Keystone logo
eta College

eta College

eta College

Εισαγωγή

Ενα παθος. Μία καριέρα. Τρόπος ζωής.

eta College είναι ένα ιδιωτικό eta College τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης που ειδικεύεται σε προσόντα που οδηγούν στην απασχόληση στις αθλητικές και καταρτιστικές βιομηχανίες.

Τα προσόντα αυτά καταχωρούνται στο Πλαίσιο Προσόντων της Ανώτατης Εκπαίδευσης (HEQSF) καθώς και στο Υποσύνολο Επαγγελματικών Προσόντων. Είναι συγκριτικά με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα στον αθλητισμό και το γυμναστήριο, πράγμα που σημαίνει ότι οι απόφοιτοι μας είναι καλά εξοπλισμένοι για να βρουν απασχόληση στη Νότιο Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

Tim Mossholder / Pexels

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

eta υπερηφανεύεται ότι είναι ο ηγέτης στα εκπαιδευτικά προγράμματα για τον αθλητικό και γυμναστήριο. Ως αθλητικό και γυμναστήριο ενιαίου σκοπού, αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην παροχή δυναμικών προγραμμάτων μάθησης που οδηγούν σε διεθνή προσόντα αναφοράς.

Τα επαγγελματικά μας προγράμματα εγκρίνονται από το CATHSSETA και τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μας είναι διαπιστευμένα από το CHE. Τα προσόντα μας καταχωρούνται στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων (NQF) από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Νότιας Αφρικής (SAQA).

Κατά την εκπλήρωση των κριτηρίων διαπίστευσης, οι χώροι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καταχωρούνται στο Τμήμα Ανώτατης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ως ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του αθλητισμού και της γυμναστικής στη Νότια Αφρική, η eta είναι επίσης ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών με τη Sport and Recreation South Africa (SRSA).

Τα προσόντα μας αξιολογούνται βάσει των διεθνών βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του αθλητισμού και της φυσικής κατάστασης. έτσι οι απόφοιτοι μας είναι σε θέση να βρουν απασχόληση στη Νότια Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν τη διοίκηση επιστήμης, γυμναστικής ή αθλητικής διαχείρισης.

Υπάρχει η δυνατότητα άσκησης σπουδών πλήρους παρακολούθησης , η οποία είναι ιδανική για τους μαθητές που εγκαταλείπουν το σχολείο. μερικής φοίτησης , η οποία είναι μεγάλη για όσους επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή να μάθουν περισσότερα για τον τομέα ενδιαφέροντός τους. Για όσους επιθυμούν ευελιξία με τις σπουδές τους, η ηλεκτρονική μάθηση είναι μια τέλεια λύση.

Victor Freitas / Pexels

118659_pexels-photo-703016.jpeg

eta διακρίνεται από το γεγονός ότι είναι ένα εξειδικευμένο κολέγιο αθλητισμού και γυμναστικής που βυθίζει πλήρως τους μαθητές του στο θέμα του αθλητισμού, της γυμναστικής ή της διαχείρισης του αθλητισμού. Ισορροπίζουμε τη θεωρία και την έρευνα στην τάξη με πρακτική μάθηση και εργασιακή εμπειρία.

Οι φοιτητές μας μας αφήνουν πιο εύχρηστους, ισχυρότερους από ό, τι όταν ξεκίνησαν και αποφοιτούν εξειδικευμένοι και έτοιμοι για το χώρο εργασίας.

eta έχει δώδεκα πανεπιστημιουπόλεις. Αυτά βρίσκονται στο Bloemfontein, Μποτσουάνα, Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, Ανατολικό Λονδίνο, Γιώργος, Γιοχάνεσμπουργκ, Μαυρίκιος, Ναμίμπια, Πορτ Ελίζαμπεθ, Πραιτώρια και Στελλενσότς.

Οι πανεπιστημιουπόλεις της DHET είναι BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Διαθέτουμε επιπλέον ιστότοπους που προσφέρουν διαπιστευμένα προγράμματα CATHSSETA στο PLZ, στη Ναμίμπια, στον Μαυρίκιο και σύντομα στη Μποτσουάνα.

eta Collegeπροσφέρει δύο τρόπους παράδοσης. Μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε μαθήματα σε μια πανεπιστημιούπολη είτε να ολοκληρώσετε τα προσόντα σας μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Και οι δύο προσφέρουν μάθηση που διαμεσολαβείται μέσω της τεχνολογίας.

Γιατί να μάθετε πρόσωπο με πρόσωπο με το eta College ;

eta College Η μάθηση πρόσωπο με πρόσωπο είναι ένας τρόπος παράδοσης όπου ολοκληρώνετε τις σπουδές σας σε μια πανεπιστημιούπολη με ένα δομημένο χρονοδιάγραμμα.

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας προσφέρουν πιστοποιητικά και διπλώματα φυσικής αγωγής, επιστημονικής καθοδήγησης και αθλητικής διοίκησης καθώς και σύντομα μαθήματα και ειδικότητες.

eta College είναι ένα διαπιστευμένο και εγγεγραμμένο κολλέγιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης που ειδικεύεται στα αθλητικά και φυσικά προσόντα. Το εκπαιδευτικό μας κολέγιο είναι παγκοσμίως γνωστό για τη μέθοδο θεωρητικής, πρακτικής και εργασιακής μάθησης που ονομάζουμε Total immersion . eta College σπουδαστές eta College σκληρά και παίζουν σκληρά και η πανεπιστημιούπολη μας παρέχει το σημείο εστίασης όπου συμβαίνει αυτό. Παρέχουμε μια σειρά από αίθουσες διδασκαλίας, πρακτικά και ψυχαγωγικά περιβάλλοντα, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να πετύχουν τόσο τη θεωρητική μάθηση όσο και τις πρακτικές δεξιότητες ενώ παράλληλα διασκεδάζουν. Επιπλέον, έχουμε σχέσεις με τους παρόχους υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές εκτίθενται σε εκμάθηση που σχετίζεται με τις σπουδές τους και παρέχει ευκαιρίες για απασχόληση ή για να ξεκινήσουν τις δικές τους πρακτικές.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Γιατί εξ αποστάσεως εκπαίδευση με το eta College ?

eta College Distance Learning είναι ένας τρόπος παράδοσης όπου ολοκληρώνετε τις σπουδές σας από το σπίτι σύμφωνα με ένα δομημένο χρονοδιάγραμμα.

Η εξ αποστάσεως μάθηση παρέχει μια ηλεκτρονική εμπειρία εκμάθησης.

Για να πετύχετε με την εκμάθηση στο διαδίκτυο / εξ αποστάσεως, πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να είστε αυτοδύναμοι. Είναι σημαντικό να κάνετε συνεπή και τακτική επαφή με τον εκπαιδευτή σας για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Ένα άλλο ζωτικό μέρος της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως είναι η βιωματική μάθηση. Αυτό απαιτεί να εργάζεστε στον τομέα, να σκιάζετε, να βοηθάτε και να μαθαίνετε από άλλους επαγγελματίες. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και στο διαδίκτυο, καθώς θα χρειαστείτε αυτό για έρευνα και για να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες σας.

Τοποθεσίες

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Ερωτήσεις