Γαλλικά αρτοσκευάσματα Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Yssingeaux, Γαλλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 μήνες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 10.770 / per course *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* καθαρές τιμές.
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Ένα μάθημα σχεδιασμένο για όσους είναι παθιασμένοι με τις γαλλικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής και τα μοντέρνα επιδόρπια. Καθοδηγούμενη από ειδικούς, θα πάρετε ένα γλυκό ταξίδι για να ανακαλύψετε μοναδικές υφές, γεύσεις και τεχνικές, καθώς και τα μυστικά της γαλλικής ζύμης.
Με την εφαρμοσμένη θεωρία να διαδίδεται σε όλο το πρόγραμμα, καθώς και ένα ταξίδι πεδίου και συνεδρίες αφιερωμένες στο σχεδιασμό και τη φωτογραφία, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες για να προετοιμάσετε και να επιδείξετε τα γλυκά σας.
Ευκαιρίες απασχόλησης και καριέρας:
- Επιχειρηματίας
- Ζαχαροπλάστης
- Σχεδιασμός Ζαχαρωδών
- Εργαστήριο παραγωγής
- Τροφοδότης
Δομή προγράμματος:
Γαλλικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής Βασικές Τεχνικές: 4 εβδομάδες
Ψωμί & Viennoiserie: 1 εβδομάδα
Σοκολάτα & Ενεργές: 2 εβδομάδες
Εστιατόριο Επιδόρπια: 1 εβδομάδα
Διάρκεια: Εντατική πρακτική άσκηση διάρκειας δύο μηνών
Ημερομηνίες:
6 Ιουλίου 2020 - 28 Αυγούστου 2020/1 Μαρτίου 2021 - 23 Απριλίου 2021
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πιστοποιητικό Baking Skills (Διαδικτυακό)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Οι θεμελιώδεις και προηγμένες τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς