Keystone logo
Englishour

Englishour

Englishour

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στο Englishour!

Πλήρως διαπιστευμένο σχολείο

Μάθετε αγγλικά γρήγορα!

Με βάση το Κέντρο Δουβλίνου, το Englishour προσφέρει φυσικά ομιλούμενα αγγλικά μαθήματα και μαθήματα σε ομιλητές άλλων γλωσσών.

Η ομάδα μας έμπειρων, επαγγελματιών και ειδικευμένων καθηγητών θα σας διδάξει να μιλάτε αγγλικά σαν ντόπιος. Με κάθε μάθημα αγγλικής γλώσσας, οι ικανότητές σας επικοινωνίας στην ομιλία, τη γραφή και την ακρόαση θα βελτιωθούν.

Το Englishour αναγνωρίζεται από την ACELS, τη Διαπίστευση και το Συντονισμό Υπηρεσιών Αγγλικής Γλώσσας για τη Διδασκαλία Αγγλικής Γλώσσας (ELT).

Η Englishour είναι μέλος του Marketing English στην Ιρλανδία (MEI).

Στο κέντρο της Αγγλικής είναι η δέσμευσή μας να διδάξουμε τα φυσικά ομιλούμενα Αγγλικά - αγγλικά των μαθητών, όπως λέγεται από τους ντόπιους, σε αντίθεση με τα επίσημα Αγγλικά που μπορεί να έχετε μάθει στο σχολείο, αλλά δεν θα έχουν μεγάλη χρησιμότητα σε μια μέρα - την ημέρα.

Τα δύο μας σχολεία βασίζονται στην οδό O'Connell Street στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου, σε απόσταση αναπνοής από το Spire και το GPO, βολικό τόσο για τους επισκέπτες της πόλης όσο και για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ που θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους. Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων σε διαφορετικές ώρες και επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των βραδιών και του Σαββατοκύριακου, και μπορεί επίσης να οργανώσει καταλύματα και διασκέδαση, όπως εκδρομές για επισκεπτόμενους φοιτητές.

Γιατί Αγγλικά;

 • Οι μαθητές στο Englishour μαθαίνουν γρήγορα
 • Επικοινωνιακή μεθοδολογία με βάση τα καθήκοντα
 • Μικρές τάξεις
 • Φανταστική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης
 • Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Δεν υπάρχει τέλος εγγραφής
 • Δωρεάν βιβλία και υλικά και τσάι και καφέ
 • Εκδρομές πολύ Σαββατοκύριακο για να επισκεφθείτε την Ιρλανδία

Τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας

Προσφέρουμε μια σειρά μαθημάτων αγγλικής γλώσσας για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Οι εκπαιδευτές μας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να διασφαλίσετε ότι πληρείτε τα υψηλά πρότυπα αγγλικής γλώσσας που χρειάζεστε.

Η πρωινή μας τάξη είναι ένα εντατικό μάθημα που εστιάζει στη βελτίωση των δεξιοτήτων μιλώντας, γραμματικής, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στην επικοινωνία με έναν ακριβή και φυσικό τρόπο.

Απογευματινή τάξη μόνο € 35 την εβδομάδα! Ένα πλήρες και ποικίλο μάθημα όπου η εστίαση του μαθήματος είναι πάντα μιλώντας! Σε αυτή την τάξη, οι εκπαιδευόμενοι θα διδάσκονται μια σειρά από νέα και συναρπαστικά λεξιλόγιο με τα οποία μπορούν στη συνέχεια να εκφραστούν χρησιμοποιώντας τη γλώσσα-στόχο.

Απογευματινό μάθημα. Μελετήστε για τον εαυτό σας ή για αναγνωρισμένοCambridgeorIELTSexam. Όλα τα βιβλία και τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή. Οι τάξεις καλύπτουν την ομιλία, τη γραφή, την ακρόαση και την γραμματική ακρίβεια.

Σάββατο τάξη. Για όσους είναι απασχολημένοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η τάξη του Σαββάτου είναι να μάθεις αγγλικές δεξιότητες επικοινωνίας σε φιλική ατμόσφαιρα. Κάθε μάθημα του Σαββάτου είναι τρεις ώρες γραμματικής, ακούγοντας και φυσικά μιλώντας!

Το Englishour παρέχει άνετα, υψηλής ποιότητας διαμονή για τους φοιτητές, ενώ μελετούν μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαμονής με οικογενειακή οικογένεια, μοιράζοντας ένα διαμέρισμα με άλλους φοιτητές Αγγλικών ή έναν υψηλής ποιότητας ξενώνα.

Επιθεωρούμε τακτικά κάθε διαμονή μας για να εξασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας είναι άνετη και ασφαλής καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Τοποθεσίες

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Προγράμματα

Ερωτήσεις