Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Εισαγωγή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Elite Management School

- Ο πρωτοπόρος πανεπιστημιακός τίτλος Pathway πάροχος στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας

Το EMS είναι μια πλήρως διαπιστευμένη σχολή Boutique γλώσσας και επιχειρήσεων NZQA που εδρεύει στο κέντρο του Wellington από το 2003 . (Το NZQA είναι σίγουρο για την εκπαιδευτική μας απόδοση και την ικανότητά μας για αυτοαξιολόγηση)

Το EMS εγκρίνεται και χρηματοδοτείται από την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (TEC) και το Υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης για την κατάρτιση για την ίδρυση και την εξάσκηση της απασχόλησης.

Το EMS καθιέρωσε πανεπιστημιακό πτυχίο Pathways οποίο εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για τους φοιτητές αποτελεσματικά και με υπερηφάνεια γίνεται ο πρωτοπόρος πανεπιστημιακός πτυχίο Pathway στο Wellington.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το EMS είναι αφιερωμένο στο να πραγματοποιήσει το επιθυμητό μέλλον, παρέχοντάς σας πρωτοπόρα πανεπιστημιακά Pathway μέσω των συμφωνιών άρθρωσης με κορυφαία πανεπιστήμια στη Νέα Ζηλανδία.

Το EMS προσφέρει έως και 120 μονάδες μεταφοράς συμφωνιών άρθρωσης σε πτυχία επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Massey, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του uckκλαντ (AUT) και στα Ινστιτούτα Τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των WelTec και Whitireia. Οι πιστοποιημένοι απόφοιτοι EMS μπορούν να εισέλθουν στο δεύτερο έτος σπουδών του πανεπιστημίου απευθείας και να αποκτήσουν επαγγελματικό πτυχίο εντός δύο ακόμη ετών. Το EMS στοχεύει επίσης να προσφέρει διπλώματα πληροφορικής, διαχείρισης τουρισμού, λογιστικής και χρηματοδότησης, τα οποία οδηγούν επίσης στα σχετικά πτυχία των πανεπιστημίων συνεργατών του.

Το EMS προσφέρει προγράμματα επιπέδου 3 και 4 εγκεκριμένα από το NZQA Certificate English Language (NZCEL), τα οποία είναι ευρέως αποδεκτά από τα πανεπιστήμια της Νέας Ζηλανδίας ως κριτήρια εισαγωγής αντικατάστασης του IELTS 5.5 ή 6.0.

Εάν εγγράφονται για διπλώματα NZCEL +, οι φοιτητές μπορούν να λάβουν υποτροφία αξίας $ 8,000 για το δίπλωμα σπουδών τους στο EMS.

Το EMS είναι επίσης ένα εγκεκριμένο από το NZQA κέντρο εσωτερικής δοκιμασίας επάρκειας της αγγλικής γλώσσας, το οποίο παρέχει στους μαθητές πολλές επιλογές εισόδου για ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

ΓΙΑΤΙ EMS

Όπου ένα πανεπιστήμιο προσπαθεί για ακαδημαϊκή αριστεία και ένα πολυτεχνείο προετοιμάζει πτυχιούχους έτοιμους για εργασία, το ELITE, σας προσφέρει και τα δύο σε ένα περιβάλλον φροντίδας όπου κάθε σπουδαστής έχει σημασία. Επικεντρωνόμαστε στο να βοηθήσουμε τον καθένα σας να γίνει έτοιμος για καριέρα μέσω του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού και εξατομικευμένου συστήματος συνολικής υποστήριξης.

o Elite Education: Αφιερωμένα μεγέθη μικρών τάξεων που κάνουν τη θεμελιώδη διαφορά (π.χ. Δίπλωμα τάξης 6-16 μαθητές).

o Εξατομικευμένη Υποστήριξη Φοιτητών: Φροντίζουμε τους μαθητές ως μοναδικά άτομα με ποικίλες ανάγκες και στόχους. Οι προοδευτικές κριτικές μας κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού ταξιδιού των μαθητών θα εξασφαλίσουν την επιτυχία τους.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Παρέχουμε μια σειρά εξωσχολικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της εθελοντικής εμπειρίας.


Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσία μίας στάσης με έκπτωση:

 • Μεταφορά και εγγραφή πανεπιστημίου
 • Καφέ $ 1 εκφραστικό
 • ιατρική και ταξιδιωτική ασφάλιση
 • εισιτήριο πτήσης
 • Περιηγήσεις στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Το Wellington, η ασφαλής πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, είναι ο προορισμός επιλογής για έξυπνους, δημιουργικούς και φιλόδοξους μαθητές.

1) Εκπαιδευτικά συστήματα παγκόσμιας κλάσης-Το εκπαιδευτικό σύστημα της Νέας Ζηλανδίας κατατάσσεται #1 στον κόσμο από την The Economist Intelligence Unit για την παροχή εκπαίδευσης μελλοντικών δεξιοτήτων στη νεολαία της. Το Wellington έχει πολλές εξαιρετικές επιλογές από το σχολείο έως το πανεπιστήμιο παγκόσμιας κατάταξης.

2) Το Wellington είναι η μόνη διαπιστευμένη πρωτεύουσα της «ασφαλούς κοινότητας » στον κόσμο. Είναι ένα ασφαλές και φιλικό μέρος για να καλέσετε σπίτι. Οι μαθητές εδώ απολαμβάνουν ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για να ζουν, να εργάζονται και να σπουδάζουν.

3) Υπέροχη ποιότητα ζωής - Το Wellington είναι παγκοσμίως γνωστό ως ένα καταπληκτικό μέρος για να ζεις, το Wellington ονομάστηκε "το πιο cool μικρό κεφάλαιο στον κόσμο" από το Lonely Planet και ονομάστηκε το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να ζήσει η Deutche Bank. Οι άνθρωποι που ζουν στο Γουέλινγκτον βαθμολογούν την ποιότητα της ζωής τους πολύ υψηλά, με το 87% των κατοίκων να αναφέρουν καλή ποιότητα ζωής. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να είσαι μαθητής. Είναι αρκετά μικρό για να απολαύσετε μια φιλική εμπειρία στη Νέα Ζηλανδία, με μια ζωντανή πόλη να προσφέρει πολλά να κάνετε.

4) Συμπαγής και βατή πόλη -Τρεις πανεπιστήμιες παγκόσμιας κλάσης βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του Γουέλινγκτον, όπως και πολλοί άλλοι τριτοβάθμιοι πάροχοι και σχολεία. Το Wellington συνδέεται επίσης καλά με ένα αποτελεσματικό και καθαρό δίκτυο τρένων και λεωφορείων - το οποίο εξηγεί γιατί το Wellington έχει τη μεγαλύτερη κατά μέσον όρο δημόσια συγκοινωνία στη Νέα Ζηλανδία!

5) Φορές από όμορφους ανοιχτούς χώρους - Η εκπληκτική ακτογραμμή του Wellington, ο καθαρός αέρας και οι ανοιχτοί χώροι πρασίνου σημαίνουν ότι η υπέροχη υπαίθρια αναψυχή, σπορ και πάρκα είναι πάντα κοντά. Η πράσινη ζώνη που βρίσκεται στο κέντρο του Γουέλινγκτον είναι γεμάτη με διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας και ο παραλιακός περίβολος είναι το απόλυτο σημείο για μια μεσημεριανή περιπλάνηση. Παίρνουμε πάνω από 2100 ώρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο, οπότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε και να απολαύσετε την όμορφη πόλη μας! Με μια μεγάλη συλλογή περιφερειακών πάρκων και 497 χιλιόμετρα ακτογραμμής, ο υπέροχος εξωτερικός χώρος είναι πάντα εύκολα προσβάσιμος στο Wellington. Είναι εύκολο να ζήσετε κοντά στη φύση στο Ουέλινγκτον, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διαμέρισμα στην πόλη. Είναι ένα από αυτά τα σενάρια «των δύο καλύτερων κόσμων». Απλώς για να βγείτε έξω και να το απολαύσετε. Εχει πλάκα.

