Keystone logo

Στην Πανεπιστημιούπολη Δίπλωμα Προγράμματα σε Οινολογία σε Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Νέα Ζηλανδία
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Ώκλαντ
  • Στην Πανεπιστημιούπολη
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Στην Πανεπιστημιούπολη Δίπλωμα Προγράμματα σε Οινολογία

Η μητροπολιτική περιοχή της Νέας Ζηλανδίας, Auckland έχει χτίσει τη φήμη του πάνω στα στέρεα θεμέλια από τα καλύτερα εκπαιδευτικά πρότυπα. Auckland είναι το σπίτι σε πολλά φημισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology και το Πανεπιστήμιο Massey είναι τα πιο γνωστά ονόματα.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις στον τομέα του κρασιού και της οινοποίησης μπορούν να επιθυμούν να παρακολουθήσουν σπουδές στην οινολογία. Σε αυτό το μάθημα, οι μαθητές μπορούν να μάθουν για τις περιοχές του κρασιού σε όλο τον κόσμο, την επιστημονική διαδικασία μετατροπής των σταφυλιών σε κρασί και παραγωγή οίνου.

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα με εκπληκτική και ποικίλη φυσική ομορφιά. Kiwi δεν είναι μόνο ένα από τα εθνικά σύμβολα - οι άλλοι δύο είναι η ασημένια φτέρη φύλλα και koru - αλλά επίσης το όνομα Νεοζηλανδοί αποκαλούν τους εαυτούς τους συνήθως. Overseas μαθητές θα πρέπει να καταβάλει το σύνολο των διδάκτρων και τα έξοδα διαβίωσής τους, ενώ φοιτούν σε ένα νέο θεσμικό όργανο Ζηλανδίας.

Η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη αναφέρεται στην αυτοπροσώπως παρακολούθηση των μαθημάτων. Συνήθως περιλαμβάνει τη μετάβαση σε παραδοσιακά μαθήματα και διαλέξεις, τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και την προσωπική επαφή με τους καθηγητές και τους συνομηλίκους. Η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει επίσης συχνά πρόσβαση σε εργαστήρια, βιβλιοθήκες και άλλους πόρους της πανεπιστημιούπολης, όπως φοιτητικές λέσχες, γραφεία υπηρεσιών σταδιοδρομίας και κέντρα αναψυχής.