MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
Culinary Institute of Barcelona

Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας

Barcelona, Ισπανία

3 Months

Αγγλικά, Ισπανικά

Μερικής απασχόλησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Apr 2025

EUR 8.250

Στην Πανεπιστημιούπολη

Εισαγωγή

Το να γίνεις σεφ ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής δεν αρκεί

Εκπαιδεύουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών του 21ου αιώνα.

Ο κόσμος της ζαχαροπλαστικής και των γλυκών είναι μοντέρνος.

Οι τάσεις στα υγιεινά επιδόρπια, το "bean to bar" της βιομηχανίας σοκολάτας, ο σεβασμός για το προϊόν προέλευσης, τα δημιουργικά ζαχαροπλαστεία και η ολοένα και πιο σημαντική ενσωμάτωση των επιδορπίων σε εκλεκτά μενού, είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και σοκολάτας είναι υφίσταται μεταμόρφωση σε παγκόσμια κλίμακα.

Το να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, να συνεχίσετε την εκπαίδευση του σεφ σας ή να αποκτήσετε τις βασικές και πρακτικές αρχές που σας επιτρέπουν να εισέλθετε στο τμήμα επιδορπίων, επαγγελματικό ζαχαροπλαστείο ή ζαχαροπλαστική, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους φοιτητές από όλο τον κόσμο αποφασίζουν να σπουδάσουν το επαγγελματικό μάθημα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο Culinary Institute of Barcelona.

Το δίπλωμά μας στην επαγγελματική ζαχαροπλαστική έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει τα βασικά της γλυκιάς μαγειρικής και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την επιστήμη πίσω από κάθε δημιουργία, όχι μελετώντας συνταγές, αλλά κατανοώντας τη διατύπωση και τη σύζευξη προκειμένου να μπορέσετε να καινοτομήσετε και να δημιουργήσετε πράγματα που κανείς δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως μια εξελισσόμενη εκπαιδευτική εμπειρία, που περιλαμβάνει προκλήσεις, πρακτική μάθηση και μαθήματα από τους ηγέτες του κλάδου. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, οι μαθητές ανακαλύπτουν πρώτες ύλες, εφαρμόζουν τεχνικές που έχουν μάθει και μεταμορφώνουν τον κόσμο των κρέμες και γεμίσεις, τις σαντιγί και τις εμπλουτισμένες ζύμες, τις μους, τα παντεσπάνια, τα βασικά επιδόρπια, τα παγωτά και τα σορμπέ, τα μπισκότα, τα γλυκά και τις σοκολάτες .

Αυτό είναι περισσότερο από το μέσο μάθημα ζαχαροπλαστικής σας. Είναι ένα εντατικό 100% πρακτικό μάθημα επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής, το οποίο θα σας προετοιμάσει να μπείτε στην αγορά εργασίας σε μόλις τρεις μήνες. Είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία και προσωπική μεταμόρφωση ως μέρος του διεθνούς οικοσυστήματος της CIB στη Βαρκελώνη, μια από τις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου και την νούμερο ένα επιλογή για σπουδές ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής στην Ισπανία.

Με διεθνείς ηγέτες στην επαγγελματική ζαχαροπλαστική και ζαχαροπλαστεία, αυτό το δίπλωμα απαιτεί υψηλό επίπεδο απόδοσης και συμμετοχής από τους μαθητές, όχι μόνο όσον αφορά τα εργαστήρια και τη μάθησή τους, αλλά και όσον αφορά την εμβάθυνσή τους στο μέλλον της ζαχαροπλαστικής και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τις ικανότητες που απαιτούνται από τους ζαχαροπλάστες, τους ζαχαροπλάστες και τους σοκολατοποιούς στον 21ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του ιδρύματος

Ιδανικοί μαθητές

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Κατάταξη

Αποτέλεσμα προγράμματος

Δίδακτρα προγράμματος

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις