Keystone logo
Ρουμανία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Ρουμανία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 53
  • Poitiers, Γαλλία
  • Iași, Ρουμανία
  • + 5 περισσότερο

  Η Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιούπολη των Πόλεων-Πανεπιστημίων (EC2U) είναι μια πολυπολιτισμική και πολύγλωσση Συμμαχία που αποτελείται από επτά μακροχρόνια πανεπιστήμια που ηγούνται από την εκπαίδευση και την έρευνα, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, από τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης: το Πανεπιστήμιο της Κοΐμπρα, το Πανεπιστήμιο του Ιασίου, το Πανεπιστήμιο της Ιένας, το Πανεπιστήμιο της Παβίας, το Πανεπιστήμιο του Πουατιέ (Συντονιστής), το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και το Πανεπιστήμιο του Τούρκου. Η φιλοδοξία της Συμμαχίας είναι να αναπτύξει έναν καινοτόμο χώρο που θα επιτρέπει στην κινητικότητα να ρέει ελεύθερα μεταξύ των επτά πανεπιστημίων και των συνδεδεμένων πόλεων.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • Pitești, Ρουμανία

  Η πρώτη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Piteşti ιδρύθηκε το 1962 και ονομάστηκε «3-έτος Παιδαγωγικό Ινστιτούτο» με παιδαγωγικές ειδικότητες στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Βιολογία, τη Χημεία, τη Φιλολογία και τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό. Ακολούθησε το άνοιγμα των τεχνικών εξειδικεύσεων, που οδήγησαν στην ίδρυση του Ινστιτούτου Υπο Μηχανικών (1969), το οποίο ενώθηκε το 1974 με το όνομα του Ινστιτούτου Ανώτατης Εκπαίδευσης.

  • Târgoviște, Ρουμανία

  Οι απαρχές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Târgovişte χρονολογούνται από τον ρουμανικό Μεσαίωνα, όταν, μεταξύ 1672 και 1678, η πόλη φιλοξένησε την πρώτη Νομική Σχολή της Βλαχίας. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση επανέλαβε την αποστολή της σε επίσημο ίδρυμα μετά την Επανάσταση του 1989, όταν, το 1991, το Τεχνικό και Οικονομικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο άνοιξε τις πύλες του. Εκτός από την επιστημονική κατάρτιση και την έρευνά του, το Πανεπιστήμιο Valahia του Târgoviște περιλαμβάνει κέντρα συνεχούς εκπαίδευσης σε συμφωνία με τις απαιτήσεις του σημερινού κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος.

  • Oradea, Ρουμανία

  Η αποστολή του Πανεπιστημίου της Oradea είναι να παρέχει εκπαίδευση και έρευνα σε υψηλά πρότυπα ποιότητας σε ένα εθνικό και διεθνές πλαίσιο κοινωνικής, επαγγελματικής και, τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, πνευματικής ανάπτυξης του ατόμου, και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Oradea. Αυτές οι αποστολές διαμορφώνονται από στόχους όπως η προσέλκυση φοιτητών από όλο τον κόσμο, η τοποθέτηση του πανεπιστημίου μεταξύ των καλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας και της Ευρώπης και η μετάδοση μιας ευρύτερης κοινότητας στη σημασία και τη σημασία της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και της επιστημονικής έρευνας γενικότερα και της ένα που πραγματοποιήθηκε σε αυτό το πανεπιστήμιο, ειδικότερα. Το Πανεπιστήμιο της Oradea έχει υλοποιήσει διεθνείς σχέσεις με 352 ιδρύματα από 39 χώρες.

  • Cluj-Napoca, Ρουμανία

  Το Πανεπιστήμιο Babeş-Bolyai (UBB) είναι σήμερα το μεγαλύτερο ρουμανικό πανεπιστήμιο, το οποίο φιλοξενεί περίπου 47.000 φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Bachelor, Master ή Ph.D. προγράμματα στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Η Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων (FSEGA) του UBB είναι το καλύτερο ρουμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα Οικονομικά και τις Επιχειρήσεις.

