Keystone logo
Τσεχία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Τσεχία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 75
  • Prague 3, Τσεχία

  Η Σχολή Διεθνών Σχέσεων (FIR) είναι μία από τις μεγαλύτερες σχολές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Πράγας. Υπάρχουν δύο κύριες κατευθύνσεις τόσο στη διδασκαλία όσο και στην έρευνα: Διεθνείς Επιχειρήσεις και Διεθνής Πολιτική και Διπλωματία. Άλλα προγράμματα, με επίκεντρο τις Επιχειρήσεις και το Δίκαιο, τη Διεθνή Πολιτική και τη Διπλωματία ή τον Τουρισμό παίζουν επίσης έναν αναπόφευκτο ρόλο. Το βασικό χαρακτηριστικό του FIR είναι το υψηλό επίπεδο διεθνοποίησης σε όλα τα στάδια με μεγάλη έμφαση στη γλωσσική γνώση των μαθητών.

  • Prague, Τσεχία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Τσεχία

  Η Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών στην Πράγα (AMU) είναι η μεγαλύτερη σχολή τέχνης στην Τσεχική Δημοκρατία. Χάρη στην ευρεία εμβέλειά του που κυμαίνεται από το θέατρο, τη μουσική και τον χορό μέχρι την παραγωγή τηλεόρασης και ταινιών, το AMU θεωρείται ένας ποικιλόμορφος και ενθαρρυντικός χώρος για νέους καλλιτέχνες να ανακαλύψουν, να κυριαρχήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω τα ταλέντα που μπορεί να διαθέτουν.

  • Prague, Τσεχία

  Το Prague School of Creative Communication είναι ένα ιδιωτικό κολέγιο που θα σας προετοιμάσει τέλεια για μια καριέρα σε όλους τους τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας. Τα προγράμματα σπουδών μας/εξειδικεύσεις: - Δημιουργικό Μάρκετινγκ και Επικοινωνία (Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Δημιουργικό Μάρκετινγκ, Διοίκηση στη Δημιουργική Βιομηχανία) - Λογοτεχνικές Τέχνες (Λογοτεχνικές Τέχνες, Εμπορική γραφή στα ΜΜΕ) - Εικαστικές Τέχνες (Φωτογραφία και Οπτικοακουστικές Τέχνες, Κινούμενα σχέδια και Visual Effects, Graphic and Media Design) συνδέονται με την πρακτική λειτουργία διαφημιστικών γραφείων, στούντιο γραφικών, εκδοτικών εταιρειών και ιδρυμάτων μέσων ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα εργάζεστε με πραγματικές παραγγελίες.

  • Pilsen, Τσεχία

  Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών είναι μια από τις παλαιότερες σχολές του Πίλσεν και έχει αποδείξει την απαραίτητη θέση της σε αυτήν τη βιομηχανική πόλη για πάνω από 70 χρόνια.

  • Prague, Τσεχία

  Είμαστε το μεγαλύτερο ιδιωτικό κολέγιο στην Τσεχική Δημοκρατία με περισσότερους από 7.000 φοιτητές σε 2 τοποθεσίες στις πόλεις της Πράγας και του Μπρνο. Ιδρύθηκε το 2001 ως το πρώτο ιδιωτικό κολεγιακό ίδρυμα, αφού έχουμε προετοιμάσει περισσότερους από 20.000 φοιτητές για σταδιοδρομία στον εταιρικό και δημόσιο τομέα.

  • Brno, Τσεχία

  Το Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικών Επιστημών του Μπρνο ιδρύθηκε το 1918. Αυτή τη στιγμή το πανεπιστήμιο αποτελείται από τρεις σχολές - Σχολή Κτηνιατρικής, Σχολή Κτηνιατρικής Υγιεινής και Οικολογίας. Το VFU Brno είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στην Τσεχική Δημοκρατία που ειδικεύεται στην κτηνιατρική, την κτηνιατρική υγιεινή και την οικολογία, και μόνο ένα από τα δύο που διδάσκουν φαρμακευτική επιστήμη. Βρίσκεται εντός της πόλης του Μπρνο στην περιφέρεια της πόλης του Μπρνο - Κράλοβο Πόλε, στην πανεπιστημιούπολη, όπου βρίσκονται όλες οι εκπαιδευτικές και ερευνητικές εγκαταστάσεις.

