Keystone logo
Μεξικό

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Μεξικό 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 258
  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι για φοιτητές που προσεγγίζουν τη μάθηση ως τρόπο ζωής. Παρέχουμε μια υποστηρικτική κοινότητα όπου φοιτητές και καθηγητές αλληλεπιδρούν μαζί στη μαθησιακή διαδικασία. Το IE University διαθέτει μια εξατομικευμένη, φοιτοκεντρική κοινότητα με πλούσια ποικιλία ατόμων, ιδεών και προσεγγίσεων. Κάθε χρόνο, περισσότερες από 130 εθνικότητες εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη του, με πάνω από το 75% των φοιτητών του να προέρχονται από χώρες εκτός Ισπανίας. Το IE University είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο και από τους πιο αναγνωρισμένους συλλόγους για την υψηλής ποιότητας διδασκαλία του. Με καινοτόμο όραμα, επιχειρηματικό πνεύμα και εστίαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, το IE University δεσμεύεται να εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Η βασισμένη στην πρακτική προσέγγισή μας στη μάθηση ξεκινά από την τάξη και συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να γίνουν διεθνείς επαγγελματίες. Εάν θέλετε μια εμπνευσμένη και προκλητική εκπαίδευση που θα διαμορφώσει ποιοι είστε και ποιοι θα γίνετε, το IE University θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, θα σας συνδέσει με τον κόσμο και θα σας καθοδηγήσει στο μοναδικό μονοπάτι που απαιτείται για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Monterrey, Μεξικό

  Το Tecnológico de Monterrey είναι το νούμερο ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό Πανεπιστήμιο στο Μεξικό. Το Πανεπιστήμιο, το οποίο ιδρύθηκε το 1943, έκτοτε έχει αυξηθεί και περιλαμβάνει 26 πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Μεξικό, με μια ναυαρχίδα στο Μοντερέι. Μέσα από εκπαιδευτικές εμπειρίες, σχηματίζουμε ανθρώπους που γίνονται φορείς αλλαγής, πρόθυμοι να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί για να ωφεληθούν όλοι, με σαφή εστίαση στο να είσαι αντί να έχεις, στο να υπηρετείς τους άλλους αντί να κατέχεις πράγματα. άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη ζωή τους, έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι οι πράξεις τους μπορεί να προάγουν τη μεταμόρφωση των άλλων.

  • Monterrey, Μεξικό
  • Guadalajara, Μεξικό
  • + 2 περισσότερο

  Η Tecnológico de Monterrey ιδρύθηκε το 1943 χάρη στο όραμα του Don Eugenio Garza Sada και μιας ομάδας επιχειρηματιών που δημιούργησαν μια μη κερδοσκοπική ένωση που ονομάζεται Enseñanza e Investigación Superior, AC Η Tecnológico de Monterrey είναι ένα ιδιωτικό, ανεξάρτητο ίδρυμα με χωρίς πολιτικούς και θρησκευτικούς δεσμούς.

  • Campeche, Μεξικό

  Το Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) έχει σχεδιαστεί ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του οποίου οι στόχοι και οι κατευθυντήριες αρχές εγγυώνται ίσες ευκαιρίες σπουδών για όλους τους ανθρώπους.

  • Jumeirah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Guadalajara, Μεξικό
  • + 1 περισσότερο

  Μια επαγγελματική, διαπιστευμένη σχολή κινηματογράφου με ανεξάρτητο πνεύμα, η Raindance διδάσκει αρχάριους και έμπειρους κινηματογραφιστές από το 1992. Το ήθος μας επικεντρώνεται στην ανεξαρτησία και τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με το δικό σας στυλ.

  • Tlaquepaque, Μεξικό

  Το ITESO είναι το Πανεπιστήμιο Ιζουιτ Γκουανταλαχάρα. Ιδρύθηκε το 1957 και ανήκει σε ένα δίκτυο πάνω από 228 πανεπιστημίων Ιησουιτών ανά τον κόσμο. Όλοι μοιράζονται μια 450ετή παράδοση της εκπαίδευσης των Ιησουιτών, μια παράδοση που έχει ιστορικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας σκέψης, γνωστή για την εκπαίδευση των ηγετών σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τέχνης.

  • Mexico City, Μεξικό

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Μεξικό
  • Monterrey, Μεξικό
  • + 2 περισσότερο

  Το EGADE Business School στο Tecnológico de Monterrey έχει χτίσει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη φήμη ως το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Λατινικής Αμερικής, δεσμευμένο να ενδυναμώνει παντοδύναμους ηγέτες που δημιουργούν κοινή αξία και μεταμορφώνουν την κοινωνία.

