Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Εισαγωγή

Από τότε που ξεκινήσαμε το 1999, η European Bartender School έχει μετατρέψει πάνω από 70.000 μαθητές σε έμπειρους μπάρμαν και τους εξαπέλυσε σε όλο τον κόσμο. Ως κορυφαίο σχολείο μπάρμαν στον κόσμο, τα μαθήματά μας είναι τα πιο εξελιγμένα στον κλάδο και έχουν σχεδιαστεί από αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες.

Αλλά είμαστε πολύ περισσότερο από ένα σχολείο μπάρμαν. Το EBS είναι μια εμπειρία 360 ° σχεδιασμένη να σας κάνει τον καλύτερο μπάρμαν, και το πρόσωπο, μπορείτε να είστε.

Μέσα από τα μαθήματά μας, θα έχετε αξεπέραστη εκπαίδευση, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, ένα δίκτυο φίλων δια βίου και την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κόσμο. Επιπλέον, θα υποστηριχθείτε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία σας, είτε πρόκειται για τον προορισμό σας είτε για την εύρεση εργασίας σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε μια καριέρα που μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε. Γίνετε μέλος της European Bartender School .

Αποκτήστε μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση για το bartending

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η μεγαλύτερη και πιο διάσημη σχολή μπάρμαν στον κόσμο. Έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερους ανθρώπους από οποιαδήποτε άλλη σχολή μπαρ, μετατρέποντας πάνω από 70.000 μαθητές σε ειδικευμένους επαγγελματίες. Ένα πιστοποιητικό EBS αναγνωρίζεται και σέβεται από μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ σε όλο τον κόσμο, οπότε θα λάβετε πρώτα τις κορυφαίες θέσεις εργασίας του κλάδου μετά την αποφοίτησή του. Και με το International Bartender Course και το Advanced Bartending Course, θα έχετε επίσης δια βίου πρόσβαση στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα EBS MatchStaff, που σας συνδέει με κορυφαίους εργοδότες σε όλο τον κόσμο.

Τραβήξτε το δρόμο σας σε όλο τον κόσμο

Με 25 σχολεία διάσπαρτα σε πέντε ηπείρους, το EBS είναι χτισμένο για ταξιδιώτες και αναζητούν περιπέτεια. Μέσα από μας, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ένα άλλο μέρος του κόσμου - ή αν μένετε τοπικά, μια νέα πλευρά στην πατρίδα σας. Με τα μαθήματα μας, θα έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε τα πράγματα από τη λίστα κουβάδων σας. Ταξιδεύω στον κόσμο? ✔ Αλλαγή της σταδιοδρομίας; ✔ Κάνετε μια εντελώς νέα ομάδα φίλων; ✔ Θέλουμε να αισθανθείτε ότι τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε να λέτε «μια μέρα» και να αρχίσετε να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Μοιραστείτε αξέχαστες εμπειρίες με νέους φίλους

Από την πρώτη κιόλας μέρα σας, θα είστε ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα με ανοιχτές αγκάλες. Και πολύ καιρό μετά την πορεία σας, θα συνεχίσετε να είστε μέρος της, επωφελούμενοι από τόνους ευκαιριών σταδιοδρομίας και δικτύωσης. Και με το να σπουδάσεις και να ζήσεις με τα διαγωνίσματα σου, σύντομα θα δημιουργήσεις ισχυρές φιλίες που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ζωντανή ζωή ως πτυχιούχος EBS

Ανακαλύψτε νέα μέρη

Είτε θέλετε να ζήσετε κάτω κάτω στο Σίδνεϊ, ζωντανά φανταστικές παραλίες-νησί σας στο Πουκέτ, ή ζωντανά la dolce vita στη Ρώμη - έχουμε 25 προορισμούς για να ανακαλύψετε.

Ελευθερία και ευελιξία

Όταν αποφοιτήσετε, μπορείτε να απολαύσετε τη σταθερότητα της γνώσης ότι θα είστε σε θέση να βρείτε εργασία, οπουδήποτε καταλήγετε.

Κάντε εκπληκτικές αναμνήσεις

Γνωρίστε μια εντελώς νέα ομάδα ανθρώπων και δημιουργήστε φιλίες και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 1999

Από το 1999, έχουμε επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη και έχουν ανοίξει πάνω από 28 σχολεία μπάρμαν σε 5 ηπείρους. Τα τελευταία 20 χρόνια, περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι πήραν τα μοναδικά μας μαθήματα, πολλοί από τους οποίους συνέχισαν να επιτύχουν εξαιρετικά πράγματα.

Πάνω από 28 σχολεία παγκοσμίως

Έχουμε σχολεία που βρίσκονται σε 20 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Αφρική. Σας προσφέρουμε τοποθεσίες πόλεων, παραλιακά θέρετρα και ακόμη και έναν προορισμό σκι στις Άλπεις.

Πάνω από 7000 άτομα προσχωρούν στην οικογένειά μας κάθε χρόνο

Είμαστε η μεγαλύτερη σχολή μπάρμαν στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό των μαθητών που εκπαιδεύουμε και τον αριθμό των σχολείων που έχουμε παγκοσμίως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πιστοποιητικό μας αναγνωρίζεται παγκοσμίως και είναι κάτι που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Τα πιο αναπτυγμένα προγράμματα μπάρμαν στον κόσμο

Τα μαθήματά μας για μπάρμαν είναι τα πιο εξελιγμένα στον κλάδο και έχουν σχεδιαστεί από πέντε παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες. Ανανεώνουμε συνεχώς τα μαθήματά μας για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε πάντα στους φοιτητές μας τις πιο σύγχρονες πρακτικές του κλάδου.

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Ερωτήσεις