Keystone logo
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Εισαγωγή

Πείραμα. Ερώτηση. Πρόκληση. Δημιουργώ. Μόνο μερικά από τα πράγματα που θα ενθαρρυνθείτε να κάνετε στα καλοκαιρινά μας μαθήματα.

Γράφτηκε από τις ομάδες μαθημάτων μας, που διδάσκουν στα προγράμματα πλήρους φοίτησής μας και υποστηρίζονται από επισκέπτες καθηγητές, ειδικούς τεχνικούς και απόφοιτους φοιτητών, τα ιδιαίτερα πρακτικά μαθήματα μας επιτρέπουν να εξερευνήσετε μια σειρά από προσεγγίσεις στη δημιουργική σκέψη και τη δημιουργία σε μια ποικιλία τεχνών μορφές.

Εκτός από την εκμάθηση δημιουργικών τεχνικών και διαδικασιών, τα καλοκαιρινά μας μαθήματα στοχεύουν στην αύξηση της εμπιστοσύνης σας στις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πάρετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση για το μέλλον σας.

Μπορεί να εγγραφείτε για να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιο των τεχνών σας, για να συμπληρώσετε την πανεπιστημιακή σας αίτηση ή επειδή θέλετε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας ή το ενδιαφέρον σας για τον δημιουργικό κόσμο.

Τα μαθήματά μας προσελκύουν νέους μαθητές, δημιουργικούς επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες από το Ηνωμένο Βασίλειο και από όλο τον κόσμο από διάφορες ηλικίες, υπόβαθρα και εμπειρίες.

Τα μαθήματα τριών εβδομάδων είναι ανοικτά σε όλους τους λάτρεις ηλικίας 13+, 15+ και 18+. δεν υπάρχει ανώτερο όριο ηλικίας.

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία:

 • Αναπτύξτε νέες δημιουργικές δεξιότητες και τεχνικές
 • Προετοιμαστείτε για ένα μάθημα τεχνών στο πανεπιστήμιο
 • Μάθετε από δημιουργικούς ειδικούς
 • Εμπειρία σπουδών σε βρετανικό πανεπιστήμιο τεχνών
 • Ενισχύστε τις προοπτικές καριέρας σας
 • Μοιραστείτε ιδέες και δεξιότητες με μαθητές από όλο τον κόσμο
 • Περάστε χρόνο σε έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Λάβετε συμβουλές χαρτοφυλακίου και υποστήριξη πανεπιστημιακών εφαρμογών
 • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης AUB

Συχνές ερωτήσεις

Εάν η ερώτησή σας δεν καλύπτεται, ωστόσο, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε στο +44 1202 363831/363823. Μπορείτε επίσης να μας κάνετε Skype: summercoursesAUB.

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος σε θερινό μάθημα AUB;

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους λάτρεις της δημιουργίας

Οι νεότεροι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος στο θερινό μας σχολείο Creative Arts , σχεδιασμένο για ενθουσιώδεις δημιουργούς ηλικίας 14-16 ετών (μάθημα Ιουνίου) και ηλικίας 13-14 ετών (μάθημα Ιουλίου).

Τα μαθήματα προσελκύουν φοιτητές, δημιουργικούς επαγγελματίες και ανεξάρτητους επαγγελματίες όλων των ηλικιών από το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, με ποικίλα προσόντα και εμπειρία.

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα επωφελούνται από τη συμπερίληψη ενός τέτοιου μίγματος ανθρώπων που μπορούν να μάθουν και να συνεργαστούν.

Υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις εισόδου για τα θερινά μαθήματα;

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου στα καλοκαιρινά μας μαθήματα καθώς θέλουμε οι μαθητές και οι δημιουργοί να μοιραστούν και να μάθουν ανεξάρτητα από το ιστορικό ή την προηγούμενη εμπειρία τους.

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα πρακτικά και γραμμένα για όσους έχουν έντονο ενδιαφέρον για τη δημιουργικότητα. απλώς περιμένουμε από τους καλοκαιρινούς μαθητές να είναι ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να μάθουν ως άτομα και ως ομάδα.

Δεν χρειάζεστε προηγούμενα προσόντα για να συμμετάσχετε στα μαθήματά μας.

Σε ποια γλώσσα διεξάγεται το μάθημα; Χρειάζομαι Πιστοποιητικό ή Αγγλικό ή Ielts Test για να λάβω μέρος;

Όλα τα καλοκαιρινά μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής στα Αγγλικά, ωστόσο, σας συνιστούμε να έχετε ένα ενδιάμεσο επίπεδο Αγγλικών για να επωφεληθείτε πλήρως από την εμπειρία σας στα θερινά μας μαθήματα και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον επικεφαλής του μαθήματος και τους συμφοιτητές σας.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το αν τα αγγλικά σας είναι αρκετά καλά, στείλτε μας email στη διεύθυνση [email protected] για συμβουλές.

Πόσοι άνθρωποι θα είναι στο μάθημά μου;

Τα μαθήματά μας είναι πολύ δημοφιλή, ωστόσο, για να διασφαλίσουμε ότι έχετε μια εξαιρετική εμπειρία μαθημάτων και αρκετό χρόνο επαφής με τον εκπαιδευτή σας, διατηρούμε τα μεγέθη της τάξης μας μικρά.

Οι αριθμοί των τάξεων θα διαφέρουν ανάλογα με το αντικείμενο του μαθήματος, ωστόσο, τα θερινά μαθήματα έχουν συνήθως μεταξύ 15 - 25 μαθητών ανά μάθημα, με τον επικεφαλής του μαθήματος, τον βοηθό μαθημάτων και τους πρεσβευτές φοιτητών AUB να σας υποστηρίζουν.

