Keystone logo
© TESS
École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Εισαγωγή

Σχετικά με το École Intuit.Lab

Το Ecole intuit.lab, Mumbai είναι ένα γαλλικό εκπαιδευτικό ίδρυμα γραφικού σχεδιασμού και οπτικής επικοινωνίας. Συντάχθηκε το 2011 από τους Patrick Felices, Clément Derock και Frederick Lalande. Το όραμα αυτών των βετεράνων της βιομηχανίας είναι να οικοδομήσουμε έναν πολιτισμό, όχι μόνο ένα σχολείο. Μια κουλτούρα όπου τα δημιουργικά μυαλά έχουν την ελευθερία να καινοτομούν, να δημιουργούν και να γίνονται μέρος μιας επανάστασης σχεδίου.

Σήμερα, οι έμπειροι επαγγελματίες από όλα τα πεδία συνειδητοποιούν το ρόλο του σχεδιασμού στο μέλλον. Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός μαζί, οδηγούν τον κόσμο με τον πιο μνημειώδη μετασχηματισμό του και μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό το κίνημα.

Δεν θέλετε απλά να σκεφτείτε, να κάνετε, να σπάσετε και να σκεφτείτε ξανά; Στο intuit.lab, η περιέργειά σας, η ενέργειά σας και το πάθος σας για δημιουργία δημιουργούν το μέγιστο. Έτσι, έρχονται και εξερευνούν βαθιά δημιουργική σκέψη με εμπνευσμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο.

Ελάτε μαζί μας, να είστε μέρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος και να βρείτε τη θέση σας σε αυτό.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Σχεδιασμός στην Ινδία

Η θεωρία και η πρακτική μάθηση συναντώνται για μια διεγερτική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η Ινδία έχει ιστορικά συνώνυμη με την τέχνη. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία της αισθητικής επαφής στο ινδικό περιβάλλον μειώνονται κάθε μέρα. Η ζωή με την ομορφιά είναι μια συνήθεια που πρέπει να ενδημείται από μικρή ηλικία. Μόνο όταν ληφθεί σοβαρά υπόψη το θέμα της καλής γεύσης, η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στην Ινδία μπορεί να συμβεί όμορφα.

Ωστόσο, όταν μιλάμε για μια αλλαγή, καμία άλλη εποχή δεν ήταν καλύτερη από την παρούσα στιγμή. Η ίδρυση της κορυφαίας γαλλικής σχολής σχεδιασμού, école intuit.lab στη Βομβάη, αποτελεί ένα βήμα προς την κατεύθυνση της σημαντικής βελτίωσης που απαιτείται στον τομέα της εκπαίδευσης που σχετίζεται με το γραφιστικό, την τέχνη και τη διαφήμιση.

Ενώ η συνεργασία της Γαλλίας και της Ινδίας δημιουργεί μια πολιτιστική δύναμη, είναι σημαντικό η Ινδία να φανεί προς τη Γαλλία ως χώρα που αξίζει να εξομολογηθεί όταν πρόκειται για υπερηφάνεια για τη δική της κληρονομιά, την τέχνη και τον πολιτισμό - μια νοοτροπία που αντανακλά στη γαλλική σύγχρονη σχεδίαση.

Το Ecole intuit.lab έχει επιτύχει με την ενσωμάτωση της επαγγελματικής έκθεσης στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών - μια πολύ απαραίτητη θέση που μέχρι τώρα ήταν κενή στο περιβάλλον σχεδιασμού και τέχνης στην Ινδία.

Εδώ ανυπομονούμε για ένα νέο κύμα στην εκπαίδευση σχεδιασμού.

Βιομηχανία έτοιμη

Με μια εκπαίδευση στον σχεδιασμό, την ψηφιακή και τη δημιουργικότητα, μεταμορφώνουμε τους σπουδαστές στο είδος των επαγγελματιών που χρειάζεται η βιομηχανία.

Με μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά και αυξανόμενη ευημερία, η Ινδία είναι το τέλειο περιβάλλον για τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα που ευδοκιμούν. Οι προκύπτουσες ευκαιρίες μάρκετινγκ, επωνυμίας και επικοινωνίας είναι μερικές από τις πλουσιότερες στον κόσμο και παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για επαγγελματίες σχεδιαστές.

