Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
Barcelona, Ισπανία
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
3 Months
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά, Ισπανικά
ΡΥΘΜΌΣ
Μερικής απασχόλησης
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Apr 2025
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
EUR 8.250
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Εισαγωγή
Το να γίνεις σεφ ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής δεν αρκεί
Εκπαιδεύουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών του 21ου αιώνα.
Ο κόσμος της ζαχαροπλαστικής και των γλυκών είναι μοντέρνος.
Οι τάσεις στα υγιεινά επιδόρπια, το "bean to bar" της βιομηχανίας σοκολάτας, ο σεβασμός για το προϊόν προέλευσης, τα δημιουργικά ζαχαροπλαστεία και η ολοένα και πιο σημαντική ενσωμάτωση των επιδορπίων σε εκλεκτά μενού, είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και σοκολάτας είναι υφίσταται μεταμόρφωση σε παγκόσμια κλίμακα.
Το να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, να συνεχίσετε την εκπαίδευση του σεφ σας ή να αποκτήσετε τις βασικές και πρακτικές αρχές που σας επιτρέπουν να εισέλθετε στο τμήμα επιδορπίων, επαγγελματικό ζαχαροπλαστείο ή ζαχαροπλαστική, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους φοιτητές από όλο τον κόσμο αποφασίζουν να σπουδάσουν το επαγγελματικό μάθημα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο Culinary Institute of Barcelona.
Το δίπλωμά μας στην επαγγελματική ζαχαροπλαστική έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει τα βασικά της γλυκιάς μαγειρικής και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την επιστήμη πίσω από κάθε δημιουργία, όχι μελετώντας συνταγές, αλλά κατανοώντας τη διατύπωση και τη σύζευξη προκειμένου να μπορέσετε να καινοτομήσετε και να δημιουργήσετε πράγματα που κανείς δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως μια εξελισσόμενη εκπαιδευτική εμπειρία, που περιλαμβάνει προκλήσεις, πρακτική μάθηση και μαθήματα από τους ηγέτες του κλάδου. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, οι μαθητές ανακαλύπτουν πρώτες ύλες, εφαρμόζουν τεχνικές που έχουν μάθει και μεταμορφώνουν τον κόσμο των κρέμες και γεμίσεις, τις σαντιγί και τις εμπλουτισμένες ζύμες, τις μους, τα παντεσπάνια, τα βασικά επιδόρπια, τα παγωτά και τα σορμπέ, τα μπισκότα, τα γλυκά και τις σοκολάτες .
Αυτό είναι περισσότερο από το μέσο μάθημα ζαχαροπλαστικής σας. Είναι ένα εντατικό 100% πρακτικό μάθημα επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής, το οποίο θα σας προετοιμάσει να μπείτε στην αγορά εργασίας σε μόλις τρεις μήνες. Είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία και προσωπική μεταμόρφωση ως μέρος του διεθνούς οικοσυστήματος της CIB στη Βαρκελώνη, μια από τις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου και την νούμερο ένα επιλογή για σπουδές ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής στην Ισπανία.
Με διεθνείς ηγέτες στην επαγγελματική ζαχαροπλαστική και ζαχαροπλαστεία, αυτό το δίπλωμα απαιτεί υψηλό επίπεδο απόδοσης και συμμετοχής από τους μαθητές, όχι μόνο όσον αφορά τα εργαστήρια και τη μάθησή τους, αλλά και όσον αφορά την εμβάθυνσή τους στο μέλλον της ζαχαροπλαστικής και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τις ικανότητες που απαιτούνται από τους ζαχαροπλάστες, τους ζαχαροπλάστες και τους σοκολατοποιούς στον 21ο αιώνα.
Εκθεσιακός χώρος
Ιδανικοί μαθητές
Για επαγγελματίες που θέλουν να θέσουν τα πρότυπα για τη γλυκιά κουζίνα στον 21ο αιώνα.
- Θέλω να μάθω το επάγγελμα
Για άτομα που θέλουν να μπουν στον κόσμο της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής. - Θέλω να συνεχίσω την εκπαίδευση του σεφ μου
Για άτομα που είναι σεφ και θέλουν γερές βάσεις στη ζαχαροπλαστική. - Θέλω να ξεκινήσω μια καριέρα σε μια επαγγελματική ζαχαροπλαστική
Για άτομα με ή χωρίς προηγούμενες σπουδές στη γαστρονομία. - Θέλω να συμπληρώσω την επαγγελματική μου κατάρτιση
Για να έχουμε πιο γερές βάσεις. - Θέλω να ξεκινήσω μια επιχείρηση στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και των γλυκών
Για επιχειρηματίες που θέλουν να υλοποιήσουν ή να διευρύνουν τη γκάμα των γλυκών προτάσεων τους.