  • Alba Iulia, Ρουμανία

  Ως δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia περνάει από ένα νέο στάδιο της ύπαρξής του, ένα στάδιο που χαρακτηρίζεται από τις τρεις αρχές που διέπουν την τρέχουσα εντολή της διαχείρισης του Πανεπιστημίου: απόδοση, ποιότητα και συνέπεια. Ως σχετικά νεανικό πανεπιστήμιο - γιορτάζουμε τα 28 χρόνια της ύπαρξής μας το 2019 - το Πανεπιστήμιο μας έχει πλήρη επίγνωση του σκοπού και του ρόλου του στο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Ρουμανία και συνδέεται συνεχώς με την παράδοση του εκπαιδευτικού συστήματος της Τρανσυλβανίας.

  • Iași, Ρουμανία

  Ένας από τους παλαιότερους και παραδοσιακούς εκπαιδευτικούς χώρους στη Ρουμανία ιδρύθηκε το 1879 ως Ιατρική Σχολή και αργότερα συνδέθηκε με άλλα τρία ιδρύματα που συμπληρώνουν την περιοχή ιατρικής διδασκαλίας - τη Σχολή Φαρμακευτικής, τη Σχολή Οδοντιατρικής και τη Σχολή Ιατρικής Βιομηχανία.

  • Bucharest, Ρουμανία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 11 περισσότερο

  Η Unicaf είναι ένας παγκόσμιος εκπαιδευτικός οργανισμός που εδρεύει στην Ευρώπη, προσφέροντας υποτροφίες σε επιλέξιμους υποψήφιους για την πραγματοποίηση ακαδημαϊκών σπουδών με τα πανεπιστήμια-εταίρους της, επί του παρόντος το Πανεπιστήμιο του Suffolk (UK), το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο), το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας , το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, η επέκταση του Riverside (ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο Unicaf (Αφρική) πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων.

  • Bună Ziua, Ρουμανία

  Το Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) είναι ένα ανεξάρτητο πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από το Ρουμανικό Υπουργείο Παιδείας. Κύριος στόχος του είναι η εκπαίδευση μεταρρυθμισμένων, Λουθηρανών και Ουνιτών υπουργών. Το Ινστιτούτο επιθυμεί να θέσει τη θεολογία στην υπηρεσία των εκκλησιαστικών κοινοτήτων, που ζουν σε μια πολυπολιτισμική και πολυεπαγγελματική κοινωνία.

  • Petroșani, Ρουμανία

  Το University of Petrosani έχει μια μακρά και όμορφη παράδοση, ως διάδοχος του Ινστιτούτου Μεταλλείων, το οποίο λειτούργησε στο Βουκουρέστι για πάνω από 80 χρόνια. Στην ακαδημαϊκή χρονιά, το 1957 έως το 1958 ξεκίνησε στην Πετροσάνη. Μόνο λίγα πανεπιστήμια μπορούν να υπερηφανεύονται για μια τέτοια κατάβαση που πιστοποιείται με το διάταγμα του AI Cuza το 1864 που ίδρυσε τη «Σχολή Γέφυρες, Αυτοκινητόδρομους, Ορυχεία και Αρχιτεκτονική».

  • Sfântu Gheorghe, Ρουμανία

  Το Sapientia Hungarian University of Transylvania είναι το ανεξάρτητο πανεπιστήμιο της ουγγρικής κοινότητας στη Ρουμανία, το οποίο στοχεύει να παρέχει εκπαίδευση στα μέλη της κοινότητάς μας και να πραγματοποιεί επιστημονική έρευνα σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Θεωρούμε τον εαυτό μας υπεύθυνο για τις γνώσεις των μαθητών μας, για το μέλλον του διδακτικού προσωπικού και των συναδέλφων μας, για την ποιότητα της ερευνητικής μας δραστηριότητας και τη διαφάνεια στις δραστηριότητές μας.

  • Brașov, Ρουμανία

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στο κέντρο της Ρουμανίας. Είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο που προσφέρει προγράμματα σπουδών σε 43 τομείς.

  • Bucharest, Ρουμανία

  Dimitrie Cantemir "Το Christian University είναι ένα δωρεάν και ανοιχτό ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιστημονικής έρευνας, που ιδρύθηκε σύμφωνα με την αρχή της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, το οποίο εγγυάται το Σύνταγμα." Dimitrie Cantemir "Ανεξάρτητο Πανεπιστήμιο.