MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Copenhagen Hospitality College Κοινή υγιεινή των τροφίμων
Copenhagen Hospitality College

Κοινή υγιεινή των τροφίμων

Copenhagen, Δανία

Διάρκεια αίτησης

Αγγλικά,

Ζητήστε το ρυθμό

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Sep 2023

Αίτηση διδάκτρων

Ζητήστε τη μορφή της μελέτης

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους συμμετέχοντες που είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γενικές αρχές του αυτοέλεγχου στην παραγωγή, αποθήκευση και πώληση τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών βιομηχανικών κωδικών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν τις αρχές της ανάλυσης κινδύνου, να επισημάνουν κρίσιμα σημεία και να καθιερώσουν συστηματικές διαδικασίες παρακολούθησης, ακριβώς όπως μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτοπαρακολούθηση σε μια τρέχουσα παραγωγή.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν για την εμφάνιση, ανάπτυξη και εξάπλωση μικροοργανισμών στα τρόφιμα και μπορούν να εφαρμόσουν αυτές τις γνώσεις για να εμποδίσουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην πρακτική εργασία παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα

  • Ρόλοι και ευθύνες της βιομηχανίας τροφίμων (Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα με δίπλωμα)
    • Online USA
  • Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων στον κλάδο της εστίασης (Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα με πιστοποιητικό)
    • Online USA
  • Εκπαίδευση για την Ασφάλεια Τροφίμων - Ασφαλείς Πρακτικές και Διαδικασίες
    • Online USA