Keystone logo
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Εισαγωγή

Σχολή Πτήσης E-ATO-288

Όντας μέρος ενός εμπορικού πληρώματος αεροσκάφους είναι ένα επάγγελμα του μέλλοντος που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πραγματικά την εργασία σας. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε στο σχολείο μας στη Βαρκελώνη, όπου θα σας προετοιμάσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε προς το στόχο σας.

Γιατί EAS Barcelona ;

1-στόλος

Στο EAS Barcelona , γνωρίζουμε τη σημασία της συνεχούς ενημέρωσης για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αερομεταφορών. Γι 'αυτό και θέλουμε πάντα να έχουμε την τελευταία τεχνολογία και τα νεώτερα υλικά. Ο στόλος μας αεροσκαφών είναι εντελώς καινούργιος και έχει αγοραστεί απευθείας από τον κατασκευαστή. EAS Barcelona επέλεξε επίσης την τελευταία τεχνολογία πιλοτηρίου που χρησιμοποιείται σε όλα τα σύγχρονα αεροσκάφη των παγκόσμιων αερογραμμών, με την αναπαράσταση των δεδομένων πτήσης σε μεγάλες οθόνες που προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες και καλύτερη ερμηνεία παραμέτρων. Αυτό είναι που ονομάζεται "Γυάλινο Cockpit". Πιστεύουμε ότι τόσο η ασφάλεια όσο και η ποιότητα είναι απολύτως απαραίτητα και ως εκ τούτου έχουμε και νέα αεροσκάφη με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Δεν είναι καθόλου επαρκής, αλλά, δυστυχώς, υπάρχει μια συχνή τάση που οδηγεί στο γεγονός ότι η μέση ηλικία των αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση στην Ισπανία είναι 20 ετών και συνεπώς δεν έχει τις τελευταίες εξελίξεις σε έναν τομέα όπου οι τεχνολογικές οι πρόοδοι έχουν μεγάλη σημασία. Τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται είναι TECNAM 2002 για βασική εκπαίδευση και TECNAM 2006 για προηγμένη εκπαίδευση και IFR.
Όσον αφορά τους προσομοιωτές πτήσης, το EAS Barcelona διαθέτει δύο - τα μόνα στην Ισπανία που χρησιμοποιούνται για όλες τις φάσεις πτήσεων - τα οποία χρησιμοποιούν μόνο την πιο πρόσφατη και την πιο πρόσφατη τεχνολογία.
Το πρώτο πιστοποιητικό προσομοιωτή FNPTII βασίζεται στο ίδιο αεροπλάνο που χρησιμοποιείται στις πρακτικές του TECNAM 2006 και το δεύτερο είναι στο πιο χρησιμοποιούμενο αεροσκάφος στον κόσμο: το AIRBUS 320.

2-Εκπαίδευση στη Βαρκελώνη

Το αρχηγείο της EAS είναι στην πόλη της Βαρκελώνης, όπου πραγματοποιούνται όλες οι διαλέξεις και αναπτύσσεται ο προσομοιωτής πτήσης. Η τοποθεσία του σχολείου προσφέρει μεγάλη άνεση στους σπουδαστές, καθώς απέχει λιγότερο από εκατό μέτρα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το μετρό και τις στάσεις λεωφορείων για υπεραστικά ταξίδια, ταξίδια σε αποστάσεις ή για ταξίδια προς και από τα κυριότερα απομακρυσμένα χωριά. Οι πολιτιστικές αξίες, ο ελεύθερος χρόνος και οι υπηρεσίες της πόλης της Βαρκελώνης είναι ένα μεγάλο πρόσθετο επίδομα για τους φοιτητές. Η Βαρκελώνη είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη με φιλόξενη, ανοιχτή στάση και υπέροχη ατμόσφαιρα. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μία από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Μεσογείου Ευρώπης. Οι τεράστιες εμπορικές και γαστρονομικές του προσφορές δημιουργούν μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα. Προσθέστε σε αυτό την μεγάλη αρχιτεκτονική της από διάφορες εποχές - από τα ερείπια της ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής στη Γοτθική συνοικία μέχρι την πληθώρα των νεωτεριστικών κτιρίων που κόβουν την ανάσα, σχεδιασμένα από μεγάλους αρχιτέκτονες (όπως ο Αντόνι Γκαουντί, ο οποίος είναι πάντα ξεχωριστός), την αστική διαρρύθμισή του και τα σύγχρονα κτίρια , και η πολιτιστική και καλλιτεχνική έκκληση είναι αναμφισβήτητη. Η γεωγραφική θέση της Βαρκελώνης είναι επίσης προνομιούχα - ανοιχτή στη θάλασσα, με ένα ειδικό λιμάνι και υπέροχες παραλίες και εκτείνεται στο βουνό, στην οροσειρά Collserola, όπου μπορείτε να απολαύσετε υπαίθρια άσκηση και εκπληκτική θέα.