  • Mexico City, Μεξικό

  Η Διεθνής Σχολή Διαχείρισης Ξενοδοχείων και Τουρισμού Vatel είναι ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα σε όλο τον κόσμο, το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την άσκηση υπεύθυνων θέσεων σε χώρους φιλοξενίας, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, πρακτορεία. ταξίδια, πρακτορεία εξυπηρέτησης, νοσοκομεία, κέντρα αναψυχής κλπ. Το ακαδημαϊκό σχέδιο του Vatel προσφέρει επίσημο διπλό πτυχίο (Μεξικό-Γαλλία) που ανοίγει την ευκαιρία να ενταχθεί άμεσα στον επαγγελματικό κόσμο.

  • Naucalpan de Juárez, Μεξικό

  Έχοντας επίγνωση της ανάγκης προετοιμασίας καλύτερων ανθρώπων και επαγγελματιών για την πιο επιτυχημένη αντιμετώπιση των προκλήσεων ενός «νέου φυσιολογικού», στο UVM αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το νέο εκπαιδευτικό μοντέλο Certeza.

  • México, Μεξικό

  Είμαστε ένα Πανεπιστήμιο δεσμευμένο για τη μετάδοση προσεγγίσεων που απευθύνονται σε επιχειρηματικούς και ανθρώπινους τομείς ανάπτυξης που παρέχουν εξαιρετικά επιτυχημένες στρατηγικές. Έχουμε τη σταθερή πεποίθηση ότι η λειτουργία της προετοιμασίας είναι να κάνει το άτομο άτομο γνώσης και αξιών που συνεργάζεται με την κοινωνία μας σε θετικό επίπεδο εμπειρίας. Προτείνουμε τη μάθηση ως ένα εργαλείο που απαιτεί δέσμευση που οδηγεί σε μεγάλα επιτεύγματα και ικανοποιήσεις, δίνουμε έμφαση στην επιλογή των επαγγελματιών μας οι οποίοι, με την είσοδό τους, έχουν ήδη εμπλουτιστικό προφίλ στην περιοχή, που τους επιτρέπει να συνεισφέρουν εμπειρία στους συμμαθητές τους και τους καθηγητές της τάξης. , επειδή η γνώση εφαρμόζεται με ενθουσιασμό, αλήθεια, ειλικρίνεια και ενημέρωση. Το Πανεπιστήμιο μας επιτρέπει την ανάπτυξη και ανάπτυξη των αποφοίτων μας και του διδακτικού μας προσωπικού, καθώς και άνετες εγκαταστάσεις όπου η χρήση είναι προτεραιότητα.

  • Puebla City, Μεξικό

  Το Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο της Πουέμπλα έχει δεσμευτεί να συναντά και να βελτιώνει συνεχώς την αποτελεσματικότητα του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, μέσω της καθιέρωσης, επανεξέτασης και περιοδικής αξιολόγησης ποιοτικών στόχων, που στοχεύουν στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής υπηρεσίας που παρέχεται από το Πανεπιστήμιο, για την πλήρη κατάρτιση ικανών επαγγελματιών που συναντιούνται ανάγκες των παραγωγικών και κοινωνικών τομέων.

  • Mexico City, Μεξικό

  Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού είμαστε πεπεισμένοι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λάβει μια ποιοτική εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, για να σπουδάσετε το λύκειό σας, προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό, σας προσφέρουμε προσιτά δίδακτρα, ακαδημαϊκές υποτροφίες και μια τράπεζα εργασίας. Στόχος μας είναι να γίνετε επαγγελματίες προετοιμασμένοι ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

  • Cortazar, Μεξικό

  Είμαστε ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης που λειτουργεί μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας που: Εκπαιδεύει ολοκληρωτικά τους ανθρώπους, μέσω διαφόρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων αναγνωρισμένων για την ποιότητα και τη συνάφειά τους, με βάση το μοντέλο των Πολυτεχνικών Πανεπιστημίων. Διαθέτει προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης. Προωθεί την κουλτούρα της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας, με βιώσιμη προσέγγιση και με διεθνή προβολή.

  • México, Μεξικό

  Το Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo είναι ένα δημόσιο και κοσμικό ίδρυμα τριτοβάθμιας και ανώτερης εκπαίδευσης, κληρονόμος του ανθρωπισμού του Vasco de Quiroga, των ιδανικών των Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo. με πρωτοβουλία του Pascual Ortiz Rubio, Πρώτο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Αμερικής, του οποίου η αποστολή είναι: Συμβολή στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική, επιστημονική, τεχνολογική, καλλιτεχνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Michoacán, του Μεξικού και του κόσμου, σχηματίζοντας όρθια, ικανή, και ηγετικά ανθρώπινα όντα που δημιουργούν αλλαγές στο περιβάλλον τους, με γνώμονα τις ηθικές αξίες του Πανεπιστημίου μας, μέσω σχετικών και ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. διεξαγωγή έρευνας που συνδέεται με κοινωνικές ανάγκες, η οποία προωθεί την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο και την καλλιτεχνική δημιουργία · καθιέρωση δραστηριοτήτων που διασώζουν, διατηρούν, αυξάνουν και διαδίδουν καθολικές αξίες, δημοκρατικές πρακτικές και βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της διάδοσης και της επέκτασης των πανεπιστημίων.