Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

Εισαγωγή

Απλή, αποτελεσματική

Acudemy είναι ένας φορέας παροχής κατάρτισης που εδρεύει στο κεντρικό Λονδίνο και ειδικεύεται σε αναγνωρισμένα και προσαρμοσμένα μαθήματα κατάρτισης. Τα δημοφιλή μαθήματα που καλύπτουμε περιλαμβάνουν τη λογιστική

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Ποιοι είμαστε

Acudemy Ltd είναι ένα κέντρο κατάρτισης που εδρεύει στο κεντρικό Λονδίνο και ειδικεύεται στην αναγνωρισμένη και εξατομικευμένη εκπαίδευση για μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ιδρύθηκε από τους Επαγγελματίες Λογιστές και τους Ανώτερους Επιχειρηματίες που επιθυμούν να αυξήσουν και να διευρύνουν τη συμμετοχή και την επιτυχία των ανθρώπων μέσα στον κλάδο, καθιστώντας έτσι μια πολύτιμη πηγή για τους εργοδότες.

Acudemy παρέχει διαπιστευμένα και ειδικά μαθήματα κατάρτισης σε δημοφιλείς επιχειρηματικές κατηγορίες όπως η λογιστική και η χρηματοδότηση, οι πωλήσεις και η εμπορία και η διαχείριση έργων. Προσφέρουμε βραχυπρόθεσμα μαθήματα, μαθήματα Σαββατοκύριακου και ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση στο κέντρο εκπαίδευσης του Λονδίνου ή σε μια τοποθεσία της επιλογής σας.

Η αποστολή μας

Με μια ομάδα αποτελούμενη από επαγγελματίες και ανώτερους επιχειρηματίες, η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους της βιομηχανίας να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση και να μεγιστοποιήσουν τα επιτεύγματά τους. Μια αναμφισβήτητα πολύτιμη πηγή για όλους τους τύπους εταιρειών, το όνομά μας θα είναι εγγενώς συνδεδεμένο με ανώτερη εκπαίδευση.

Acudemy Training λειτουργεί σύμφωνα με ένα ήθος βασισμένο σε αυστηρές αξίες.

Τιμές κατάρτισης

  • Παρέχοντας στους συμμετέχοντες ένα περιβάλλον που θα τους ενδυναμώνει, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους
  • Να λειτουργήσει ως καταλύτης για αποτελεσματικές συμπράξεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων
  • Επιβραβεύοντας την αφοσίωση, τη δέσμευση και την προσπάθεια με την παροχή της καλύτερης εκπαίδευσης στην κατηγορία
  • Δεσμευμένη στην εκπλήρωση των αναγκών των πελατών και στη διαχείριση των προσδοκιών των εκπαιδευομένων και των εργοδοτών
  • Εργασία σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές
  • Γιορτάζοντας την επιτυχία των άλλων

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ενδυναμώνουν τους εκπαιδευόμενους, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους τους. Δημιουργούμε λαμπερά μέλλοντα διευκολύνοντας τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες να επιτύχουν ένα μοναδικό συνδυασμό οφέλους για τον εαυτό τους και τον εργοδότη τους.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

Γιατί να μας επιλέξετε

Από το 2013, η Acudemy Training παρέχει διαπιστευμένη και εξατομικευμένη εκπαίδευση σε ειδικότητες όπως η λογιστική και η χρηματοδότηση, η ηγεσία και η διοίκηση. Εδώ είναι τρία μικρά πράγματα που κάνουν την εκπαίδευση με το Acudemy ξεχωριστή.

Επιτύχετε τους στόχους καριέρας σας

Η υπηρεσία μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέψει στα άτομα να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους τους χρησιμοποιώντας την πρακτική προσέγγιση του προγράμματος κατάρτισης, η οποία είναι διαρθρωμένη ώστε να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις θεωρητικές τους γνώσεις μέσω πρακτικής εφαρμογής.

Ιδανικό για όσους θέλουν να προωθήσουν την αυτο-ανάπτυξη τους.

Εύκαμπτος

Η εστίασή μας εστιάζεται κυρίως στην παροχή ευέλικτων επιλογών μάθησης σε μικρότερες ομάδες, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή αλληλεπίδραση και συμμετοχή των υποψηφίων. Έχουμε επίσης το χρόνο να παρακολουθήσουμε το κόστος μας, καθώς ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι να διασφαλίσουμε ότι τα μαθήματά μας είναι οικονομικά προσιτά από όλους τους υποψηφίους της καριέρας, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων ή εμπειρίας τους.

Εξαιρετική υποστήριξη

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Τα εξαιρετικά επίπεδα υποστήριξης και καθοδήγησης μας σημαίνουν κάθε φορά που χρειάζεστε συμβουλές ή ενθάρρυνση, θα είμαστε εκεί δίπλα σας. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας, να κερδίσετε αυτή την προώθηση, να επιστρέψετε στη δουλειά ή απλά να ξεχωρίσετε από το πλήθος, το Acudemy μπορεί να σας βοηθήσει όπως κανείς άλλος δεν μπορεί.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Τοποθεσίες

  • London

    Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Προγράμματα

Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

Ερωτήσεις