Keystone logo
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Εισαγωγή

Business Academy Aarhus αναπτύσσει και προσφέρει προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσανατολισμένα στην πρακτική. Με περισσότερους από 5000 φοιτητές πλήρους φοίτησης, 3.400 φοιτητές μερικής απασχόλησης και περίπου 400 εργαζόμενους είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες επιχειρήσεων στη Δανία.

Business Academy Aarhus είναι Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, αυτός είναι ένας αγγλικός όρος για ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε επικεντρώνονται σε εφαρμοσμένα πτυχία.

Όπως τα πανεπιστήμια, παρέχουμε και προπτυχιακά προγράμματα και μπορούμε να χορηγήσουμε ακαδημαϊκά πτυχία, αλλά δεν απονέμεται μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.

Επιπλέον, προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση και προγράμματα μερικής απασχόλησης σε επίπεδο πανεπιστημίου και βραχυπρόθεσμα μαθήματα για άτομα που πρέπει να ενισχύσουν τα προσόντα τους στη δουλειά (μόνο στα Δανικά).

Τα προγράμματά μας συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη.

Δίνουμε προτεραιότητα στα δίδακτρα σε μικρές ομάδες, ομαδική εργασία, εργασία σε έργα, συνεργασία με το εμπόριο και τη βιομηχανία, ρεαλιστικές περιπτώσεις και υποχρεωτική πρακτική άσκηση. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 300 μαθητές μας φεύγουν στο εξωτερικό για μέρος των προγραμμάτων τους.

Η ανάπτυξη και η ολοκλήρωση προγραμμάτων πρέπει να δημιουργούν αξία τόσο για τους μαθητές όσο και για τις εταιρείες. Με αυτό κατά νου, καταβάλλουμε μια αφοσιωμένη προσπάθεια να εφαρμόσουμε τα προσόντα μας σε σχέση με συγκεκριμένα έργα καινοτομίας και ανάπτυξης σε κοινή προσπάθεια με εταιρείες συνεργασίας.

Πολυετής εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Business Academy Aarhus ιδρύθηκε την 1η Ιανουαρίου 2009. Δημιουργήθηκε ως συγχώνευση μεταξύ προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Aarhus Business College, το Aarhus Tech και το JU (η γεωργική σχολή). Μερικά από τα προγράμματά μας σήμερα προσφέρονται σε συνεργασία με τη Σχολή Ναυτικών και Τεχνικών Μηχανικών του Aarhus.

Ένα ευέλικτο Pathway για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η επιλογή ενός προγράμματος είναι μια σημαντική απόφαση ζωής και η εύρεση του προγράμματος που είναι κατάλληλο για εσάς δεν είναι πάντα εύκολη.

Στο Business Academy Aarhus , Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, προσφέρουμε προγράμματα σπουδών Academy Profession (πτυχίο AP) και προγράμματα Bachelor. Ένα πρόγραμμα πτυχίου AP αντιστοιχεί στα δύο πρώτα έτη ενός προγράμματος Bachelor. Το πρόγραμμα παρέχει προσόντα από μόνο του, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας δυναμικός τρόπος για να αποκτήσετε μεγαλύτερη εκπαίδευση. Επομένως, έχετε τη δυνατότητα να εισέλθετε στην επαγγελματική ζωή αμέσως μετά τις τελικές σας εξετάσεις ή μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας με πτυχίο σε ένα από τα συμπληρωματικά μας προγράμματα ή σε άλλο ίδρυμα στη Δανία ή στο εξωτερικό.

Σπουδάζει στην Ακαδημία

Όταν ξεκινάτε ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποδέχεστε επίσης ότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας μάθηση. Η εμπειρία μας είναι ότι μαθαίνετε περισσότερο όταν συμμετέχετε ενεργά στη διδασκαλία. Σας παρέχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχετε ενεργά μέσω μικρών τάξεων περίπου 30 μαθητών και μέσω έργων και μελετών περιπτώσεων, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία σε όλα τα προγράμματα.

Όλα μας τα προγράμματα συνδέονται στενά με τη βιομηχανία. Συνεπώς, συνδυάζουμε θεωρία και πρακτική και διδάσκουμε κυρίως τα μέρη της θεωρίας που μπορείτε αργότερα να χρησιμοποιήσετε στην επαγγελματική σας ζωή για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων. Οι επισκέψεις εταιρειών και οι διαλέξεις επισκεπτών αποτελούν επομένως ένα σημαντικό μέρος όλων των προγραμμάτων και έργων μας και τα έργα των τελικών εξετάσεων βασίζονται συνήθως σε πρακτικά προβλήματα σε συγκεκριμένες εταιρείες. Υπάρχουν περίπου 18-25 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα. Ο αριθμός των ωρών διδασκαλίας ποικίλλει από εβδομάδα σε εβδομάδα και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.

Η καριέρα σας ξεκινά με την εκπαίδευσή σας

Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για πρακτική άσκηση ή την πρώτη σας δουλειά μετά την αποφοίτησή σας, το Business Academy Aarhus 's Career Center μπορεί να σας προσφέρει την έμπνευση, τα εργαλεία και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Ως φοιτητής της Ακαδημίας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε διάφορα μαθήματα και εργαστήρια, όπως βοήθεια για αιτήσεις, βιογραφικά και συνεντεύξεις εργασίας. Παρέχουμε επίσης ατομική βοήθεια και συμβουλές.

Ένας κόσμος ευκαιριών

Η απόκτηση μιας καλής εργασίας μετά την αποφοίτηση είναι ο στόχος των περισσότερων φοιτητών της ακαδημίας. Ωστόσο, ορισμένοι φοιτητές επιλέγουν να σπουδάσουν περαιτέρω και να συνδυάσουν την εργασία με ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης και μερικοί επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους με πλήρη απασχόληση στη Δανία ή στο εξωτερικό σε ένα από τα πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα με τα οποία έχουμε συμφωνίες αναγνώρισης μαθημάτων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για μια δουλειά και ευκαιρίες περαιτέρω εκπαίδευσης κάτω από τις περιγραφές κάθε προγράμματος.

Προετοιμάστε το Μέλλον για την Πρακτική σας Άσκηση

Ως φοιτητής στο Business Academy Aarhus , θα λάβετε μέρος σε μια υποχρεωτική πρακτική άσκηση όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας στην πράξη. Αυτή η πρακτική (συνήθως 3-5 μήνες) θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε:

  • Σχετική πραγματική μάθηση σε μια εταιρεία
  • Δικτύωση και εμπειρία που μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντική εργασία
  • Εργασία σε διεθνή εταιρεία

Κάθε χρόνο η Business Academy Aarhus συνεργάζεται με περισσότερες από 1000 εταιρείες στη Δανία και στο εξωτερικό, για παράδειγμα, Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk και Porsche USA.

Πρακτική στο εξωτερικό

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την πρακτική σας οπουδήποτε στον κόσμο και εντός της Ευρώπης, μπορείτε να λάβετε επιχορήγηση Erasmus για να καλύψετε τα έξοδα που απαιτούνται για την πρακτική σας άσκηση σε μια ξένη χώρα. Στην Business Academy Aarhus συνεργαζόμαστε με οργανισμούς και εταιρείες για να βοηθήσουμε με την πρακτική άσκηση, για παράδειγμα στη Μαλαισία, τη Σαγκάη, τον Καναδά και την Τανζανία.

Τοποθεσίες

  • Aarhus

    Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

    Ερωτήσεις