Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Εισαγωγή

Μια περιπέτεια μέσω της εκπαίδευσης

Καλώς ήρθατε στο Bayswater College , που ιδρύθηκε το 1973. Προσφέρουμε συναρπαστικές εμπειρίες μέσω της εκπαίδευσης σε όλα τα στάδια της ζωής. Είτε είστε στο σχολείο είτε στο πανεπιστήμιο, αναζητώντας εργασία, επαγγελματίες ή συνταξιούχους, τα μαθήματα μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Μέσα από την περιπέτεια, την εκπαίδευση και τα επίσημα προσόντα, το Bayswater College παρέχει στους παγκόσμιους πολίτες αξιολογημένες εμπειρίες για πάνω από 45 χρόνια.

Μήνυμα από τους ιδρυτές:

Δημιουργήσαμε την εκπαίδευση Bayswater γιατί γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση και τα ταξίδια είναι οι μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής. Η αποστολή μας να εμπνέουμε και να εκπαιδεύουμε αρχίζει στις όμορφες, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας μας και επεκτείνεται στις κοινότητες και τους πολιτισμούς ανά τον κόσμο.

Παρέχουμε μια πλατφόρμα για την αποτελεσματική μάθηση μέσω ταξιδιών, διαμονής, μαθήματα και προγράμματα δραστηριοτήτων και προσφέρουμε δομημένη καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Θέλουμε επίσης να επεκτείνουμε την αποστολή μας πέρα από τα σύνορά μας, οπότε όταν εγγραφείτε μαζί μας προσφέρουμε την ίδια εκπαίδευση σε ένα μειονεκτούν άτομο.

James Herbertson και Stephan Roussounis

Χρονοδιάγραμμα:

2017

 • Η εκπαίδευση Bayswater ιδρύθηκε

2018

 • Απόκτηση του LSC Stanton, ενός κολέγου στο κεντρικό Λονδίνο, που δημιουργήθηκε από δύο μακρόπνοες σχολές στο Λονδίνο το 2015. Η Αγγλική Σχολή Stanton ιδρύθηκε το 1973 και το Κέντρο Μελέτης του Λονδίνου (LSC) ιδρύθηκε το 1975.

2019

 • Έναρξη του Bayswater College Λονδίνο

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College είναι

Για τους Παγκόσμιους Πολίτες

 • Βλέπουμε πέρα από τα σύνορά μας. αγκαλιάζουμε νέους πολιτισμούς και είμαστε πλουσιότεροι γι 'αυτό. Δίνουμε πρόσβαση στην εκπαίδευση από την καρδιά του Λονδίνου μέχρι τον υπόλοιπο κόσμο. Είστε ευπρόσδεκτοι.

Για Καθοδήγηση

 • Φροντίζουμε τα μικρά πράγματα σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας. Από την εγγραφή στην αποφοίτηση, θέλουμε να ξέρετε ότι υπάρχει πάντα κάποιος εδώ για βοήθεια.

Για τους μαθητές

 • Όλα όσα κάνουμε είναι προσανατολισμένα προς την επιτυχία και την ασφάλεια των σπουδαστών. Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στην εκμάθηση και είναι εδώ για να ενθαρρύνει αυτή την εμπιστοσύνη. Εστιάζουμε στο καλό που κάνουμε.

Για σοβαρή διασκέδαση

 • Η συνολική σας εμπειρία είναι σημαντική για εμάς και γνωρίζουμε ότι η διασκέδαση είναι ένα μεγάλο μέρος της περιπέτειας. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε στους ομοϊδεάτες, ώστε οι φιλίες σας να είναι η κληρονομιά μας.

Επιχειρήσεις για καλό

 • Παρέχουμε τις δεξιότητες για να αλλάξουμε τη ζωή των ανθρώπων. Για κάθε μαθητή που διδάσκουμε, θα διδάξουμε έναν άλλο από ένα μειονεκτικό υπόβαθρο. Παρέχουμε μαθήματα πέρα από τα σύνορά μας και επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην εκπαίδευση στις περιοχές όπου είναι περισσότερο αναγκαίες.

