New Zealand School of Food & Wine
About
Ιδρύθηκε από την Celia Hay, το New Zealand School of Food & Wine της Νέας Ζηλανδίας εκπαιδεύει την επόμενη γενιά baristas, σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ, διευθυντές φιλοξενίας, σομελιέ και επαγγελματίες κρασιού, επιχειρηματίες του τουρισμού φιλοξενίας, καθώς και άτομα που αγαπούν το καλό φαγητό από τότε. 1995.
Εισαγωγή
Ιδρύθηκε από την Celia Hay, το School of Food & Wine της Νέας Ζηλανδίας εκπαιδεύει την επόμενη γενιά baristas, σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ, διευθυντές φιλοξενίας, σομελιέ και επαγγελματίες κρασιού, επιχειρηματίες του τουρισμού φιλοξενίας, καθώς και άτομα που αγαπούν το καλό φαγητό από τότε. 1995.
Από τα πιστοποιητικά διαχειριστών αλκοόλης LCQ έως τα πιστοποιητικά ασφάλειας υγιεινής τροφίμων έως το πιστοποιητικό οίνου της Νέας Ζηλανδίας και τα προσόντα WSET Wine and Spirit σε μαθήματα ψησίματος και μαγειρικής και μαθήματα κοκτέιλ και μπάρμαν. Φέτος, το 2020, θα γιορτάσει την 25η επέτειο της Σχολής Τροφίμων και Οίνου της Νέας Ζηλανδίας. Βρίσκεται στο Viaduct του Ώκλαντ, τα διαπιστευμένα προσόντα της NZQA από την Κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας προσφέρουν πρακτικά πρακτικά μαθήματα μαγειρικής και φιλοξενίας-τουρισμού με επίκεντρο τον τίτλο και διπλώματα, τα οποία διδάσκονται από μια ομάδα σεφ, διαχειριστές εστιατορίων και επαγγελματίες κρασιού που είναι ειδικοί στον τομέα τους και επικεντρώθηκαν επιτυχία των μαθητών μας.
Τοποθεσίες
- Auckland
Customs Street West,104, 1010, Auckland