ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟ BΗΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΟ
Arizona Culinary Institute
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Scottsdale, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Δίνεται στους μαθητές μια λεπτομερής εισαγωγή στις βασικές δεξιότητες, τεχνικές, έννοιες και θεωρίες που εμπλέκονται στην επαγγελματική μαγειρική. Δίνεται έμφαση στην κλασική γαλλική θεωρία μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένων των αρχών του Escoffier. Καλύπτονται η φάτνη Garde, οι μητρικές σάλτσες, οι μικρές σάλτσες και μια ποικιλία παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών προετοιμασίας. Οι μαθητές διδάσκονται τις κατάλληλες δεξιότητες και χειρισμό μαχαιριών, καθώς και ασφάλεια και υγιεινή. Το μάθημα είναι θεωρητικό και πρακτικό.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
- Barcelona, Ισπανία
Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Lynnwood, Ηνωμένες Πολιτείες