Keystone logo
© The University of Fredericton
Durham College

Durham College

Durham College

Εισαγωγή

DC σε μια ματιά

Επιλέγοντας το κολέγιο που θα παρακολουθήσετε είναι μια μεγάλη απόφαση και ελπίζουμε πραγματικά να βρείτε την κατάλληλη σας μαζί μας. Είτε ξεκινάτε την μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση για πρώτη φορά είτε επιστρέφετε για να ενημερώσετε τις ικανότητές σας, ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα!


Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση

Στόχος μας είναι να σας προετοιμάσουμε για να βρείτε ανταμείβοντας απασχόληση. Χάρη στην εξειδικευμένη σχολή μας με εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο και με κορυφαίους εκπαιδευτικούς πόρους, οι απόφοιτοι μας προχωρούν σε επιτυχημένες σταδιοδρομίες στον επιλεγμένο τομέα.

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία πτυχίων σε πτυχίο μέσω συμβάσεων με πανεπιστήμια στο Οντάριο και σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς σας να:

 • Να παρακολουθήσουν πανεπιστημιακό πτυχίο σε λιγότερο από το παραδοσιακό χρονικό διάστημα.
 • Κερδίστε το πτυχίο σας χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβετε επιλεγμένα μαθήματα από τα προγράμματα Pathway που δίνουν πίστωση για τη μελέτη κολέγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πανεπιστημιακή πίστωση.

Οι σπουδαστές με αναπηρίες που θα αναζητήσουν ακαδημαϊκά καταλύματα πρέπει να διοργανώσουν ραντεβού με το Κέντρο Πρόσβασης και Υποστήριξης το συντομότερο δυνατό.


Ένα ασφαλές, ζωντανό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης

Durham College Oshawa και Whitby βρίσκονται σε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες διαβίωσης στη χώρα και την πόλη, όπως:

 • Πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από ψώνια.
 • Αθλητικές και ψυχαγωγικές επιλογές.
 • Η πόλη του Τορόντο βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την πανεπιστημιούπολη για να έχετε μια διασκεδαστική και ανταμείβοντας εμπειρία φοιτητών. Έχουμε ό, τι χρειάζεστε για μια φοιτητική εμπειρία που εξισορροπεί προκλητικές σπουδές με διασκέδαση και συναρπαστικές δραστηριότητες έξω από την τάξη ακριβώς στην πανεπιστημιούπολη.


Φοιτητική ζωή

Μείνετε έτοιμοι: Το κέντρο ψυχαγωγίας και ευεξίας του Campus διαθέτει 28.000 τετραγωνικά πόδια. τριπλό γυμναστήριο, 10.000 τετραγωνικά πόδια. γυμναστήριο, δύο γήπεδα σκουός, εσωτερική γκάμα γκολφ, υπερυψωμένη εσωτερική διαδρομή πεζοπορίας / τζόκινγκ με θέα στο γυμναστήριο και πολλά άλλα.

Μείνετε υγιείς: Το Κέντρο Υγείας παρέχει υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που προάγουν την υγεία των σπουδαστών με επαγγελματικό και εμπιστευτικό τρόπο.

Απολαύστε εξαιρετικό φαγητό: Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό στην πανεπιστημιούπολη, όπως το Tim Hortons, το Extreme Pita και το Marketplace Cafeteria, και το Bistro '67 - ένα νέο εστιατόριο εμπνευσμένο από τη διδασκαλία που βρίσκεται μέσα στο Κέντρο Φαγητού στην Durham College Whitby για να αναφέρουμε μερικά.

Διασκεδάστε με τους φίλους σας: Πολλά μέρη και δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη είναι διαθέσιμα για να συναντήσετε, να μελετήσετε ή να χαλαρώσετε με τους συμμαθητές σας. Αν προτιμάτε οργανωμένες δραστηριότητες, θα εκπροσωπείτε καλά την Ένωση Φοιτητών σας, η οποία είναι υπεύθυνη για κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και φιλοξενεί πάνω από 70 φοιτητικές λέσχες.

Μελέτη για την πανεπιστημιούπολη: Προσφέρουμε μια ποικιλία τομέων για να μελετήσετε αν είστε ανάμεσα στις τάξεις ή απλά χρειάζεστε ένα ήσυχο μέρος για να συγκεντρωθείτε. Η Βιβλιοθήκη μας Campus προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για ατομική και συνεργατική μάθηση και ασύρματες συνδέσεις στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμες σε όλη την πανεπιστημιούπολη για να σας κρατήσουν συνδεδεμένους με σημαντικούς πόρους. Προσφέρουμε επίσης τα state-of-the-art Learning Commons με 200 υπολογιστές και ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις στο Διαδίκτυο.


