Δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Lucerne, Ελβετία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
1 - 3 έτος
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Διπλώματα Μαγειρικής Τέχνης
Το δίπλωμα BHMS στις μαγειρικές τέχνες εισάγει τους σπουδαστές στον κόσμο της παραγωγής τροφίμων μέσω βασικών λειτουργικών τεχνικών και πρακτικής κατάρτισης βασικών ικανοτήτων. Τα κυριότερα σημεία αυτής της μονοετούς πορείας περιλαμβάνουν κλασικές μεθόδους ευρωπαϊκής μαγειρικής, τεμάχια, αποθέματα και σάλτσες ως βασική πέτρα. Οι δεξιότητες ζαχαροπλαστικής αναπτύσσονται μέσω δύο εξειδικευμένων μαθημάτων και τα βασικά στοιχεία της βιομηχανίας για την ασφάλεια των τροφίμων και τη διατροφή διδάσκονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρώτη πρακτική άσκηση των φοιτητών.
BHMS Culinary Facilities
Η BHMS αναβάθμισε τις μαγειρικές της εγκαταστάσεις και πρόσθεσε μια νέα, υπερσύγχρονη κουζίνα προπόνησης στην υπάρχουσα κουζίνα παραγωγής. Σε αυτό το περιβάλλον χωρίς άγχος, οι μαθητές μαγειρικής κάθε χρόνο του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και να εξασκήσουν βασικές γαστρονομικές δεξιότητες και ικανότητες πριν τους εφαρμόσουν σε ένα πραγματικό περιβάλλον κουζίνας παραγωγής τροφίμων.
Δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες
Αυτό το δίπλωμα 6-12 μηνών στο πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης εισάγει τους σπουδαστές στον κόσμο της παραγωγής τροφίμων μέσω βασικών τεχνικών λειτουργίας και hands-on κατάρτισης βασικών ικανοτήτων. Οι μαθητές εισάγονται στις βασικές μεθόδους μαγειρέματος, στον εξοπλισμό κουζίνας, στα μηχανήματα και στα σκεύη, καθώς και στις διαδικασίες συνταξιοδότησης και κουζίνας. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν συστατικά τροφίμων, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και σκεύη κουζίνας, να μαθαίνουν πώς να προετοιμάζουν τα βασικά αποθέματα, τις σούπες, τις σάλτσες και τις σαλάτες και να εξοικειώνονται με τις αρχές της κουζίνας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των πρώτων 6 μηνών των σπουδών διπλωμάτων, οι φοιτητές απολαύουν ενός 4-6 μηνών πρακτικής άσκησης σε ένα από τα πολλά φημισμένα ελβετικά εστιατόρια.
Ανώτερο δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες
Αυτό το πρόγραμμα σπουδών 6-12 μηνών με τίτλο Higher Diploma in Culinary Arts βασίζεται στη θεμελιώδη κατανόηση των σπουδών των διεθνών μαγειρικών αρχών που αποκτήθηκαν στο επίπεδο του Δίπλωμα (1ο έτος σπουδών). Οι μαθητές διερευνούν την ευρωπαϊκή και εθνοτική κουζίνα προετοιμάζοντας ένα ευρύ φάσμα συνταγών που περιλαμβάνουν τυπικά ορεκτικά, ψάρι, χορτοφάγους, πιάτα της κύριας σειράς πιάτων, καθώς και ζαχαροπλαστική και επιδόρπια. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης τις δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης, την ηγεσία και την ομαδική εργασία και τις σχέσεις με τους επισκέπτες. Αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς τους πρώτους 6 μήνες των σπουδών τους, οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μια πρακτική άσκηση 4-6 μηνών σε ένα από τα πολλά φημισμένα ελβετικά εστιατόρια.
Άμεση είσοδος στις μαγειρικές τέχνες
Το καθεστώς άμεσης εισόδου στο πρόγραμμα σπουδών ανώτατου διπλώματος μαγειρικής χορηγείται σε υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα ακαδημαϊκό έτος εκπαίδευσης μαγειρικής (με αγγλικά ως μέσο σπουδών) σε αναγνωρισμένο ίδρυμα και διαθέτουν πιστοποιημένο πιστοποιητικό μαγειρικής από κορυφαίο -κλασικό ξενοδοχείο ή εστιατόριο.
Σκοπός του Προγράμματος
Το πρόγραμμα BHMS Diploma in Culinary Arts είναι ειδικά σχεδιασμένο για νέους ενήλικες που επιθυμούν να εισέλθουν στον τομέα της γαστρονομίας. Το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές πρακτική και επαγγελματική κατάρτιση βασικών ικανοτήτων στη δημιουργία τροφίμων, ώστε να είναι σε θέση να είναι πλήρως ικανή να συμβάλει στη βιομηχανία μετά. Αυτό έχει μεγάλη αξία και κύρος με τους εργοδότες παγκοσμίως. Μπορεί επίσης να ωφελήσει τους ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες εξειδικευμένες γνώσεις όταν σκέπτονται να ανοίξουν τη δική τους μαγειρική ή τροφοδοσία. Οι σπουδαστές με τα κατάλληλα προσόντα μπορούν να εισέλθουν στο πρόγραμμα το δεύτερο έτος. Αυτό το πρόγραμμα πρώτου έτους εισάγει πιθανούς σπουδαστές στον υπέροχο κόσμο της παραγωγής τροφίμων και τροφίμων. Διδάσκει τις βασικές τεχνικές παραγωγής τροφίμων και επιτρέπει στους μαθητές να κατανοήσουν ποιες είναι οι απαιτήσεις ότι η βιομηχανία απαιτεί μελλοντικούς καλλιτέχνες. Αυτό το βασικό μάθημα προετοιμάζει έναν φοιτητή για την πρώτη του πρακτική άσκηση σε μια εμπορική κουζίνα και θα του επιτρέψει να αναπτύξει την εμπιστοσύνη, ικανότητα ομαδικής εργασίας, γνώση και δεξιότητες για να επιβιώσει στη φασαρία μιας μεγάλης, πλήρως λειτουργικής κουζίνας.
Περιεχόμενο μαθήματος
ΚΩΔΙΚΑΣ |
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες
- Vancouver, Καναδάς
Δίπλωμα στο ψήσιμο
- Vancouver, Καναδάς
Δίπλωμα στην κουζίνα υψηλού επιπέδου
- Barcelona, Ισπανία