AAS στις Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
Central Oregon Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Bend, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το Baking and Pastry Arts AAS έχει σχεδιαστεί για να εκθέτει τους μαθητές στη διαδικασία βήμα προς βήμα, από το θεμέλιο έως το προηγμένο mastery δεξιοτήτων, από κλασικές και σύγχρονες τεχνικές αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και να χρησιμεύσει ως μαθησιακή εμπειρία βάσει ικανοτήτων που προετοιμάζει τους μαθητές για ένα επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ομοσπονδία Μαγειρικής (ACF).
ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
- Συνθέστε τη διαδικασία των κλασικών και σύγχρονων τεχνικών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και επιδείξτε αποτελεσματικά.
- Εφαρμόστε αρχές αρωματισμού, επιλογή συστατικών, διατροφή και αρχές παρουσίασης.
- Επιδείξτε επάρκεια στη χρήση ειδικού εξοπλισμού αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
- Εφαρμόστε επιμελή διαχείριση τροφίμων και ποτών, ηγεσία, εξυπηρέτηση πελατών και διαπροσωπικές δεξιότητες.
- Προσδιορίστε και εφαρμόστε αυστηρές πρακτικές ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων.
- Επιδείξτε βασικές πρακτικές μέτρησης, μετατροπής, κοστολόγησης τροφίμων και διαχείρισης απόδοσης.
- Επιδείξτε επάρκεια στη χρήση της ειδικής επικοινωνίας της βιομηχανίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στις Τέχνες Ζαχαροπλαστικής & Σοκολάτας
- Port-Valais, Ελβετία
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες