
Κοινή υγιεινή των τροφίμων
Copenhagen, Δανία
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά,
ΡΥΘΜΌΣ
Ζητήστε το ρυθμό
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Sep 2023
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
Αίτηση διδάκτρων
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Ζητήστε τη μορφή της μελέτης
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους συμμετέχοντες που είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γενικές αρχές του αυτοέλεγχου στην παραγωγή, αποθήκευση και πώληση τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών βιομηχανικών κωδικών.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να εφαρμόσουν τις αρχές της ανάλυσης κινδύνου, να επισημάνουν κρίσιμα σημεία και να καθιερώσουν συστηματικές διαδικασίες παρακολούθησης, ακριβώς όπως μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτοπαρακολούθηση σε μια τρέχουσα παραγωγή.
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν για την εμφάνιση, ανάπτυξη και εξάπλωση μικροοργανισμών στα τρόφιμα και μπορούν να εφαρμόσουν αυτές τις γνώσεις για να εμποδίσουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην πρακτική εργασία παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Ρόλοι και ευθύνες της βιομηχανίας τροφίμων (Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα με δίπλωμα)
- Online USA
Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων στον κλάδο της εστίασης (Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα με πιστοποιητικό)
- Online USA
Εκπαίδευση για την Ασφάλεια Τροφίμων - Ασφαλείς Πρακτικές και Διαδικασίες
- Online USA