3-Εμπειρία στην Κατάρτιση

EAS Barcelona προέκυψε από την πρωτοβουλία μιας εξειδικευμένης και έμπειρης ομάδας με στόχο την παροχή αεροπορικής κατάρτισης στο υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα διαχείρισης της EAS Barcelona έχει πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και τη δημιουργία πιλότων και πληρώματος θαλάμου επιβατών (αεροσυνοδούς), έχοντας διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο εκπαίδευσης αεροσκαφών στην Ευρώπη. Επίσης, διαθέτουμε πάνω από 150.000 ώρες διδασκαλίας πτήσεων και έχουμε εκπαιδεύσει με περηφάνια και άδεια πάνω από 1.000 πιλότους και 200 ​​μέλη πληρώματος θαλάμου επιβατών. Το σύνολο του προσωπικού που απαρτίζεται από την EAS Barcelona είναι εξειδικευμένο και έμπειρο στον τομέα της αεροπορικής κατάρτισης, συγκεκριμένα στην υλοποίησή και λειτουργία του, και είναι ιδιαίτερα συνεργατικό και εργάζεται μαζί για να ολοκληρώσει θετικά και αποτελεσματικά όλη τη δουλειά του.

4- Εγκαταστάσεις

Τα κεντρικά γραφεία και η γενική ταχυδρομική διεύθυνση της EAS Barcelona βρίσκονται στην οδό Rector Triadó, δίπλα στο σταθμό Sants. Όλες οι θεωρητικές τάξεις και η εκπαίδευση προσομοίωσης πτήσης πραγματοποιούνται στη θέση αυτή. Οι προσωπικές συναντήσεις μεταξύ του φοιτητή και των αντίστοιχων φορέων που συμμετέχουν στην εκπαίδευση του μαθητή, σε σχέση με την πρόοδό τους, την επαλήθευση της εκπαιδευτικής αποτελεσματικότητας, την αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων (εάν είναι απαραίτητο) και περιοδικών αξιολογήσεων θα πραγματοποιηθούν επίσης σε αυτή τη θέση. Οι συνεδρίες πτήσης ολοκληρώνονται στο αεροδρόμιο Sabadell, όπου η EAS Barcelona διαθέτει δικό της γραφείο και ιχνηλάτη πτήσης, ζώνη προετοιμασίας πτήσης και ιδιωτικά σαλόνια τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους εκπαιδευτές. EAS Barcelona ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των σπουδαστών της με διάφορους τρόπους:

 • Θεωρητικές και προσομοιωτικές πτητικές φάσεις σε ένα μεγάλο κέντρο της πόλης (Βαρκελώνη, Sants): Η θέση και η διάταξη της πόλης παρέχουν στους μαθητές γρήγορη και εύκολη καθημερινή πρόσβαση. Αντίθετα, άλλες, πιο απομακρυσμένες εκπαιδευτικές επιχειρήσεις (αυτές που ΔΕΝ είναι η EAS Barcelona ) υποχρεώνουν τους σπουδαστές να σπαταλούν πολύ χρόνο στην εργασία.
 • Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, την πληροφορική και το λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένες για τη χρήση περισσότερων "παραδοσιακών" συστημάτων. Δηλαδή - η χρήση προηγμένης τεχνολογίας είναι υψίστης σημασίας στη διαδικασία εκμάθησης, αλλά η αποκλειστική χρήση της εν λόγω τεχνολογίας μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκειες.
 • Ραδιοτηλεγραφία (RT) Δωμάτιο: Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν τις προσομοιώσεις πτήσης τους από μεμονωμένες καμπίνες, σε κοινό εναέριο χώρο με άλλους στόλους εκπαιδευτικών αεροσκαφών, τα οποία αντιπροσωπεύουν πιστά τα πραγματικά αεροσκάφη. Σε ένα άλλο δωμάτιο, ένας εκπαιδευτής ή ένας ελεγκτής διαχειρίζεται τον εναέριο χώρο (και τις πτήσεις) των επιδιωκόμενων πιλότων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι πραγματικές πτήσεις ελέγχονται στον πραγματικό εναέριο χώρο (οπουδήποτε στον πλανήτη).
 • Βιβλιοθήκη: Δεδομένου ότι η τρέχουσα τεχνολογία πληροφοριών επιτρέπει την αποθήκευση χιλιάδων ψηφιακών βιβλίων υπό μορφή δισκίων, η βιβλιοθήκη είναι τόπος σιωπής, παρέχοντας στους μαθητές την άνεση και τον επαρκή χώρο για να διαβάσουν, να γράψουν, να σκιαγραφήσουν, να φανταστούν και πάνω απ 'όλα, εφαρμόζουν στην πράξη όσα έχουν μάθει καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.
 • Ιδιωτικές αίθουσες συσκέψεων: Είναι απολύτως θεμελιώδες ο φοιτητής να λαμβάνει, κατά τρόπο συστηματικό και ειδικά όποτε το επιθυμεί, τον προσανατολισμό, την αξιολόγηση και την επίλυση οποιασδήποτε διαβούλευσης ή ανησυχίας που μπορεί να προκύψει σε σχέση με τη θεωρητική τους κατάρτιση. Χρησιμοποιώντας τις ιδιωτικές αίθουσες συνεδριάσεων που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο με τις αίθουσες διδασκαλίας, η προαναφερθείσα διαβούλευση ή ανησυχία μπορεί να αντιμετωπιστεί και να αντιμετωπιστεί με άμεση δράση.
 • Εγκαταστάσεις για τη φάση της πτήσης (αίθουσα για ενημέρωση, προετοιμασία και ανάλυση των ευρημάτων, μαζί με την αποστολή πτήσης) στο κτίριο εξυπηρέτησης του αερολιμένα Sabadell: Οι σπουδαστές πρέπει να είναι σε θέση να οργανώσουν και να οργανώσουν αποτελεσματικά όλες τις υπηρεσίες πριν και μετά την πτήση. που αντιστοιχούν τόσο στο ίδρυμα πτήσεων όσο και σε εκείνους που χρησιμοποιούν οι αερομεταφορείς στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο για την ποιότητα όσο και για την άνεση. Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας του επαγγελματικού κόσμου και επίσης ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα - ως λειτουργικά καθώς είναι εκπαιδευτικά.

