Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Εισαγωγή

Carpigiani Gelato University γεννήθηκε το 2003 από την ανάγκη διάδοσης της κουλτούρας του ιταλικού παγωτού, το οποίο είναι σήμερα η πρώτη σχολή παγωτού στην Ιταλία και στον κόσμο. Ένα σημείο αναφοράς για κατασκευαστές παγωτού, επιχειρηματίες, σεφ και σεφ ζαχαροπλαστικής, μια σταθερή και πρωτοποριακή πραγματικότητα, για όσους θέλουν να μάθουν ή να εμβαθύνουν την τέχνη του ιταλικού παγωτού.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία της Carpigiani στον τομέα των τεχνολογιών και των μηχανών παρασκευής παγωτού, το Carpigiani Gelato University διαθέτει το μεγαλύτερο εργαστήριο παγωτού στον κόσμο, όπου οι μαθητές μπορούν να εξασκήσουν να κάνουν τις συνταγές που δημιουργήθηκαν μαζί με τον πιο εξειδικευμένο παγωτό αφέντες. . Η ομάδα των ειδικών παγωτού αποτελείται από τους μεγαλύτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα του παγωτού και όχι μόνο. Το πρόγραμμα σπουδών κάθε δασκάλου είναι στην πραγματικότητα πλούσιο σε εθνικές και διεθνείς εμπειρίες, σε όλες τις σπεσιαλιτέ τροφίμων.

Κάθε χρόνο περισσότερα από 2000 άτομα επιλέγουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που Carpigiani Gelato University στη Μπολόνια, σε διαφορετικές γλώσσες: τα ιταλικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά, τα γερμανικά, τα ιαπωνικά και τα ρωσικά, είναι τα κύρια. Χάρη σε μια διεθνή ομάδα πιστοποιημένων δασκάλων παγωτού, υπάρχουν περισσότεροι από 4000 μαθητές σε 10 διεθνείς τοποθεσίες.

Με τα χρόνια, το σχολείο δημιούργησε και ανέπτυξε σημαντικές ακαδημαϊκές συνεργασίες με κορυφαία σχολεία, ινστιτούτα και πανεπιστήμια στον γαστρονομικό τομέα.

Τοποθεσίες

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    Ερωτήσεις