Diploma in Baking and Pastry Arts Management
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
2 Years
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Ζητήστε την πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
CAD 2.721 / per year *
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
* tuition 2 semesters Canadian students; CAD 15,693 - tuition 2 semesters International students
Εισαγωγή
Λεπτομέρειες προγράμματος
- Κωδικός Προγράμματος: 1813
- Σχολή: Σχολή Φιλοξενίας, Τουρισμού και Μαγειρικής Τέχνης
- Διαπιστευτήρια: Δίπλωμα του Ontario College
- Τύπος Προγράμματος: Μεταδευτεροβάθμιο πρόγραμμα
- Διάρκεια προγράμματος: 2 έτη / 4 εξάμηνα
- Τοποθεσία: Progress Campus
Centennial CollegeΤο πρόγραμμα Baking and Pastry Arts Management θα βασιστεί σε θεμελιώδεις δεξιότητες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για να σας προετοιμάσει για έναν διοικητικό ρόλο στον τομέα της αρτοποιίας. Είτε πρόκειται για τη σχεδίαση μενού, την αγορά, τον προγραμματισμό ή την εκτέλεση, η διαχείριση ψησίματος είναι μια βασική δεξιότητα για να μετατρέψετε το πάθος σας σε επιχειρηματική επιτυχία.
Στα μαθήματα Baking and Pastry Arts Management, θα εργαστείτε σε εργαστήρια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού εμπορικού αρτοποιείου του Centennial College , καθώς και σε ένα καφέ, εστιατόριο και κέντρο εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη. Σε αυτά τα περιβάλλοντα του πραγματικού κόσμου, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας προτού ξεκινήσετε μια ευκαιρία μάθησης 14 εβδομάδων ενσωματωμένη στην εργασία με έναν από τους βιομηχανικούς συνεργάτες του Κολλεγίου.
Θα αποφοιτήσετε με σημαντικές πιστοποιήσεις του κλάδου, όπως Smart Serve, Safe Food Handlers και CPR, ώστε να είστε έτοιμοι για εργασία.
Πολλοί απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα Baking and Pastry Arts έχουν εξασφαλίσει εργασία σε μεγάλες μάρκες φιλοξενίας στις βιομηχανίες ξενοδοχείων, θερέτρου και εστιατορίων, καθώς και σε μεγάλης κλίμακας εμπορικές εταιρείες αρτοποιίας.
Σημείωση: Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μονοετούς προγράμματος Baking – Pre-Employment, μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο τρίτο εξάμηνο αυτού του προγράμματος και να αποκτήσετε δίπλωμα σε ένα επιπλέον έτος.
Είναι το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης της Βάρδιας σας
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκπαίδευση καινοτόμου κλάδου και πιστοποίηση ευαισθητοποίησης, It's Your Shift. Η πιστοποίηση θα σας εξοπλίσει με κρίσιμες γνώσεις και θα παρέχει τρέχοντες πόρους που εστιάζονται στην πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης και ασφαλείς πρακτικές για παρέμβαση ως εργαζόμενος ή διευθυντής πρώτης γραμμής. Θα σας υποστηρίξει, καθώς εισέρχεστε στον κλάδο της φιλοξενίας, να γίνετε ηγέτης στην πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης και να συμβάλετε στην εξέλιξη ασφαλών και φιλόξενων εργασιακών περιβαλλόντων.
Το πρόγραμμα Ocean Wise
Το School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts και το The Local Cafe and Restaurant χρησιμοποιούν νόστιμα και φιλικά προς τον ωκεανό προϊόντα Ocean Wise. Το Ocean Wise είναι ένα πρόγραμμα διατήρησης και εκπαίδευσης που συνεργάζεται με σεφ, εστιατόρια και προμηθευτές θαλασσινών για να τους βοηθήσει με βιώσιμη προμήθεια θαλασσινών.
Πιστοποίηση Feast On®
Centennial CollegeΗ Σχολή Φιλοξενίας, Τουρισμού και Μαγειρικών Τεχνών της Σχολής έχει γίνει το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα που έλαβε την πιστοποίηση Feast On® για την προμήθεια τοπικών προϊόντων τροφίμων και ποτών που χρησιμοποιούνται στα ακαδημαϊκά προγράμματα και στις λειτουργίες βιωματικής μάθησης της Σχολής. Η Culinary Tourism Alliance καθιέρωσε το Feast On ως ένα πρόγραμμα πιστοποίησης που αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις που δεσμεύονται να προμηθεύονται τρόφιμα και ποτά που καλλιεργούνται και παράγονται στο Οντάριο.
