Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Εισαγωγή

Μάθετε πώς το Berkeley Blend μπορεί να ενεργοποιήσει το μέλλον σας

Ξυπνάμε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Για να πετύχετε σε αυτόν τον νέο κόσμο, χρειάζεται να είστε ευπροσάρμοστοι…και ευέλικτοι. Και όπως ακριβώς ένας τύπος καφέ απλά δεν λειτουργεί για όλους, πρέπει να βρείτε το σωστό μείγμα. Θα διαπιστώσετε ότι το Berkeley Blend είναι τέλειο για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Να είσαι ευέλικτος

Μελέτη στην πανεπιστημιούπολη, στο διαδίκτυο ή μέσω ενός συνδυασμού και των δύο—όλα με την υποστήριξη και την καθοδήγηση για την οποία είναι γνωστό το Berkeley. Με πλήρη φόρτο μαθημάτων και συνεχή εγγραφή, μπορείτε να κερδίσετε:

 • Πτυχίο σε μόλις τρία χρόνια
 • Πτυχίο Associate σε μόλις 16 μήνες
 • Τόσο πτυχίο Bachelor όσο και MBA σε μόλις τέσσερα χρόνια

Ορισμένα προγράμματα προσφέρουν συγκεντρωμένες επιλογές μαθημάτων διάρκειας επτά εβδομάδων. Διατίθενται συντομότερα προγράμματα πιστοποιητικών.

Να είναι σίγουροι

Υπηρεσίες υποστήριξης, όπως φροντιστήρια, εργαστήρια και το Κέντρο Ακαδημαϊκής Επιτυχίας, είναι διαθέσιμες στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο σε κάθε βήμα.

Να είσαι στη θέση.

Από την αρχή, θα παρατηρήσετε ότι το Berkeley College είναι μια μοναδική εμπειρία κολεγίου. Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Αν και έχουμε τις εγκαταστάσεις και τους πόρους για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εκπαίδευση που επικεντρώνεται πολύ στην προετοιμασία σας για μια καριέρα, οι περισσότεροι λένε ότι ο Berkeley College νιώθει περισσότερο σαν οικογένεια. Δεν θα αισθάνεστε σαν αριθμός - οι άνθρωποι θα σας γνωρίζουν με το όνομά σας. Κάποιος θα είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει. Και θα λάβετε μια πρακτική, ισχυρή, πρακτική εκπαίδευση που θα σας προετοιμάσει να εισέλθετε στον επαγγελματικό κόσμο.

Να είσαι αληθινός

Ένα σημαντικό μέρος αυτού που ξεχωρίζει το Berkeley College είναι η ποικιλομορφία μας. Περισσότεροι από 3.600 φοιτητές (συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 420 ξένων φοιτητών, που εκπροσωπούν 49 χώρες) σπουδάζουν σε πανεπιστημιουπόλεις στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ, συν το Berkeley College Online ® . Έχουμε μαθητές που έχουν τελειώσει το λύκειο και εκείνους που είναι παππούδες και γιαγιάδες. Η μάθηση με ανθρώπους από τόσες διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την εμβάπτιση σε μια παγκόσμια αγορά.

Να είστε προσαρμοστικοί

Η διευκόλυνση της προσαρμογής μιας ποιοτικής εκπαίδευσης σε έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής αποτελεί επίσης προτεραιότητα στο Berkeley College . Οι πανεπιστημιουπόλεις μας κυμαίνονται από την καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου έως μια καταπράσινη βουνοκορφή στα προάστια έως την απόλυτη ευελιξία του Berkeley College Online®. Κάθε τοποθεσία πανεπιστημιούπολης έχει τη δική της προσωπικότητα καθώς και πολλές ανέσεις που ενισχύουν την εκπαιδευτική εμπειρία. Όλοι έχουν πρόσβαση σε δραστηριότητες σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις. Μπορείτε να σπουδάσετε με πλήρη ή μερική απασχόληση. στην πανεπιστημιούπολη, στο διαδίκτυο ή μέσω ενός συνδυασμού και των δύο. Τα ημερήσια, βραδινά/σαββατοκύριακα και διαδικτυακά μαθήματα σάς επιτρέπουν να εξισορροπήσετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Να είστε πρακτικοί

Τα προγράμματα σπουδών στο Berkeley College αναπτύσσονται και ενημερώνονται τακτικά με τη συμβολή των συμβουλευτικών επιτροπών του κλάδου για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές μαθαίνουν τις δεξιότητες που απαιτούν οι σημερινοί εργοδότες. Η αυστηρή διδασκαλία στην τάξη από καθηγητές με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία συνδυάζεται με πρακτική μάθηση για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που προετοιμάζει πραγματικά τους μαθητές για τον επαγγελματικό κόσμο.

Εισαγωγές

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Ηνωμένες Πολιτείες

     Προγράμματα

     Ερωτήσεις