Bangkok Thai Cooking Academy
About
Με εξειδίκευση στις ταϊλανδέζικες μαγειρικές τέχνες με εκπαίδευση και συνταγές στα αγγλικά, προσφέρουμε επαγγελματική εκπαίδευση που κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εβδομάδες. Με τα χρόνια, πολλοί μάγειρες, σεφ, γιοτ και εκτελεστικοί σεφ και επίδοξοι αρχάριοι έχουν εκπαιδευτεί μαζί μας. Μάθετε 160+ επαγγελματικά ταϊλανδέζικα πιάτα με ιδιαίτερη έμφαση στην επίτευξη αυθεντικών αρωμάτων, γεύσεων και επαγγελματικής παρουσίασης. Διατίθενται ιδιωτικά καταλύματα για τους μαθητές μας. Μάθετε στην Μπανγκόκ, την Πόλη των Αγγέλων, και ζήστε την πιο εξωτική πόλη της Ασίας. Σε όποιο επίπεδο μαγειρικών δεξιοτήτων κι αν βρίσκεστε τώρα, μπορούμε να σας ανεβάσουμε στο επόμενο επίπεδο!
Εισαγωγή
Σχολή Εκπαίδευσης Μαγειρικής Ταϊλάνδης
Διαθέσιμες φοιτητικές βίζες και πρακτική άσκηση σε ξενοδοχείο
Επαγγελματικό - Αυθεντικό - Εντατικό - All Inclusive
Εκπαίδευση για σεφ γιοτ, νέες εκκινήσεις εστιατορίων και όσους θέλουν να μάθουν πώς να μαγειρεύουν ταϊλανδέζικα σαν ταϊλανδέζος.
Βρισκόμαστε στην Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της ταϊλανδέζικης μαγειρικής και το σπίτι των παγκοσμίου φήμης ταϊλανδέζικων πιάτων. Ποιος θα ήξερε την ταϊλανδέζικη μαγειρική καλύτερα από εμάς και πού αλλού θα πήγαινες για να μάθεις σωστά την ταϊλανδέζικη μαγειρική; Το ταϊλανδέζικο μαγείρεμά μας δεν είναι σύντηξη ή παρασκευάζεται με υποκατάστατα συστατικά. Χρησιμοποιούμε αυθεντικά συστατικά και σας διδάσκουμε πώς υποτίθεται ότι έχουν γεύση ταϊλανδέζικα πιάτα. Ελάτε να συμμετάσχουμε στο εκλεκτά ρυθμισμένο και μακροχρόνιο πρόγραμμα μαθημάτων σεφ. Μπορείτε να σπουδάσετε για 1 εβδομάδα ή έως 4 εβδομάδες. Η πρακτική κάνει τέλεια και αυτό ακριβώς θα κάνετε μαζί μας. Θα μαθαίνετε 40 επαγγελματικά ταϊλανδέζικα πιάτα την εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σας εκπαίδευσης, μπορείτε να περιμένετε να μάθετε για:
- Ταϊλανδέζικα συστατικά - φρούτα, λαχανικά, βότανα, μπαχαρικά, πάστες, σάλτσες,…
- Επαγγελματική προετοιμασία φαγητού, τεχνικές μαγειρέματος & παρουσίαση
- Ταϊλανδικά μαγειρικά σκεύη - γουόκ, ατμόπλοια, φριτέζες,…
- Πάστες κάρυ (φτιαγμένες με τον παλαιό τρόπο με γουδί και γουδοχέρι)
- Ανακάτεμα, Σαλάτες, Σούπες, Ορεκτικά, Ατμός, epητό τηγάνισμα, Επιδόρπια
- Ντιπς, σάλτσες & πάστες
Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μας στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να μαγειρεύετε είναι να το κάνετε μόνοι σας. Στο εντατικό, πρακτικό μας πρόγραμμα, οι μαθητές μαγειρεύουν, μαγειρεύουν και μαγειρεύουν. Με συνταγές στο χέρι, ο σεφ εκπαιδευτής σας εξηγεί και επιδεικνύει κάθε πιάτο. Κρατάτε σημειώσεις και κάνετε ερωτήσεις. Στη συνέχεια, είναι η σειρά σας να αντιγράψετε αυτό που έχει αποδειχθεί. Προετοιμάζοντας ανεξάρτητα κάθε πιάτο, μαθαίνετε πώς να το προετοιμάσετε. Η «δημιουργία» σας στη συνέχεια επικρίνεται και ο εκπαιδευτής σας λέει πώς να την βελτιώσετε.
Συνήθως, 8 επαγγελματικά ταϊλανδέζικα πιάτα καλύπτονται σε βάθος καθημερινά (40/εβδομάδα). Με την ικανοποιητική ολοκλήρωση των εκχωρημένων πιάτων, το μάθημα τελειώνει κάθε μέρα.