Πιστοποιητικό Αρτοποιίας – Προϋπηρεσίας
Toronto, Καναδάς
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
1 Years
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Jan 2025
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
CAD 20.540 / per year *
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
* φροντιστήριο εσωτερικού | 15.190 $ για διεθνή δίδακτρα. Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προειδοποίηση
Εισαγωγή
Αν θέλετε να εργαστείτε ως αρτοποιός ή ζαχαροπλάστης, από εδώ ξεκινάτε. Αυτό το μονοετές πρόγραμμα πιστοποιητικού θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια καριέρα στις τέχνες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Θα μάθετε όλα τα βασικά της ζαχαροπλαστικής, των κέικ και της διακόσμησης μέσω πρακτικής εκπαίδευσης και εκμάθησης στην τάξη. Θα αποκτήσετε επίσης εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς όπως το βιοτεχνικό ψωμί, οι τεχνικές σοκολάτας και η ζύμωση, καθώς και η διαχείριση μενού και η διατροφή.
Χρονοδιάγραμμα προγράμματος
Το χρονοδιάγραμμα για το πρόγραμμα Baking – Pre-Employment αυτή τη στιγμή λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σημείωση: ορισμένα μαθήματα μπορεί να ξεκινήσουν στις 7 π.μ. και άλλα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τις 10 μ.μ
Οι επιλογές σας στον τομέα της εκπαίδευσης
Ως μέρος του προγράμματος, θα εξασκήσετε τις δεξιότητές σας ολοκληρώνοντας ευκαιρίες μάθησης ενσωματωμένες στην εργασία μέσω του προγράμματος. Οι μαθητές θα ολοκληρώσουν 24 ώρες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα, επιχειρήσεις μοντελοποίησης και βιομηχανικές δραστηριότητες. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία μπορεί να προστεθεί στο βιογραφικό σας.
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Οι υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές στο George Brown College είναι γενικά βραβεία εντός προγράμματος με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών (και άλλα κριτήρια) στις George Brown College μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού προγράμματος.
Διδακτέα ύλη
Υποχρεωτικά Μαθήματα
Εξάμηνο 1 | Εξάμηνο 2 |
|
|
* Μάθημα 7 εβδομάδων
** Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ κατάταξης, μπορεί να σας ζητηθεί να λάβετε COMM 1000 (Εισαγωγή στην Επικοινωνία του Κολλεγίου) πριν προχωρήσετε στο COMM 1007. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να λάβετε το MATH 1000 (Math Foundations) πριν προχωρήσετε στο MATH1102 (Μαθηματικά για τη φιλοξενία). Το COMM 1000 και το MATH1000 δεν υπολογίζονται ως μαθήματα που απαιτούνται για την αποφοίτηση και θα χρεωθείτε για αυτά τα επιπλέον μαθήματα.
Αποτέλεσμα προγράμματος
Ο απόφοιτος έχει αποδείξει αξιόπιστα την ικανότητα:
- Προσδιορίστε τη λειτουργία και τις επιδράσεις των συστατικών το ένα στο άλλο και προβλέψτε πώς θα επηρεαστεί το τελικό προϊόν.
- Εκτελέστε συνταγές επίλυσης προβλημάτων και αντιμετώπισης προβλημάτων.
- Εκτελέστε βασικές τεχνικές που σχετίζονται με την καθημερινή παραγωγή ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου.
- Αναγνωρίστε και παράγετε τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα αρτοσκευάσματα.
- Εφαρμόστε αρχές και πρακτικές για την ασφάλεια των τροφίμων όπως προσδιορίζονται από την τοπική μονάδα υγείας.
- Εφαρμόστε βασικές μαθηματικές αρχές και μετατροπές συνταγών, συνθέσεις αρτοποιίας και ποσοστά.
- Εξασκηθείτε στις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή λειτουργία ενός αρτοποιείου, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων κόστους, κόστους τροφίμων, ποσοστών, κόστους εργασίας και ελέγχου αποθεμάτων.
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
Η καριέρα σου
Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τις θεμελιώδεις δεξιότητες που απαιτούνται για μια συναρπαστική και ανταποδοτική καριέρα σε τομείς όπως:
- μεγάλη παραγωγή αρτοποιίας
- ξενοδοχειακά τμήματα ζαχαροπλαστικής
- εταιρείες εστίασης
- οποιοδήποτε από τα αμέτρητα αρτοποιεία, εξειδικευμένα κέικ και ζαχαροπλαστεία που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο
Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε τις δεξιότητες που έχετε μάθει με το επιχειρηματικό σας πνεύμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.
Επιλογές Μελλοντικής Μελέτης
Ως απόφοιτος οποιουδήποτε προγράμματος διαχείρισης μαγειρικής ή αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στο Οντάριο (ή πρόγραμμα πιστοποιητικού ενός έτους με εμπειρία ενός έτους στη βιομηχανία), δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα Advanced French Patisserie (H413).
Οι απόφοιτοι μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για απευθείας είσοδο στο δεύτερο έτος του προγράμματος σπουδών Baking and Pastry Arts Management. Οι απόφοιτοι του θερινού εξαμήνου μπορούν να γίνουν δεκτοί στο χειμερινό εξάμηνο, βάσει διαθεσιμότητας χώρου. Επικοινωνήστε με τον συντονιστή του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες.