Γαλλικό δίπλωμα αρτοποιίας
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Yssingeaux, Γαλλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
8 μήνες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 26.390 / per course *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* καθαρές τιμές.
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Με μια εξαιρετικά εξειδικευμένη σχολή, συμπεριλαμβανομένων των επιφανών σεφ ζαχαροπλαστικής, των Meilleurs Ouvriers de France και των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στον κλάδο τους, αυτή είναι μια αληθινή κορυφαία τάξη στις ζαχαροπλαστικές τέχνες. Είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε πάθος για τα γαλλικά αρτοσκευάσματα και επιδόρπια, καθώς και όσους επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους ή να γίνουν επιχειρηματίες.
Διδασμένοι σε έξι εντατικούς και εξαιρετικά βυθιζόμενους μήνες, θα μάθετε όλες τις τεχνικές - παραδοσιακές και σύγχρονες - που έθεσαν τις γαλλικές αρτοσκευάσματα εκτός από τα υπόλοιπα. Θα φτιάξετε μπουφέδες και κοκτέιλ ζαχαροπλαστικής, γαστρονομικά επιδόρπια, κλασσικά και μοντέρνα κειμήλια, πεντικιούλα τετράδες και κομμάτια σοκολάτας, μεταξύ άλλων δημιουργιών που δημιουργούν πινελιά.
Εργασία και ευκαιρίες σταδιοδρομίας:
- Επιχειρηματίας
- Ζαχαροπλαστικής / Σύμβουλος Ζαχαροπλαστικής
- Εκπαιδευτής σεφ ζαχαροπλαστικής
- Τροφοδότης
- Διαχειριστής επιχειρήσεων ζαχαροπλαστικής
- Συγγραφέας τροφίμων και κριτικός
Διάρκεια: 6 μήνες 2μηνη υποχρεωτική πρακτική άσκηση
Δομή προγράμματος:
- Γαλλικές Αρχές Ζαχαροπλαστικής - 10 εβδομάδες
- Ώρα Τσάι & Κέικ Ταξίδι - 1 εβδομάδα
- Bread & Viennoiserie - 1 εβδομάδα
- Entremets, ατομικά κέικ & υγιεινά επιδόρπια - 4 εβδομάδες
- Εστιατόριο Επιδόρπια - 1 εβδομάδα
- Σοκολάτα & Ζαχαροπλαστική - 2 εβδομάδες
- Παγωτό & Σορμπέ - 1 εβδομάδα
- Καλλιτεχνική Ζαχαροπλαστική & Μπουφέ - 2 εβδομάδες
Απαιτήσεις εισδοχής:
Δεν απαιτείται προηγούμενος βαθμός ή εμπειρία
για τα τυπικά διπλώματα
18 χρόνια τουλάχιστον
Ομιλία στα Αγγλικά
Ημερομηνίες: Από 9 Νοεμβρίου 2020 έως 23 Απριλίου 2021 / Από 1 Μαρτίου 2021 έως 30 Ιουλίου 2021
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής
- Parma, Ιταλία
- Colorno, Ιταλία