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
230 ώρες σχεδιασμένες για να κάνουν κάθε μέρα της μάθησής σας παράσταση
- 10+ επαγγελματίες ηγέτες στον τομέα τους
- 140+ μαθήματα που ξεπερνούν τη γνώση
- 3 προκλήσεις Η αξιολόγησή μας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση
- 3 εκδρομές για να καταλάβεις πώς είναι να δουλεύεις σε μια επαγγελματική ζαχαροπλαστική
- 130+ ώρες για να κάνετε αίτηση, να μάθετε και να δημιουργήσετε
- 3 εργαστήρια άνω των 30 ωρών για να αριστεύσετε
Δεν σας διδάσκουμε συνταγές, αυτό θα σας διδάξει να αντιγράψετε.
Σας δείχνουμε πώς να εφαρμόσετε τη σύνθεση για να δημιουργήσετε νέες γαστρονομικές προτάσεις.
Κατάταξη
- Μία από τις καλύτερες σχολές για σπουδές ζαχαροπλαστικής και γαστρονομίας (Chef's Pencil)
Αποτέλεσμα προγράμματος
Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στη γλυκιά κουζίνα για τον 21ο αιώνα
- Να αποκτήσει παγκόσμια γνώση και να κατακτήσει τις βασικές τεχνικές παρασκευής ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας.
- Να αναπτύξει επαγγελματικές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσει, να μεταμορφώσει και να οδηγήσει γλυκές προτάσεις μέσω της πρακτικής.
- Να ανακαλύψετε τις πρώτες ύλες, τη φυσική και τη χημεία τους και να διατυπώσετε και να μετατρέψετε τις σκέψεις σας σε δικές σας δημιουργίες.
- Κατανόηση της σύνθεσης ως πηγής δημιουργικότητας και καινοτομίας στην παρασκευή ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας.
- Δημιουργήστε το δικό σας στυλ που θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε το μέλλον σας στον κλάδο και να δημιουργήσετε προτάσεις αιχμής.
- Δημιουργήστε νέες ευκαιρίες για να εισέλθετε στον επαγγελματικό κόσμο, είτε στο σταθμό γλυκών ενός εστιατορίου είτε σε ένα κέντρο παραγωγής και παράδοσης υλικών που χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική, όπως παγωτό, σοκολάτα ή ζαχαροπλαστική.
- Για να αποκτήσετε ένα υπεύθυνο και διεθνές όραμα για τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και της σοκολάτας.
- Να κατακτήσει τις βασικές τεχνικές και να τις εφαρμόσει στον επαγγελματικό κόσμο.
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
- Βοηθός ζαχαροπλαστείου σε σταθμούς γλυκών
- Βοηθός σεφ ζαχαροπλαστείου
- Junior ζαχαροπλάστης
Το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα:
- Θα έχετε εκπαιδευτεί για να εργαστείτε ως μέλος μιας ομάδας.
- Δεν θα είσαι επαγγελματίας που ακολουθεί συνταγές. Αντίθετα, θα ξέρετε πώς να διατυπώνετε χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας για το προϊόν, τις τεχνολογίες και τις μεθοδολογίες ανάλογα με το πλαίσιο.
- Θα έχετε αναπτύξει δεξιότητες που δεν θα μπορούσατε να μάθετε σε κανένα άλλο σχολείο.
- Η δύναμή σας θα είναι σε θέση να δημιουργήσετε προτάσεις που δεν έχετε ξαναδεί.
- Θα είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στα υψηλότερα κλιμάκια του επαγγελματικού κόσμου της ζαχαροπλαστικής και της ζαχαροπλαστικής.
- Θα έχετε αποκτήσει πρακτικές και παγκόσμιες γνώσεις σχετικά με την παρασκευή ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας του 21ου αιώνα.
- Θα πρέπει να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε πολύπλοκες ρυθμίσεις και προκλήσεις όπως αυτές που θα αντιμετωπίσετε στην πραγματική ζωή.