  • Prague 6, Τσεχία

  Czech Technical University in Prague είναι το παλαιότερο τεχνικό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη, το οποίο ιδρύθηκε το 1707 και σήμερα είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο τεχνικής έρευνας στην περιοχή και στο ερευνητικό σύμπλεγμα της Πράγας. Η CTU προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σε 8 σχολές: Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πυρηνικών Επιστημών και Φυσικής Μηχανικής, Αρχιτεκτονικής, Μεταφορών, Βιοϊατρικής Μηχανικής, Πληροφορικής και προγραμμάτων στη Σχολή Επιχειρήσεων του MIAS. Επιπλέον, η CTU προσφέρει δωρεάν αθλητικά μαθήματα, μπορείτε να επισκεφθείτε και να σπουδάσετε στην Εθνική Βιβλιοθήκη Τεχνολογίας και να αισθανθείτε τη διεθνή κοινότητα στο Campus Dejvice στην καρδιά της Ευρώπης.

  • Nancy, Γαλλία
  • Metz, Γαλλία
  • + 6 περισσότερο

  Université de Lorraine είναι ένα γαλλικό δημόσιο πανεπιστήμιο που προσφέρει στους 52.000 περίπου φοιτητές του ένα πλήρες φάσμα σπουδών, σε όλους τους τομείς και σύμφωνα με το μοντέλο της Μπολόνια (πτυχίο / μεταπτυχιακό / διδακτορικό).

  • Prague, Τσεχία

  Το Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Επιχειρήσεων της Πράγας (VŠE) είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον τομέα της διοίκησης και των οικονομικών και έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί μεταξύ των καλύτερων σχολών στην κατάταξη των Financial Times European Business School.

  • Prague, Τσεχία
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης Σταδιοδρομίας παρέχει πρακτική εκπαίδευση με τη μορφή μοναδικών προγραμμάτων στους τομείς του Νόμου, των Διεθνών Επιχειρήσεων, της Πληροφορικής, της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού, της Αειφορίας και της Μηχανικής. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε νέους και ταλαντούχους μαθητές για το πώς λειτουργεί πραγματικά ο επαγγελματικός κόσμος.

  • Liberec, Τσεχία

  Αποτελέσματα ανώτατου επιπέδου στην έρευνα και την επιστήμη, η αριστεία στη διδασκαλία και η διεπιστημονική συνεργασία αντιπροσωπεύουν το Technical University of Liberec από το 1953. Περίπου 7000 φοιτητές σπουδάζουν σε επτά σχολές και ένα εξειδικευμένο ινστιτούτο.

  • Prague, Τσεχία

  Το ARCHIP είναι μια προοδευτική νέα σχολή αρχιτεκτονικής, ένα υβρίδιο παγκόσμιας και τοπικής κλίμακας, εννοιολογικής και τεχνικής κατάρτισης και ένας φιλοσοφικός χώρος που συνδυάζει τα καλύτερα της ευρωπαϊκής και αμερικανικής παράδοσης της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης.

  • 12, Τσεχία

  Ústav práva a právní vědy είναι μια τσεχική σχολή νομικών και διαχείρισης που επικεντρώνεται στην παροχή διαχειριστικής, επαγγελματικής εκπαίδευσης σε εκπαιδευτικά προγράμματα MBA, BBA, LLM., DBA, MPA και MSc. Το περιεχόμενο της διδασκαλίας μεμονωμένων προγραμμάτων βασίζεται στις τελευταίες ανδρολογικές γνώσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων και είναι πλήρως προσαρμοσμένο για πολύ απασχολημένους συμμετέχοντες.

  • Prague, Τσεχία

  Η κύρια αποστολή της Διεθνούς Σχολής Διοίκησης της Πράγας είναι να προσφέρει στους αιτούντες διεθνώς αναγνωρισμένες σπουδές MBA που πληρούν τις απαιτητικές απαιτήσεις του επιπέδου της. Ένας από τους βασικούς παράγοντες σε μια επιτυχημένη επιχείρηση είναι η ποιότητα της διοίκησης. Για πολλές εταιρείες, ειδικά με διεθνή συμμετοχή, το πτυχίο MBA αποτελεί κριτήριο όταν αναζητούν νέους διευθυντές.