Με την αυξανόμενη επιρροή των ψηφιακών πλατφορμών στη ζωή μας, η δημοφιλής ψηφιακή κουλτούρα εμφανίστηκε στην Ινδία. Αυτό σημαίνει ότι το ψηφιακό μέσο ανοίγει μια ολόκληρη γκάμα συναρπαστικών λεωφόρων για τους σχεδιαστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας για να γίνουν καταλαβαίνω και έμπειροι στον ψηφιακό σχεδιασμό και τη σκέψη.

Το Ecole intuit.lab κατανοεί τις δυνατότητες της ινδικής αγοράς και δεσμεύεται να δημιουργήσει φοιτητές «έτοιμους για τη βιομηχανία» για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες της αγοράς. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση της πραγματικής, επαγγελματικής έκθεσης των μαθητών στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Μέσω χειροκίνητων, επαγγελματικών σχολών, εβδομαδιαίων και μηνιαίων εργαστηρίων, προγραμμάτων ανταλλαγής καθώς και τοπικών και διεθνών πρακτικών, το intuit.lab φροντίζει ώστε κάθε σπουδαστής που βγαίνει από την πανεπιστημιούπολη μας να είναι έτοιμος για τον επαγγελματικό κόσμο.

Αυτό το ταλέντο που είναι έτοιμο για βιομηχανία είναι αυτό που θέτει το κεφάλι και τις πλάγιες λοξοτμήσεις εναντίον άλλων ινστιτούτων.

Creative Intelligence

Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα ταλέντα σας

Η δημιουργική νοημοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο της διδασκαλίας μας. Είναι η κοινή γνώση που οι νέοι δημιουργικοί άνθρωποι αξιοποιούν για να γίνουν σχεδιαστές ή καλλιτεχνικοί διευθυντές.

Η κύρια πρόκληση για έναν σχεδιαστή είναι να μάθει να χρησιμοποιεί έξυπνα την δημιουργική του ενέργεια. για να το διοχετεύσει και να τον ελέγξει. Προσαρμογή για την αντιμετώπιση προβλημάτων, αντλώντας από την προσωπική κουλτούρα και γνώση και κάνοντας σοφές επιλογές, για να βρείτε ελκυστικές, συγκεκριμένες και έξυπνες λύσεις.

Η δημιουργική νοημοσύνη είναι μια στάση και ξεχωρίζει όσους είναι ειδικοί στον τομέα τους και ξέρουν πώς να συνεισφέρουν στις καλύτερες δυνατές ικανότητές τους. Πέρα από την απλή τεχνογνωσία, σημαίνει υιοθέτηση μιας πρωτότυπης και σχετικής προσέγγισης. Είναι απαραίτητο να βρεθεί η σωστή εικόνα, εκτός από την ελκυστική εικόνα. Με τη σωστή εικόνα εννοούμε "μια οπτική παραγωγή που έχει νόημα", η οποία αντλεί τη δύναμή της από τον προβληματισμό μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, ένα συγκεκριμένο όραμα, ή ακόμα και σύμφωνα με ορισμένες αρχές δεοντολογίας. Headway / Unsplash

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Μια ακαδημαϊκή και επαγγελματική προσέγγιση στην εκπαίδευση

«Το École Intuit.Lab είναι μια σχολή σχεδιασμού που προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ θεωρητικής και ακαδημαϊκής μάθησης και πρακτικών, επαγγελματικών εφαρμογών»

Το αναλυτικό πρόγραμμα εξελίσσεται διαρκώς για να συμβαδίζει με την αλλαγή της τεχνολογίας, τις νεοεμφανιζόμενες νέες επιχειρήσεις και τη δημιουργία μιας καινοτόμου εμπειρίας στον σχεδιασμό.