4 - Η αποστολή και το όραμά μας

EAS Barcelona φιλοδοξεί να είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα με πλήρως ικανοποιημένους μαθητές, οι σπουδαστές των οποίων μπορούν να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εκπαίδευσή τους. EAS Barcelona θέλει να είναι η κορυφαία επιχείρηση εκπαίδευσης στην Ευρώπη για την αεροπορία, συνώνυμη με την ποιοτική εκπαίδευση. Η ποιότητα της λέξης δεν ακούγεται ωραία, παρά την κακή της χρήση από αμέτρητα άτομα ή οργανισμούς που έχουν λιγοστές διαφημίσεις. Ούτε η ποιότητα είναι απλώς μια έκφραση που χρησιμοποιείται με σκοπό να επαινέσει τον εαυτό του για εργασία που έγινε σε μια προσπάθεια να προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στην αριστεία. Ίσως να μην υπάρχει παντελής αριστεία, αλλά θα έπρεπε να είναι βέβαιο το επίπεδο των επαληθευτών να επισημαίνουν τους διαφορετικούς βαθμούς ποιότητας. Η ποιότητα μπορεί να αποδειχθεί με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, ο στόχος του EAS Barcelona είναι ότι οι σπουδαστές του ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, συνοδευόμενοι από ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων: όχι μόνο με τις ικανότητές τους, αλλά και με ορθή κρίση, επιστημονικές γνώσεις και επαγγελματική ικανότητα. Η ομάδα της EAS Barcelona έχει επιτύχει εδώ και αρκετά χρόνια. Όλοι οι πιλότοι και τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών που έχουν προχωρήσει μέσω της επίσημης εκπαίδευσής τους και ταξιδεύουν σήμερα, το κάνουν με μεγάλη επιτυχία σε πλήθος εθνικών και διεθνών αεροπορικών εταιρειών. Για να μιλήσουμε για την ποιότητα μιλάει, πιο συγκεκριμένα, για την ασφάλεια και την ασφάλεια. Κάποιος δεν υπάρχει χωρίς το άλλο. Το ζήτημα της ασφάλειας διαπερνά κάθε δραστηριότητα που αναλαμβάνεται στο EAS Barcelona . Για την EAS Barcelona , τα παγκόσμια απαιτούμενα μέσα ασφάλειας, τα οποία γίνονται όλο και πιο φιλόδοξα και αυστηρά με το χρόνο και επομένως πιο απαιτητικά, δεν αποτελούν ένα ενοχλητικό εμπόδιο ούτε μια δυσκολία που πρέπει να ξεπεραστεί. Είναι μάλλον μια ευκαιρία για συνεχή βελτίωση. Μια βάση δράσης και, βασικά, ο γενικός μας σκοπός. Αυτό το χαρακτηριστικό της EAS Barcelona είναι το πρώτο αδιαμφισβήτητο επιχείρημα για την αναγνώριση της ποιότητας και της ασφάλειας (στο υψηλότερο επίπεδο) ως τόσο αναπόσπαστο όσο και ουσιαστικό στοιχείο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο το πώς ενεργούμε (ή το πώς θέλουμε να δράσουμε), αλλά η επίτευξη των στόχων σε αυτό και σε όλους τους τομείς αποτελεί μέρος του DNA του ίδιου του EAS Barcelona . Μόνο με την επέκταση της σημασίας της ποιότητας και της ασφάλειας σε όλους όσους εμπλέκονται στην EAS Barcelona σε όλα τα επίπεδα - είτε πρόκειται για εκπαιδευτές, διοργανωτές ή διευθυντές - μπορεί να επιτευχθεί αυτό το επιθυμητό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας.

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Barcelona

   Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

   Ερωτήσεις