Εύκολη μετακίνηση

Τα πανεπιστήμιά μας Oshawa και Whitby είναι:

 • Εύκολη πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία.
 • Εξυπηρετείται από το Durham Region Transit καθώς και από τα λεωφορεία GO Transit.
 • Ως μέρος των φοιτητικών σας τελών, θα λάβετε ένα Pass Universal Transit (U-Pass), το οποίο ισχύει κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Το U-Pass προσφέρει φοιτητές πλήρους φοίτησης:

 • Απεριόριστη πρόσβαση κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους στην περιοχή Durham Region Transit με λεωφορεία στην περιοχή Durham και σύνδεση με τις υπηρεσίες GO Transit.
 • Μειωμένος ναύλος GO Transit έξω από την Περιοχή Durham.

Αν θέλετε να οδηγήσετε στην πανεπιστημιούπολη, το Durham College παρέχει ασφαλή χώρο στάθμευσης για τους σπουδαστές, τους καθηγητές, το προσωπικό και τους επισκέπτες.


Προσιτή διαβίωση σε και έξω από την πανεπιστημιούπολη

Στο Durham College , προσφέρουμε το καλύτερο και των δύο κόσμων όταν πρόκειται για διαμονή - όλες τις ανέσεις του σπιτιού σε μια μοναδική εμπειρία κοινότητας πανεπιστημιούπολη.

Οι κατοικίες μας προσφέρουν:

 • Ευκολία;
 • Μια ευκαιρία να κάνεις μεγάλες φιλίες.
 • Η ευκαιρία να συνδεθεί με όλη αυτή τη ζωή πανεπιστημιούπολη έχει να προσφέρει?
 • Καταλύματα για 1.360 φοιτητές στις κατοικίες μας Simcoe και South Village.
 • Ένα εγγυημένο σημείο διαμονής για τους φοιτητές του πρώτου έτους αν πληρούν τις προθεσμίες για την αποδοχή της προσφοράς μας και την υποβολή αίτησης διαμονής. Σημείωση: Οι σπουδαστές που εγγράφονται στα προγράμματα εκκίνησης του Ιανουαρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διαμονή και θα εγκριθούν βάσει της διαθεσιμότητας των δωματίων.

Αν προτιμάτε να ζήσετε από την πανεπιστημιούπολη, διατίθεται ένα ευρύ φάσμα οικονομικά προσιτών κατοικιών, από μονόκλινα έως διαμερίσματα, αρχοντικά και άλλα!Liam Anderson / Pexels

107949_pexels-photo-1458318.jpeg

Προσιτότητα

Durham College είναι ένας οργανισμός με γνώμονα την αξία του, δεσμευόμενος στην ισότιμη πρόσβαση, ποικιλομορφία, σεβασμό και παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών. Για το σκοπό αυτό, προσπαθούμε να προωθήσουμε ένα προσιτό περιβάλλον σε ολόκληρο τον οργανισμό μας.

Η συνεχής ανάλυση των αναγκών μας στην προσβασιμότητα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων εντός του θεσμικού οργάνου και της κοινότητας. Συνεχίζονται οι συνεργασίες για τον σχεδιασμό χωρίς εμπόδια. εμπειρογνωμοσύνη όσον αφορά την προσβασιμότητα μέσω και την υποστήριξη της αυτοδιάθεσης των ατόμων με αναπηρία.

Η δέσμευση του Durham College για την αριστεία των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας με αναπηρίες. Με αυτή τη δέσμευση, ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα στο Durham College συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Πώς να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα του ιδρύματός μας.
 • Αλλαγές ή / και ακύρωση των υπηρεσιών μας.
 • Πόροι για την πρόσβαση σε καταλύματα αναπηρίας. και
 • Οι πρωτοβουλίες προσβασιμότητας μας.


Εναλλακτικές μορφές

Επιπλέον, το Durham College θα επικοινωνεί με άτομα με αναπηρίες με τρόπους που θα λαμβάνουν υπόψη τις αναπηρίες τους. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το AODA, τα έγγραφα του κολλεγίου διατίθενται σε εναλλακτική μορφή κατόπιν αιτήματος. Durham College πολιτικές του Durham College είναι διαθέσιμες σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/.

Εάν χρειάζεστε έγγραφα σε εναλλακτική μορφή, παρακαλείσθε να διαβιβάσετε το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα ή το σχολικό γραφείο. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το γραφείο προσβασιμότητας μέσω τηλεφώνου στο 905-721-2000 επέκταση 3042 ή να μας στείλετε e-mail στο [email protected] για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στα έγγραφα σε εναλλακτικές μορφές.

Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά αυτόν τον ιστότοπο για χρήσιμους πόρους και ενημερωμένες πληροφορίες.Baim Hanif / Unsplash

silhouette of people standing on hill

Τοποθεσίες

 • Oshawa

  2000 Simcoe St. N., L1G 0C5, Oshawa

 • Whitby

  1610 Champlain Avenue, L1N 6A7, Whitby

  Ερωτήσεις