Με μια ματιά

 • 15 αίθουσες διδασκαλίας
 • 4 φοιτητικά σαλόνια
 • 65 "Διαδραστικές τηλεοράσεις
 • 5 λεπτά από το Hyde Park

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Bayswater College προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας ή να αναπτύξετε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που απαιτείται για την καριέρα σας Οι δάσκαλοι μας είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, ενδιαφέρονται για την πρόοδό σας και σας εξασφαλίζουν την επίτευξη των στόχων σας.

Η ομάδα υποστήριξης μας είναι εδώ για να βεβαιωθείτε ότι η ζωή σας έξω από την τάξη πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να συμβουλεύουμε, η ευτυχία σας είναι ένα μέτρο της επιτυχίας μας.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Εκπαίδευση για το καλό

Γνωρίζουμε ότι μέσω της εκπαίδευσης, μπορούμε να προσφέρουμε ευκαιρίες σε όσους τις χρειάζονται περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεσμευόμαστε σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που τοποθετεί τους ανθρώπους πριν από το κέρδος.

Η εκπαίδευση παρέχει στους ανθρώπους ένα κλειδί στον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να ανοίξουμε πόρτες για όλους και να εμπνεύσουμε μια γενιά εξερευνητών.

Αυτό που κάνουμε:

Για κάθε μαθητή που διδάσκουμε, θα διδάξουμε έναν άλλο από ένα μειονεκτικό υπόβαθρο. Με βάση ένα προς ένα. Δώρουμε χρόνο, τεχνογνωσία και κεφάλαια για την υποστήριξη των παιδιών και των φιλανθρωπικών οργανώσεων στις χώρες καταγωγής των μαθητών μας.

Χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να συμμετέχουμε ενεργά σε αιτίες ευθυγραμμισμένες με τις αξίες μας. Τα προγράμματα εκδηλώσεών μας περιλαμβάνουν ομιλητές από διεθνείς φιλανθρωπικές οργανώσεις, δραστηριότητες συγκέντρωσης χρημάτων και συμμετοχή σε εκδηλώσεις όπως η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας ή η Εβδομάδα Προσφύγων.

Δεν είμαστε ένας παθητικός θεσμός και ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να εμπλακούν τόσο ως τρόπος προώθησης του καλού όσο και για να βυθιστεί στη γλώσσα.

Γιατί το κάνουμε:

Η ευκαιρία να μάθουν δεν πρέπει να περιορίζεται σε εκείνους που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για να σπουδάσετε αγγλικά ως ξένη γλώσσα είναι μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία που ενισχύει την εμπιστοσύνη και παρέχει καλύτερες προοπτικές απασχόλησης. Ωστόσο, αυτές οι επιλογές απλά δεν είναι διαθέσιμες σε όλους. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε στους νέους και τους μειονεκτούντες ανθρώπους την ευκαιρία να μάθουν βασικές δεξιότητες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους, ανεξάρτητα από την οικονομική τους θέση. Θέλουμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά εξερευνητών, όπου και αν βρίσκονται.

Πώς το κάνουμε:

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς που μοιράζονται και υποστηρίζουν την αποστολή μας να παρέχουν εκπαίδευση εκεί όπου είναι περισσότερο απαραίτητη. Δεσμευόμαστε κεφάλαια που διαφορετικά θα αποτελούσαν κέρδος.

Για κάθε εβδομάδα ένας φοιτητής μελετά μαζί μας, θα δωρίσουμε μια εβδομάδα σε φιλανθρωπία από τη χώρα ή την περιοχή τους. Χρησιμοποιούμε υπάρχουσες τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και δώστε είτε έναν δάσκαλο είτε την αντίστοιχη χρηματοδότηση για τα μαθήματα.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Τοποθεσίες

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Ηνωμένο Βασίλειο

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Ηνωμένο Βασίλειο

    • Bournemouth

     Bournemouth, Ηνωμένο Βασίλειο

     • Paris

      Paris, Γαλλία

      • Vancouver

       Vancouver, Καναδάς

       • Calgary

        Calgary, Καναδάς

        • Cape Town

         Cape Town, Νότια Αφρική

         • Toronto

          Toronto, Καναδάς

          • Nicosia

           Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

           • Limassol

            Limassol, Κυπριακή Δημοκρατία

            Ερωτήσεις