Πώς μπορώ να κλείσω ένα θερινό μάθημα;

Όλα τα καλοκαιρινά μαθήματα μπορούν να κλείσουν εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε online, θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε μια φόρμα κράτησης και θα σας δώσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, ώστε να μπορείτε να κανονίσετε μια τραπεζική μεταφορά (λάβετε υπόψη σας ότι θα υπάρξουν επιπλέον τραπεζικά τέλη για να πληρώσετε εάν το επιλέξετε μέθοδος).

Στείλτε email στο [email protected] για μια φόρμα κράτησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο κράτησης εδώ .

Είμαι Διεθνής Φοιτητής - Θα χρειαστώ βίζα για να κάνω ένα θερινό μάθημα;

Εάν δεν διαθέτετε διαβατήριο Ηνωμένου Βασιλείου/ΕΕ/ΕΟΧ θα χρειαστείτε θεώρηση που σας επιτρέπει να σπουδάσετε εδώ για να παρακολουθήσετε ένα από τα μαθήματά μας.

Η πλειοψηφία των διεθνών φοιτητών που σκοπεύουν να σπουδάσουν ένα σύντομο θερινό μάθημα στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας μια Βίζα Σπουδών Βραχυχρόνιας Σπουδής.

Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να καθορίσετε εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων και να αφήσετε αρκετό χρόνο για να λάβετε θεώρηση.

Θα πρέπει να αφήσετε αρκετό χρόνο για να αποκτήσετε οποιαδήποτε απαραίτητη θεώρηση πριν από την παρακολούθηση του θερινού μας μαθήματος και το Πανεπιστήμιο θα παράσχει επιστολή επιβεβαίωσης υποστήριξης θεώρησης με την παραλαβή της πλήρους πληρωμής.

Ανατρέξτε στον ιστότοπο της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τις θεωρήσεις και τη μετανάστευση για διευκρίνιση των απαιτήσεων θεώρησης και τυχόν άλλα δικαιολογητικά που μπορεί να χρειαστείτε.

Όλες οι θεωρήσεις και τα ταξιδιωτικά έγγραφα για να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητα θα ελεγχθούν είτε κατά την άφιξη στο πανεπιστημιακό κατάλυμα είτε την πρώτη ημέρα κατά την εγγραφή. Εάν δεν έχετε τη σωστή θεώρηση δεν θα είμαστε σε θέση να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε στο μάθημα ούτε θα δικαιούστε οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων.

Εάν υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση και χρειάζεστε έγγραφα για να επιβεβαιώσετε το ταξίδι και τις ρυθμίσεις των μαθημάτων σας για να εξασφαλίσετε τη θεώρησή σας, λάβετε υπόψη ότι οι επιστολές επιβεβαίωσης μαθημάτων για αιτήσεις θεώρησης θα εκδοθούν μόνο αφού πληρωθούν τα τέλη μαθημάτων και τα καταλύματα που έχετε κλείσει σε πλήρη.

Για τι άλλο θα πρέπει να πληρώσω;

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα είναι πλήρως περιεχόμενα με όλα τα υλικά και τους πόρους που περιλαμβάνονται.

Για όσους μένουν στο κατάλυμά μας, παρέχεται πρωινό και μεσημεριανό γεύμα (Δευτέρα - Παρασκευή) και έτσι οι μαθητές θα χρειαστούν μόνο επιπλέον χρήματα για το βραδινό και το σαββατοκύριακο γεύμα τους. Συνιστάται να έχετε επιπλέον έξοδα εάν σκοπεύετε να πάτε για ψώνια για δώρα, προσωπικές αγορές, επιπλέον σνακ και δραστηριότητες Σαββατοκύριακου.

Εάν ζείτε σε τοπικό επίπεδο ή έχετε επιλέξει να κλείσετε μόνο το θερινό μάθημα και να κανονίσετε τη διαμονή σας ανεξάρτητα, θα πρέπει να επιτρέψετε επαρκή κεφάλαια για μεσημεριανό γεύμα και οποιαδήποτε άλλα γεύματα, δραστηριότητες ή προσωπικές αγορές που απαιτούνται.

Τι παίρνω στο τέλος του μαθήματος;

Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό συμμετοχής AUB με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποδείξετε το έργο, το οποίο μπορεί να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο ή το βιογραφικό σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση για πιστώσεις πανεπιστημίου στο σπίτι για οποιαδήποτε μελέτη που κάνετε αυτήν τη στιγμή (π.χ. ως φοιτητής στο εξωτερικό σε άλλο πανεπιστήμιο ή ως φοιτητής που λαμβάνει το IB για πιστώσεις CAS).

Ανάλογα με το καλοκαιρινό μάθημα που έχετε παρακολουθήσει θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πάρετε μαζί σας το έργο που παράγεται κατά τη διάρκεια του χρόνου σας.

Για παράδειγμα, οι μαθητές μακιγιάζ θα έχουν βιβλία με σκίτσα και ένα σύνολο ψηφιακών εκτυπώσεων ολοκληρωμένων στυλ από φωτογράφιση, οι μαθητές Κινηματογράφου και Κινούμενων σχεδίων θα έχουν ταινίες μικρού μήκους, οι μαθητές μόδας μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους το τελειωμένο ρούχο μόδας καθώς και τα φύλλα μόδας κ.λπ.

Τοποθεσίες

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Ερωτήσεις