Το Intuit Lab προσπαθεί να φέρει σε ένα περιβάλλον το οποίο προσφέρεται για μια συγκεντρωμένη κατανόηση του σχεδιασμού μέσω:

 • Πολλές ζωντανές αναθέσεις με αλληλεπίδραση πελάτη, έρευνα και στρατηγική
 • Ευκινησία και προσαρμοστικότητα στη μετακίνηση με τους καιρούς

Κολλέγιο ανθρώπινης κλίμακας

Λόγω του ανθρώπινου μεγέθους του, το σχολείο intuit.lab είναι ένα ζεστό ινστιτούτο που προσφέρει στους intuit.labians μια εξατομικευμένη λύση με εμπλεκόμενους καθηγητές και διαχειριστές.

Για τους φοιτητές, το école intuit.lab είναι κάτι περισσότερο από ένα κολέγιο: είναι ένας τόπος εκπλήρωσης, δημιουργική εξομοίωση, εμπλουτισμός διαλόγων με επαγγελματίες. Ένας τόπος συνάντησης, όπου η ζωή βυθίζεται.

Εκτός από τα μαθήματα υψηλού επιπέδου, δημιουργούνται ισχυρές φιλίες, που καλλιεργούνται από την ομαδική εργασία που τροφοδοτείται από την ενεργό ζωή και τον πραγματικό κόσμο. Αυτές οι στιγμές δημιουργίας ομάδας είναι πολύτιμες. Προσθέτουν στα μαθήματα μια πραγματική συνεκτικότητα των ομάδων και τρόφιμα προς σκέψη από την ανταλλαγή. Το πνεύμα του école intuit.lab είναι δημιουργικό, περιπετειώδες και ανοιχτό στον κόσμο.

Καλώς ήλθατε στα 3 campuses μας

Intuit.lab Βομβάη

Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας σε μια πόλη που θα σας εμπνεύσει. Καθίστε δίπλα στη θάλασσα ή περπατήστε στα ιστορικά κανάλια. Η πόλη γελάει με ταλέντα και η πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται στο Prabhadevi, στην καρδιά της πόλης Βομβάη. Η πανεπιστημιούπολη έχει παγκόσμιους σχεδιαστές και διαφημιστικούς μύθους που το συχνάζουν, αλληλεπιδρούν με τους μαθητές και εκπαιδεύουν τους για τον επαγγελματικό κόσμο.

Οι σπουδαστές έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν από τον παγκόσμιο διαφημιστή maestro, τον Ravi Deshpande, τον ιδρυτή της πανεπιστημιούπολης στο Μουμπάι. Και επίσης να τον δεις σε δράση στο δυναμικό του ολοκληρωμένο διαφημιστικό γραφείο, το Whyness Worldwide, που βρίσκεται δίπλα στην πανεπιστημιούπολη μας.

Intuit.lab Παρίσι

Η πρώτη μας πανεπιστημιούπολη σε όλο τον κόσμο, intuit.lab, Παρίσι, είναι το όνειρο κάθε επιζητούμενου σχεδιαστή.

Το σχολείο έχει μια διδακτική ομάδα με δασκάλους και επαγγελματίες χειροκρότημα από τον κόσμο της διαφήμισης. Οι φοιτητές που σπουδάζουν στη γαλλική πρωτεύουσα ζουν σε ένα δυναμικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Επωφελούνται από το εξαιρετικό πολιτιστικό δυναμικό της πόλης, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο από το σχολείο λόγω της κεντρικής του θέσης.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η πρόσβαση σε μια απαράμιλλη ομάδα θέσεων εργασίας στην πιο περιζήτητη δημιουργική πόλη.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Το σχολείο intuit.lab στο Aix-en-Provence επιτρέπει στους φοιτητές να επωφεληθούν από την απαράμιλλη μάθηση και να εμπλουτίσουν την εμπειρία διαβίωσης σε μια πόλη γεμάτη ζωή. Η πανεπιστημιούπολη επικεντρώνεται στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του κόσμου της σύγχρονης τέχνης και δημιουργεί μεθόδους για την προετοιμασία των μαθητών για αυτό.

Η ομάδα αποτελείται από καθηγητές και επαγγελματίες που κατανοούν τα πραγματικά προβλήματα της βιομηχανίας και βοηθούν τους μαθητές να οικοδομήσουν ισχυρές σχέσεις στην περιοχή και διεθνώς.

Τοποθεσίες

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Ερωτήσεις