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Εξάμηνο 1
- BAKE-105 Θεωρία Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής I
- BAKE-111 Δεξιότητες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής I
- BAKE-122 Εμπορικές δραστηριότητες αρτοποιίας I
- COMM-160/161 ανακοίνωση κολλεγίων 1
- COOK-101 Αρχές Διατροφής
- Επιλογή γενικής εκπαίδευσης GNED
- HOSP-101 Εισαγωγή στους Υπολογιστές (Online)
- HOSP-102 Πιστοποιήσεις Υγείας & Ασφάλειας για τη Φιλοξενία
- HOSP-115 Math για φιλοξενία
Εξάμηνο 2
- BAKE-205 Θεωρία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής II
- BAKE-211 Δεξιότητες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής II
- BAKE-212 Bake Sensory Exploration
- BAKE-222 Εμπορικές δραστηριότητες αρτοποιίας II
- COMM-170/171 College College 2
- COOK-210 Διαχείριση κουζίνας I
- COOK-250 Επιλογή φαγητού και τουρισμού
- HOSP-320 Αρχές Ελέγχου Κόστους Τροφίμων, Ποτών και Εργασίας
Εξάμηνο 3
- BAKE-305 Σχεδιασμός μενού αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
- BAKE-310 Artisan ψωμί
- BAKE-315 σοκολατάκια
- Βασικές αρχές BAKE-320 Cake and Fondant
- COOK-307 Μελέτες Τροφίμων Προετοιμασία σταδιοδρομίας
- COOK-315 Επιχειρηματικότητα τροφίμων
- GNED-500 Παγκόσμια Ιθαγένεια: Από την Κοινωνική Ανάλυση στην Κοινωνική Δράση
- HOSP-215 Εισαγωγή στη Λογιστική Φιλοξενίας
Εξάμηνο 4
- BAKE-444 Ολοκληρωμένη εργασία μάθησης: Αρτοποιία και ζαχαροπλαστική
- COOK-410 Διαχείριση κουζίνας II
- Επιλογή γενικής εκπαίδευσης GNED
Αποτέλεσμα προγράμματος
Κύρια σημεία του προγράμματος
- Αυτό το πρόγραμμα Baking and Pastry Arts Management διαθέτει αποκλειστικές ευκαιρίες βιωματικής μάθησης σε υπερσύγχρονα εργαστήρια αρτοποιίας και ένα εστιατόριο, καφέ και κέντρο εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη Progress του Centennial College .
- Οι πρακτικές μαθησιακές εμπειρίες θα σας προετοιμάσουν για τον κλάδο.
- Μαθαίνεις από έμπειρα μέλη ΔΕΠ που έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο.
Αποτελέσματα Επαγγελματικής Μάθησης του Προγράμματος
Τα Αποτελέσματα Επαγγελματικής Μάθησης του Προγράμματος περιγράφουν τι έχουν αποδείξει οι απόφοιτοι του προγράμματος ότι μπορούν να κάνουν με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν επιτύχει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Τα αποτελέσματα συνδέονται στενά με τις ανάγκες του χώρου εργασίας. Μέσω της αξιολόγησης (π.χ. αναθέσεις και εξετάσεις), οι μαθητές επαληθεύουν την ικανότητά τους να εκτελούν αξιόπιστα αυτά τα αποτελέσματα πριν αποφοιτήσουν.
- Ερευνήστε και σχεδιάστε μια ποικιλία προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής που καλύπτουν τις ανάγκες μιας σειράς περιβαλλόντων εξυπηρέτησης τροφίμων
- Παράγετε και παρουσιάζετε μια ποικιλία προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής που καλύπτουν τις ανάγκες μιας σειράς περιβαλλόντων εξυπηρέτησης τροφίμων.
- Εφαρμόστε θεμελιώδεις διατροφικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων τροποποιήσεων συνταγών σε όλες τις πτυχές της παραγωγής ψησίματος, με επίγνωση των πιθανών αλλεργιογόνων και των διαιτητικών απαιτήσεων.
- Εφαρμόστε αποτελεσματικές δεξιότητες διαχείρισης κουζίνας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε υπεύθυνα τους πόρους σε περιβάλλον ψησίματος και ζαχαροπλαστικής.
- Προσδιορίστε αποτελεσματικές επιχειρηματικές πρακτικές, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ και του ελέγχου του κόστους στη διαχείριση μιας ζαχαροπλαστικής και ψησίματος.
- Προσδιορίστε τις πρακτικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που σχετίζονται με τον κλάδο της φιλοξενίας.
- Αναπτύξτε συνεχείς προσωπικές στρατηγικές και σχέδια για την ενίσχυση της ηγεσίας της φιλοξενίας σε περιβάλλον ψησίματος και ζαχαροπλαστικής.
Ευκαιρίες καριέρας
Προοπτική σταδιοδρομίας
- Ζαχαροπλάστης
- Σεφ αρτοποιίας
- Επιχειρηματικότητα τροφίμων
Εκπαιδευτικές Pathways
Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος διαχείρισης τεχνών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής μπορεί να είναι επιλέξιμοι να εφαρμόσουν τις πιστώσεις τους για περαιτέρω σπουδές σε επίπεδο πτυχίου.
Λάβετε υπόψη ότι κάθε Pathway συνεργάτης έχει μια συγκεκριμένη απαίτηση ελάχιστου βαθμού προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για μεταφορά πιστώσεων, οι οποίες αξιολογούνται από το ίδρυμα συνεργάτη.