, ικανούς να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των σημερινών εργοδοτών, ενσταγμένοι με τις αρετές της επιτυχίας και περιζήτητοι από κορυφαίους οργανισμούς μετά την αποφοίτησή τους.

  • Puchong, Μαλαισία

  Βαθμολογήθηκε ως Πανεπιστήμιο 5 Αστέρων (Εξαιρετικό) από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης (MOHE), το Binary University MALAYSIA είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και σεβαστά πανεπιστήμια για τη διαχείριση, την πληροφορική και την επιχειρηματικότητα στην Ασία. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ανώτερα προγράμματα σε επίπεδο διδακτορικού, μεταπτυχιακού και πτυχίου που αναγνωρίζονται διεθνώς από την Ένωση Πανεπιστημίων Κοινοπολιτείας (ACU, UK), τη Διεθνή Ένωση Πανεπιστημίων (IAU, Γαλλία), το NARIC (UK) και την Αρχή Προσόντων της Μαλαισίας (MQA) .

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  Το πνεύμα της δωρεάς ήταν πάντα μέσα στα τείχη μας. Καταλαβαίνουμε τη σημασία της μετάδοσης γνώσεων στις μελλοντικές γενιές - όπως ακριβώς το πώς οι συνιδρυτές μας έδωσαν για πρώτη φορά τις γνώσεις τους στην τοπική κοινότητα πριν από 40 χρόνια, τώρα κάνουμε το ίδιο, και στην πραγματικότητα, περισσότερο, υποστηριζόμενο από μια συσσώρευση εμπειρίας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών.

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  Cyberlynx International College είναι ένα ιδιωτικό κολέγιο στην Κουάλα Λουμπούρ, που προσφέρει μια σειρά μαθημάτων διπλωμάτων και πιστοποιητικών στον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις και το σχεδιασμό. Το κολέγιο ιδρύθηκε από μια ομάδα ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εκπαίδευσης για πάνω από 25 χρόνια.

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  Olympia College ιδρύθηκε το 1995 για να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Μαλαισία.

  • Kuala Sungai Baru, Μαλαισία

  Kolej Universiti Islam Melaka , γνωστότερο ως KUIM, είναι ένα ιδιόκτητο Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης για την κρατική κυβέρνηση της Μάλακας που ιδρύθηκε βάσει του νόμου IPTS 1996.

  • Shah Alam, Μαλαισία

  Ramsay Sime Darby Healthcare College («Το Κολλέγιο») είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην εκπαίδευση στον τομέα της υγείας στη Μαλαισία. Το Κολέγιο έχει ιστορικό ακαδημαϊκής αριστείας από την ίδρυσή του το 1995. Το Ramsay Sime Darby Healthcare College είναι εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης ως Πάροχος Ανώτατης Εκπαίδευσης.

  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΑΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Το TMC International Aesthetic College συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εκπαιδευτικών ομορφιάς και αισθητικής στον κλάδο της ομορφιάς.

  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  Από την ίδρυσή του το 1950, το Stamford College Melaka έχει οικοδομήσει πάνω σε μια κληρονομιά εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθρώπων που επιθυμούν και αναζητούν γνώση και επιτυχία στη ζωή τους.

  • Malacca, Μαλαισία

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) ιδρύθηκε για να πιστεύει και να κατανοεί ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας για την πρόοδο του έθνους. Το ίδρυμα έλαβε μια ευοίωνη αρχή το 1997 όταν το άνοιξε επίσημα ο Υπουργός Παιδείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  Το Mindvalley παρέχει την εκπαίδευση που τα κανονικά σχολεία ξεχάσουν να είναι ανθρώπινα είναι κάτι περισσότερο από αυτό που κάνει το σπασμένο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Διδάσκουμε στον κόσμο την τέχνη της πραγματικής ζωής εξαιρετικών, ικανοποιητικών και ευτυχισμένων ζωών.