6) Ποικιλία - περίπου το ένα τρίτο των κατοίκων του Γουέλινγκτον γεννήθηκαν έξω από τη Νέα Ζηλανδία - η πόλη είναι ένας πολυπολιτισμικός κόμβος. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιλέγουν να ζήσουν στο Wellington, καθιστώντας το ένα διαφορετικό και συναρπαστικό μέρος.

7) Έξυπνο κεφάλαιο - Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας περιτριγυρισμένοι από τον πιο μορφωμένο πληθυσμό της χώρας. Το 28% των ανθρώπων στο Γουέλινγκτον ηλικίας 15 ετών και άνω κατέχουν πτυχίο ή υψηλότερο ως το υψηλότερο προσόν τους, σε σύγκριση με το 20% σε εθνικό επίπεδο.

8) Κεφάλαιο υψηλής τεχνολογίας - Είμαστε η έδρα πολλών καινοτόμων επιχειρήσεων όπως το Weta Workshop και το Weta Digital, το Xero και το Pik Pok, μέρος της ραγδαία αναπτυσσόμενης και ψηφιακής τεχνολογίας βιομηχανίας του Wellington. Η περιοχή έχει το υψηλότερο ποσοστό ατόμων που απασχολούνται σε υπηρεσίες έντασης γνώσης στη χώρα, καθιστώντας αυτό ένα συναρπαστικό μέρος για να ζήσετε και να σπουδάσετε.

9) Είμαστε η Μέση της Μέσης Γης -γνωστή με αγάπη ως η Μέση της Μέσης Γης, είμαστε η πόλη όπου ζωντανεύει η παραγωγή ταινιών. Το βραβευμένο ταλέντο στο Wellington συνέβαλε σε έργα όπως το Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings τριλογία και πολλά άλλα.

10) Μαγειρική πρωτεύουσα - Λατρεύουμε το φαγητό! Το Wellington, φημισμένα, έχει περισσότερα εστιατόρια, καφέ και μπαρ κατά κεφαλή από τη Νέα Υόρκη. Σας λείπει φαγητό από τη χώρα σας; Μην πανικοβληθείτε - υπάρχουν εξειδικευμένα σούπερ μάρκετ και εστιατόρια με τρόφιμα από όλο τον κόσμο. Και αν σας αρέσει πολύ το φαγητό, φροντίστε να λάβετε μέρος στο φεστιβάλ Visa Wellington On a Plate που πραγματοποιείται τον Αύγουστο κάθε έτους.

11) Φεστιβαλική πόλη της Νέας Ζηλανδίας - Το Wellington είναι ένα διασκεδαστικό και ζωντανό μέρος για να ζεις, με ένα ημερολόγιο γεμάτο συναρπαστικές εκδηλώσεις. Από ετήσια φεστιβάλ, πολιτιστικές απολαύσεις, ζωντανές παραστάσεις έως αθλητικούς αγώνες και όλα τα ενδιάμεσα, θα βρείτε πολλά για να σας διασκεδάσουν.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια EMS και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους ακαδημαϊκούς στόχους σας στη Νέα Ζηλανδία.

Επίσης ενδιαφέρονται για τα αγγλικά μας προγράμματα:

Αγγλικά ως προγράμματα δεύτερης γλώσσας:

 • Γενικά Αγγλικά (αρχάριος έως προδιάμεσος)
 • Αγγλικά + Πιστοποιητικό Barista
 • Αγγλικά + Αθλητισμός
 • Μελέτη Εκδρομής
 • Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας Νέας Ζηλανδίας (NZCEL) Επίπεδο 3 (αντικατάσταση IETLS 5.5)
 • Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας Νέας Ζηλανδίας (NZCEL) Επίπεδο 4 (αντικατάσταση IELTS 6.0)
 • Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας Νέας Ζηλανδίας (NZCEL) Επίπεδο 4 (αντικατάσταση IELTS 6.5) (αναμονή έγκρισης)

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.ems.ac.nz

Τοποθεσίες

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Ερωτήσεις